Προς το περιεχόμενο

Turbo-X Iron i727-850

evagelou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δν μιλαω μονο για μενα .καποια θεματα ειναι για φιλους κλπ και δν νομιζω να αναγκασα κανεναν να μου απαντησει με σκοπο να πει αυτο που θελει να μου πει.αν κρινεις πως κανω σπαμ μν απαντας απλο ειναι.και το τουρμπο-χ δεν ειναι για μενα αλλα για κολλητο μου που το θελει το συγκεκριμενο.και μιλαω εκ μερους του.απλα στα λεφτα αυτα και με τετοιο εξοπλισμο δεν υπαρχει κατι αντιστοιχο....

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

καλησπερα σας!θελω γνωμες για αυτο το λαπτοπ....χτες ριξανε την τιμη του απο 1300 σε 1200...και με ενα ocz vertex 2 120 γιγα που θα του βαλω παει 1302 ευρω μου ειπαν στο τηλεφωνο.... αξιζει ομως?

η χρηση ειναι gaming και μετατροπες ταινιων και προγραμματισμο... καθε αποψη δεκτη!!

Λοιπόν! δεν ξέρω τελικά αν το πήρες το λαπτοπ, αλλά σε περίπτωση που δεν το πήρες, εγώ το έχω πάρει, οπότε here goes...

το μηχάνημα δουλέυει άψογα, ο επεξεργαστής πολύ δύσκολα θα ανεβάσει μεγάλες θερμοκρασίες, η οθόνη είναι α-παι-κτη (βλέπεις ανετότατα αρχεία blu-ray), η συνδεσιμότητα υπερπλήρης,

υπάρχει ΕΝΑ πράγμα που πρέπει να προσέξεις, και στο λέω γιατί εγώ πέρασε ολόκληρη περιπέτεια...ΟΛΟΙ οι SSD που έχουν SandForce Controller (συμπεριλαμβανομένου του Vertex 2 της OCZ, αλλά και τις δύο σειρές 3 της OCZ) έχουν ΑΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ με το συγκεκριμμένο λαπτοπ,αλλά και με πολλά άλλα λαπτοπ της αγοράς. Έβαλα τον Agility 3, κάηκε σε μια μέρα, έβαλα τον Vertex 2, έπαιζε καλά ΑΛΛΑ "απαγορευόταν"να κλείσω

το καπάκι ή να κάνω hibernate , γιατί μετα ΔΕΝ διάβαζε τον SSD!!! Ήθελα κάθε φορά επανακκίνηση! Συνεπώς, αν θέλεις αυτό το λαπτοπ, το καλυτερο που έχεις να κάνεις (γιατί οι μηχανικοί σκληροί απλά ΔΕΝ λένε, έχεις τον i7 2720QM να τρέχει στο 2% και ο μηχανικός σκληρός σέρνεται!) πρέπει να πάρεις έναν SSD της Intel, που έχουν universal compatibility, κατά προτίμηση κάποιον με σύνδεση Sata ΙΙ.

Δημοσ.

Έχεις τα χρήματα για Mercedes και πας να αγοράσεις Fiat punto GT 160 άλογα.Αν αυτή είναι η φιλοσοφία σου,καλά ξεμπερδέματα.. :mrgreen:

Δημοσ.

Έχεις τα χρήματα για Mercedes και πας να αγοράσεις Fiat punto GT 160 άλογα.Αν αυτή είναι η φιλοσοφία σου,καλά ξεμπερδέματα.. :mrgreen:

Ποια θα ηταν η Mercedes σε αυτη τη περιπτωση?

Δημοσ.

Εγώ έχοντας Samsung R-580 μπροστά μου θα πήγαινα εδώ > http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Samsung-RF711-S02GR-BA69-00781C.htm

και είναι η μόνη φορά στην ζωή μου που δεν θα δοκίμαζα κάτι άλλο.Αλλά εσύ μπορείς να δοκιμάσεις και πολλά dell.

Αν θέλεις φιλοσοφία καλύτερων επιδόσεων για 3 μήνες μέχρι να βγουν τα επόμενα πας σε σταθερό.κατά την γνώμη μου φορητό αγοράζεις με άλλο κριτήριο.Alienware είναι ένας και δεν αντιγράφεται και μόνο αυτός μπορεί..

Και μια ακόμα συμβουλή μην πετάς τα χρήματα σου σε ssd βάλε υβριδικό η συμβατικό. 7200/16

Δημοσ.

Λοιπόν! δεν ξέρω τελικά αν το πήρες το λαπτοπ, αλλά σε περίπτωση που δεν το πήρες, εγώ το έχω πάρει, οπότε here goes...

το μηχάνημα δουλέυει άψογα, ο επεξεργαστής πολύ δύσκολα θα ανεβάσει μεγάλες θερμοκρασίες, η οθόνη είναι α-παι-κτη (βλέπεις ανετότατα αρχεία blu-ray), η συνδεσιμότητα υπερπλήρης,

υπάρχει ΕΝΑ πράγμα που πρέπει να προσέξεις, και στο λέω γιατί εγώ πέρασε ολόκληρη περιπέτεια...ΟΛΟΙ οι SSD που έχουν SandForce Controller (συμπεριλαμβανομένου του Vertex 2 της OCZ, αλλά και τις δύο σειρές 3 της OCZ) έχουν ΑΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ με το συγκεκριμμένο λαπτοπ,αλλά και με πολλά άλλα λαπτοπ της αγοράς. Έβαλα τον Agility 3, κάηκε σε μια μέρα, έβαλα τον Vertex 2, έπαιζε καλά ΑΛΛΑ "απαγορευόταν"να κλείσω

το καπάκι ή να κάνω hibernate , γιατί μετα ΔΕΝ διάβαζε τον SSD!!! Ήθελα κάθε φορά επανακκίνηση! Συνεπώς, αν θέλεις αυτό το λαπτοπ, το καλυτερο που έχεις να κάνεις (γιατί οι μηχανικοί σκληροί απλά ΔΕΝ λένε, έχεις τον i7 2720QM να τρέχει στο 2% και ο μηχανικός σκληρός σέρνεται!) πρέπει να πάρεις έναν SSD της Intel, που έχουν universal compatibility, κατά προτίμηση κάποιον με σύνδεση Sata ΙΙ.

Δεν είσαι μόνος, εγώ έκαψα τρεις agility 3, βασικά μπαίνουν σε panic lock και άντε γεια. Τελικά πήρα τα χρήματα πίσω, έμεινα με τον Kingston ssd και άσε τους άλλους να ψάχνονται με τα firmwares και να αναζητούν λύσεις στα φόρα, όσο έχουν το μηχάνημά τους χωρίς ρεύμα μπας και ξαναδεί το δίσκο. Δεν καταλαβαίνω την άποψη του φίλου που λέει ότι ο ssd είναι πέταμα χρημάτων, πέταμα χρημάτων είναι να πάρεις ένα κορυφαίων επιδόσεων λάπτοπ και να του έχεις πάνω έναν αργό συμβατικό δίσκο. Τα περί Mercedes ασχολίαστα.

Δημοσ.

Παρ'ολα αυτά στην υπογραφή σου φοράς τον σωστό black scorpion απ'οτι βλεπω.

Εδώ προτάσεις κάνουμε βάση της εμπειρίας μας ο καθένας,δεν υπάρχει ούτε εμπάθεια ούτε συμπάθεια,Θες clevo αγοράζεις clevo.

Η μάλλον για γάμο ας μιλήσουμε,γιατί θα σου μείνει μέχρι τα βαθιά γεράματα σου κ πιθανόν χωρίς Bios Update..

Αλλά τότε να βρεις το τοπικ και να βάλεις πολλά ++ :P :shifty:

Δημοσ.

Αν θέλεις φιλοσοφία καλύτερων επιδόσεων για 3 μήνες μέχρι να βγουν τα επόμενα πας σε σταθερό.κατά την γνώμη μου φορητό αγοράζεις με άλλο κριτήριο.Alienware είναι ένας και δεν αντιγράφεται και μόνο αυτός μπορεί..

Και μια ακόμα συμβουλή μην πετάς τα χρήματα σου σε ssd βάλε υβριδικό η συμβατικό. 7200/16

Στα πρώτα 2 διαφωνώ!Η alienware δε παίζει μόνη της,στο τομέα gaming laptop! Υπάρχουν και άλλες αξιόλογες εταιρίες!

Στο θέμα ssd vs hybrid vs οποιοδήποτε 7200&1000hdd,απλα οι ssd παίζουν μόνοι τους σε θέματα ταχύτητας και θερμοκρασίας!

Έχω ένα μέτριο ssd toshiba και τον momentus xt 500gb και σε θεματα ταχύτητας,ο ssd απλά τσακίζει χαλαρά των xt!

Οποταν ο ssd για κάποιο που θέλει ταχύτητα είναι must!

Tι εννοεις μ'αυτο?Υπαρχει και λαθος black scorpion? :devil:

Δημοσ.

Δεν θα διαφωνήσω για τον SSD με προϋποθέσεις όμως να έχεις ένα partition ένα λειτουργικό,και να τον έχεις πάρει με γενναία έκπτωση.

Όχι δεν υπάρχει λάθος Scrpn Black..μόνο λάθος συντακτικό ! :P

Μέχρι εδώ πες τα βρίσκουμε λοιπόν,γι'αυτό όμως θέλω παράδειγμα..

"Στα πρώτα 2 διαφωνώ!Η alienware δε παίζει μόνη της,στο τομέα gaming laptop! Υπάρχουν και άλλες αξιόλογες εταιρίες!"

Δημοσ.

Δε φαίνεται o ssd στην υπογραφή; Δυο δίσκους έχω. Τον ssd για το λειτουργικό σύστημα και τα προγράμματα (πλην παιχνιδιών) και το μηχανικό δίσκο για όλα τα υπόλοιπα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...