8anos94 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Λοιπον παιδεια δεν ηξερα τη τιτλο να βαλω το προβλημα ειναι οτι δεν μπορουσα να κανω φορματ λογω της καρτας γραφικων μολις την εβγαλα εκανε κανονικο τα τα φορματ την ξανα εβαλα αναγκαστικα τωρα το προβλημα ειναι οτι οποτε εχω μεσα ενα ξεχασμενο cd/dvd αυτο κανει επανεκηνηση απο μονο του ειναι λογικο αυτο η να παω για αλλη καρτα?
SPANK Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Κοίτα λόγω της κάρτας γραφικών επάνω να μην σε αφήνει να κάνεις format μου φαίνεται λίγο κουλό, πριν το format ειχες άλλα προβλήματα και τι ακριβως ? Δοκίμασε ενα bootable memtest για τις ram δεις αν ειναι ΟΚ. Βγάλε το cd driver απο επάνω και δες αν πάλι τρώς επανεκινήσεις επίσης αποσύνδεσε αν έχεις αλλους δίσκους επάνω και άσε μονο αυτον που έχει τα windows και κάνει παλι δοκιμές. Edit : To pc το έχεις φτιάξει και δέσει μόνος σου ?
8anos94 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 κοιτα το pc ητανε ετοιμο αλλα εκανα το καθαρισα πριν δεν θιμαμαι καλα νομιζω δε εκανε τετια τωρα δεν ξερω το απιχνιδια παντος μου τα παιζει τζαμι θα δοκιμασω να βαλω ενα cd/dvd παλη με μια καρτα ενως φιλου μου και αμα δεν φαω παλι επανεκινηση θα φτεει η καρτα ισος αεβαζει τρελες θερμοκρασιες η καρτα και κληνει τι να πω θα δουμαι...
8anos94 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 βασικα να κανω μια ερωτηση καπου διαβαζω σε καποια σιτε οτι εφθηνετε ο ανατπτορας καλοδιο-->ανατπτορας-->καρτα γραφικον με τον ανατπρορα εχω καποια προβληματα που και που χαλαει η οθονη και πρεπει να το κουναω για να φιαγνει να κουναω το καλωδιο οχι τον ανατπρτορα φτεει αυτο?? το εκανα αυτο με τα driver παλη ετρωγα επανεκηνηση ραμ δεν εχω κοιταξει ακομα...
stm00192 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 βασικα να κανω μια ερωτηση καπου διαβαζω σε καποια σιτε οτι εφθηνετε ο ανατπτορας καλοδιο-->ανατπτορας-->καρτα γραφικον με τον ανατπρορα εχω καποια προβληματα που και που χαλαει η οθονη και πρεπει να το κουναω για να φιαγνει να κουναω το καλωδιο οχι τον ανατπρτορα φτεει αυτο?? το εκανα αυτο με τα driver παλη ετρωγα επανεκηνηση ραμ δεν εχω κοιταξει ακομα... Αυτό δεν έχει καμία σχέση με το προβλημα που περιγράφεις στο πρώτο ποστ!!! Και επίσης φτιάξε την ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ σου... μας έχεις βγάλει τα ματια!!!
SPANK Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 α. Έλεγξε θερμοκρασίες σε idle και full load με το hwmonitor β. Κάνε το bootable memtest που σου είπα παραπάνω γ. Δοκίμασε να κάνεις boot χωρίς το cdrom drive επάνω δ. Δοκίμασε με αλλο δίσκο αν δεις οτι το πρόβλημα επιμένει και τίποτα απο τα παραπάνω δεν εχει βοηθήσει ε. Δοκίμασε και με αλλη κάρτα γραφικών και σιγουρέψου οτι έχεις βάλει ολα τα καλώδια του ρεύματος τοσο στην κάρτα οσο και την motherboard
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.