Προς το περιεχόμενο

Ξένοι μιλούν για Ανεξαρτησία της Κρήτης στο blog της Guardian

dazeman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όφου παναζία μου καημοί και πόνοι και ψυχική οδύνη.

Μην ασχολείστε με τέτοιες μαλατσίες.

Φιλικά πάντα.

• Απαντ. 105
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Διαίρε και βασίλευε κύριοι.

Διαίρε και βασίλευε.

Ο κατακερματισμός της Ελλάδας συμφέρει όλους τους άλλους εκτός από εμάς.

Και όποιος λέει ότι δεν τον νοιάζει, είναι αφελής.

Και αυτός που διαχωρίζει τους Έλληνες με βάση το τόπο ( Βόριοι, Νότιοι, Κρητικοί, Κύπριοι, Πόντιοι κλ) κακό στον εαυτό του και στο τόπο του κάνει και τίποτε άλλο.

Δημοσ.

Όφου παναζία μου καημοί και πόνοι και ψυσιτσή οδύνη.

Μην ασχολείστε με τέτοιες μαλατσίες.

Φιλικά πάντα.

Διορθώθηκε για λόγους καλαισθησίας. ;ρ

Δημοσ.

Διορθώθηκε για λόγους καλαισθησίας. ;ρ

Τα τσε ρε. Τα τσε.

Απορία.

Τσε, ή τσαι?

Τσαι μάλλον, ε?

Δημοσ.

Α , ξεχασα και το διεθνες εμπόριο όπλων , εκτος απο την φούντα , απο εκεί θα περνάει....

http://www.youtube.com/watch?v=xHur6NPPVRg&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=G40FydaWMXo

Η κάποτε λεβεντογέννα , έχει γίνει κέντρο ναρκωτικών , νταβατζήδων και εμπορίας όπλων.

Οπότε και πάλι συμφέρει τους Κρητικούς , να ανεξαρτητοποιηθούνε. Καζίνα , πετρέλαια , όπλα , νταβατζηλίκια , μαφίες , συμφέροντα.

Προσωπικά , θα έλεγα ότι εαν ήμουνα οικονομικός δολοφόνος , και ήθελα να ανοιξω μπίζνα κάτω εκεί , έχω ήδη έτοιμο "στρατό" για να προωθήσω τα συμφέροντά μου.

Βιτρίνα η επιχείρηση , off-shore , αλλά απο την άλλη διακινώ όπλα , γεμίζω με κρητική φούντα όλο τον κόσμο , legally , και έχω φτιάξει ένα "κράτος" όπως θέλω εγώ.

Πολλοι οι κρητικοί που θα τρέξουνε να γίνουνε Λοχαγοί ένος τέτοιου επιχηρήματος.

PS : Το παρόν πόστ δεν ανεφέρεται σε όλους τους Κρητικούς.

http://www.youtube.com/watch?v=81BzxzrGytU

Δημοσ.

Επειδη εχω ζησει στην Κρητη και εχω συζητησει με Κρητικους ο τοπικισμος τους δε παλευεται.....συγκεκριμενα καποιοι που αναγκαστηκα ειναι Αθηνα ειναι μες τη γκρινια "και δεν αντεχουν, σαν την Κρητη πουθενα κτλ"....

Επισης για να ανεξαρτητοποιηθουν θα πρεπει πρωτα να τα βρουν μεταξυ τους που τρωγονται σαν τα σκυλια Λασιθι-Ηρακλειο με Χανια-Ρεθυμνο...λες και δεν ειναι ολοι Κρητικοι!!!!

Δημοσ.

Εγώ δεν έχω ακούσει κανένα γνωστό μου κρητικό να θέλει ανεξαρτησίες...

Τώρα αν κάποιοι μοιράζουν πανό που γράφουν για ανεξαρτησία της Κρήτης σε τίποτα πακιστανούς και αβλανούς για να τα κουνάνε είναι άλλο θέμα.

Δημοσ.

αντρακλες οι Κρητικοι.

αντρακλες κρατωντας καλασνικοφ και στηνοντας ενεδρες σε ανυποψιαστους αστυνομικους,κρυμμενοι πισω απο θαμνους.

οταν ομως εγινε το περιστατικο με το ατυχο παλικαρι,τον αστυνομικο, που το γαζωσανε και το αφησανε αναπηρο,και κατεβηκανε κατω οι ειδικες δυναμεις της αστυνομιας (για τα ματια του κοσμου,αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα)

και αρχισανε τις ερευνες,το μονο που ακουγες απο αυτους ηταν το "να φυγουν οι αστυνομικοι,μας πειραζουν τις γυναικες και δημιουργουν ψυχολογικα προβληματα στα παιδια μας" και οχι μπαλωτιες και αυτα τα κρητικα τραγουδια λεβεντιας

για το ποσο μαμανε οι κρητικοι,τους φοβουνται οι μπατσοι,σνιφαρουν το χορτο τους και πινουν την ρακυ τους.

αφου ειναι τοσο αντρακλες και δεν τους χωραει η ελλαδα,ας ανεξαρτοποιηθουν.

ομως απο την πλευρα της ελλαδας αμεσως να κοπει το ρευμα,το τηλεφωνο,το νερο,το ιντερεντ,τα δρομολογια πλοιων,να φυγει απο κει η αστυνομια και ο στρατος,οτι περιουσια ανηκει στο ελληνικο κρατος αμεσα να δεσμευτει,να επιστραφει και να μην επιτραπει η χρηση απο τους ντοπιους,

να οριοθετηθουν αμεσως τα νεα θαλλασινα συνορα και να μην επιτραπει η ελευθερη διελευση αυτων απο τους κρητικους,αλλα ουτε και η διελευση μεσω των ελληνικων νερων πλοιων προς κρητη,κοκ

και οταν με το καλο,βγαλουν την σημαια,αναγνωριστουν ως κρατος,γινει το απαραιτητο χαρτομανι και υπογραφουν εκ νεου συμφωνιες της ελλαδας με την κρητη για ολα τα παραπανω,τοτε μπορουν και αυτοι ανετα και ελευθερα

να παρουν ρευμα,νερο,ιντερνετ,δρομολογια πλοιων κτλ.

εκτος και αν νομιζουν οτι ειναι τοσο αντρακλες και θα μπορουν να ζουν μονο με μπανανες,ελιες και χορτο για την υπολοιπη της ζωης τους.μαγκια τους τοτε.

Δημοσ.

αντρακλες οι Κρητικοι.

αντρακλες κρατωντας καλασνικοφ [...]

[...]

τα κρητικα τραγουδια λεβεντιας

για το ποσο μαμανε οι κρητικοι,τους φοβουνται οι μπατσοι,σνιφαρουν το χορτο τους και πινουν την ρακυ τους.

[...]

αφου ειναι τοσο αντρακλες

[,,,]

εκτος και αν νομιζουν οτι ειναι τοσο αντρακλες

[...]

av-87981.jpg

oGCNc.jpg

It's time to kick ass and chew bubble gum... and I'm all outta gum.

Δημοσ.

Facepalm --> Infinity

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...