makellarispn Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Παλικαρια ειμαι σε φαση αναβαθμισης συστηματος και επιθυμω να χρησιμοποιησω την παλια μου ψυκτρα σε εναν I7-2600Κ. Ειναι εφικτο? και αν ναι πρεπει να αγορασω καινουριο σετ brackets για να την τοποθετησω? Ξερω ζηταω περιεργα αλλα αξιζει τον κοπο γιατι η ψυκτρουλα ειναι κτηνος με λουρι και δεν πρεπει να παει χαμενη.... Βρηκα βεβαια και αυτο...Link
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 http://www.eworld.com.gr/eworld/products/details/1239 αυτό θα χρειαστείς...
makellarispn Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 http://www.eworld.com.gr/eworld/products/details/1239 αυτό θα χρειαστείς... Αριστα! Μου θυμισες το Lucky Luck που πυροβολησε τη σκια του τωρα... (απο τη γρηγορη απαντηση) Κανονικα θα πρεπε να πληρωνεσαι γι αυτο φιλε.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 heh το έψαχνα κι εγώ αλλά ψήθηκα να πάω για Corsair H80 ή Η100
makellarispn Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 heh το έψαχνα κι εγώ αλλά ψήθηκα να πάω για Corsair H80 ή Η100 Εμενα παντως καλα με εψησες. Μολις το παραγγειλα απο Πατρα με PayPal. Ασχετο, αυτο το συστημα Corsair ειναι κλειστο μινι συστημα υδροψυξης? Δεν ειναι θορυβωδες?
SPANK Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Πραγματικά δεν ξέρω αν μπορεί η H80 η 100 να χτυπήσουν την Thermalright , τουλάχιστον στον ζεστό 1366 η H70 έχασε κατα κράτος.
makellarispn Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Συνηθως αυτα τα συστηματα υδροψυξης κανουν περιπου 10 (+/- 4) βαθμους C κατω απο τις aftermarket ψυκτρες με αερα σε full load της CPU. Το καλυτερο ειναι και το πιο ακριβο phase cooling.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 όταν λες κατά κράτος πόσους βαθμούς? η H80 είναι διαφορετική από την H70, πόσο μάλλον η Η100...υποτίθεται ότι είναι καλύτερες προφανώς θα διαβάσω reviews πρώτα...
SPANK Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Μπορώ να σε διαβεβαιώσω οτι στον επεξεργαστή της υπογραφής μου και με overclock και χωρίς η thermalright ηταν 8 με 9 βαθμούς πιο κρύα σε σχέση με την H70 πάντα. Σκέφτηκα και εγώ την H70 σε έτοιμη υδρόψύξη αλλα τελικά εξεπλάγην δυσάρεστα. Αλλα όπως σου είπα το 1366 ειναι αρκετά ζεστό για την Η70 τώρα δεν ξέρω για τις καινούργιες υλοποιήσεις της corsair πως θα συμπεριφερόταν. Τελικά επειδή έπεσε στα χέρια μου και η noctua την οποία και φοράω αυτην την στιγμή η thermalright έχει παει στον q9550. Αν και δεν ήθελα αν το πιστέψω αρκετές φορές η αερόψυξη κοντράρει στα ίσια ενα έτοιμο kit υδρόψυξης Φυσικά η noctua δεν μπορεί να συγκριθεί με καμια απο τις 2
makellarispn Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Μπορώ να σε διαβεβαιώσω οτι στον επεξεργαστή της υπογραφής μου και με overclock και χωρίς η thermalright ηταν 8 με 9 βαθμούς πιο κρύα σε σχέση με την H70 πάντα. Σκέφτηκα και εγώ την H70 σε έτοιμη υδρόψύξη αλλα τελικά εξεπλάγην δυσάρεστα. Αλλα όπως σου είπα το 1366 ειναι αρκετά ζεστό για την Η70 τώρα δεν ξέρω για τις καινούργιες υλοποιήσεις της corsair πως θα συμπεριφερόταν. Τελικά επειδή έπεσε στα χέρια μου και η noctua την οποία και φοράω αυτην την στιγμή η thermalright έχει παει στον q9550. Αν και δεν ήθελα αν το πιστέψω αρκετές φορές η αερόψυξη κοντράρει στα ίσια ενα έτοιμο kit υδρόψυξης Φυσικά η noctua δεν μπορεί να συγκριθεί με καμια απο τις 2 Διαβαστε τα feedback στο newegg για την Η 80 προς το παρον και βλεπουμε Link
Psyber Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 http://www.eworld.com.gr/eworld/products/details/1239 αυτό θα χρειαστείς... ποιο είναι αυτό που πόσταρες γιατί το eworld δεν το εχει πλεον και βγάζει αδεια σελιδα. πες μου σε παρακαλώ γιατί ενδιαφέρομαι και εγώ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 http://www.eworld.com.gr/eworld/products/details/591
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα