-nick- Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Όχι, το λέω με απεριόριστη αγάπη. 3210 και GF768 είναι οι μόνες ερωτικές σχέσεις που είχα με κινητά. Το χω 7 χρονια, δεν μασαει μια
nicoc89 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Η παραγωγή κάνναβης είναι νόμιμη στην Αφρική ? θα μπορούσε να τους βοηθήσει οικονομικά χρησιμοποιώντας την για υφάσματα.
SpY Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Όντως γιατί δεν πας στο Θιβέτ να φιλοσοφείς όλη μέρα παρέα μα τους βουδιστές? Ησυχία ηρεμία και βοηθάς εκεί σε κανα χωριο ξερωγω Αλλίως πάνε Αυστραλία εκέι στην ταζμανία να βοηθήσεις στη αναπαραγωγή ταζ
kage Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 γραψου εθελοντης στους γιατρους χωρις συνορα κτλ. απο κει και περα οσοι πανε εκει κατω ειναι γιατι τους προσφεραν αρκετα λεφτα καποια μεγαλη θυγατρικη... φτωχεια=εγκληματικοτητα σαν ηπειρος δεν παει να πει οτι ειναι φτωχη απλα ο κοσμος δεν μπορει να επαναστησει ξανα.υπαρχουν αρκετα ορυχεια! http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_the_largest_metropolitan_areas_in_Africa
lary7 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Το παλικαρι Christopher McCandlessτο ξερεις; Αυτος αντεξε 4 μηνες, εσενα ουτε 1 δεν σου δινω.... (δες και την ταινια, εξαιρετικη)
nicoc89 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Το παλικαρι Christopher McCandlessτο ξερεις; Αυτος αντεξε 4 μηνες, εσενα ουτε 1 δεν σου δινω.... (δες και την ταινια, εξαιρετικη) εφόσον δεν με ξέρεις πώς βγάζεις συμπέρασμα? τέλος πάντων thanks
SlackulatoR Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δεν φτάνει που σου πρότεινε ταινία(που λέει όντως η ταινία) του αντιμιλάς και από πάνω...
nicoc89 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δεν φτάνει που σου πρότεινε ταινία(που λέει όντως η ταινία) του αντιμιλάς και από πάνω... ειμαι ελεφθερος ανθρωπος σιμφονω με το σινταγμα και έτσι μπορώ να εκφρίρω την αποψή μου ελεφθερα , διαφοναμενος/σιμφονόντας δέν εχει σιμασία .
SlackulatoR Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 ειμαι ελεφθερος ανθρωπος σιμφονω με το σινταγμα και έτσι μπορώ να εκφρίρω την αποψή μου ελεφθερα , διαφοναμενος/σιμφονόντας δέν εχει σιμασία . Ναι όπως τα λες είναι, δεν ξέρεις τι λες.
nicoc89 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Ναι όπως τα λες είναι, δεν ξέρεις τι λες. δέν ζουμε υπο καθεστος χούντας! σιμφονεις? οπότε μπορώ να εκφέρω άποπση. Το περίεργο πού είναι ? εκτος αν εσί δέν ξέρεις τι λές. φιλικά
Jason13 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 δέν ζουμε υπο καθεστος χούντας! σιμφονεις? οπότε μπορώ να εκφέρω άποπση. Το περίεργο πού είναι ? εκτος αν εσί δέν ξέρεις τι λές. φιλικά το περιεργο ειναι στην ορθογραφια σου. Και το χειροτερο ειναι οτι δεν το καταλαβες. :/
iGoPod Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Ρεεε θα τα σπαει αφρικη να ζεις με απαραιτητα να κυνηγας να εχεις χορτο αβερτα κουβερτα ολα κομπλε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.