spurakos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 γεια σας παιδια.θα ηθελα να ρωτησω που μπορω να βρω μπλουζακια που εχουν σταμπες που αφορουν την επιστημη η και επιστημονες..και κωμικα αλλα και πιο σοβαρα..σας ευχαριστω
xri_ni Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Εχεις ψαξει σε σαιτ που παραγγελνεις τι σταμπα θες πανω στο μπλουζακι και στο στελνουν?νομιζω εχει απειρα σχεδια...σιγουρα καποιο θα ειναι αυτο που ψαχνεις!
salliara Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Αν εχεις καποιο συγκεκριμενο σχεδιο στο μυαλο σου καλύτερα είναι να το δώσεις στον μπλουζομαγαζάτορα να στο φτιάξει παρά να παιδεύεσαι να το βρεις ετοιμο.
DhZou Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 πήγαινε σε κάνα μπλουζοσταμπομάγαζο - αν είσαι κοντά στο κέντρο ξέρω να σου προτείνω ένα στη θεμιστοκλέους, ψηλά απέναντι απ' την όστρια - και θα έχουν μεγάλη λίστα με σχέδια να διαλέξεις και να σου το τυπώσουν επί τόπου.
spurakos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 ευχαριστω για τις απαντησεις σας παιδια.. δεν θα ηθελα κατι σε σταμπα θελω κατι πιο συνηθισμενο.δεν ξερω οποιος εβλεπε the big bang theory μαλλον θα εχει καταλαβει τι λεω...
DhZou Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 χαχαχα, ρίξε μια ματιά σε κάνα αμαζον ή κάνα play ή άλλο ξένο site , όλο και κάτι θα βρεις
spurakos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 βρηκα σε ενα site μια μπλουζα αλλα επειδη ειναι απο αμερικη θα ερθει στην διπλασια τιμη :/
salliara Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 εγω εχω αυτη τη θεικη αλλα ειναι απο Αγγλια ποτε προλαβαν κ την εβγαλαν! και ποτε προλαβες κι εσυ και την τσιμπησες!! ουτε 2μηνο δεν εχει που επαιξε το επ. η οχι?
spurakos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 το εψαξα και αυτο αλλα δεν ξερω ποσο θα μου ερθουν με τελωνειο και shipping
The_Judas Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δες και στο play.com που έχει δωρεάν μεταφορικά. Αλλιώς πας σε ένα κατάστημα που φτιάχνει στάμπες και τους λες τι θέλεις να γράψουν.
Nikosgiann Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 ποτε προλαβαν κ την εβγαλαν! και ποτε προλαβες κι εσυ και την τσιμπησες!! ουτε 2μηνο δεν εχει που επαιξε το επ. η οχι? τη μπλουζα απο μαρτη την εχω.. αλλα δεν εχει διμηνο το επεισοδιο.. εδω κ σεζον το ειχε πει αυτο ο διευθυντης..
Nikosgiann Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 απο που το πηρες το t-shirt? δωρο κολητου,δεν ξερω το μαγαζι..μπορω να ρωτησω αν θες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.