gkaikov Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Έχω ένα ενσύρματο router comptrent ct 5611-t ptsn. Όταν είχα κάνει τη σύνδεση, μου ήρθε η σύμβαση μαζί με το router, και είχε κάποιο user name και password. Υποθέτω πως αυτά ήταν τα user name και password της γραμμής μου. Γυρίζω στο πατρικό μου σπίτι, βάζω στο router ένα καλώδιο τηλεφώνου της νέας γραμμής, δεν αλλάζω τίποτα στο router και εξακολουθώ να μπαίνω στο ιντερνετ μια χαρα. Μεχρι τώρα συνδέομαι με καλώδιο ethernet. Βρίσκω ένα airlive wl-5470 AP, συνδέω το καλώδιο ethernet που φεύγει από το router με το AP, και συνδέομαι μια χαρά ασύρματα στο internet. To θέμα είναι πως το δίκτυο είναι χωρίς κλειδί. Με έχει κάνει τρελό. 1) Δεν μπορώ να μπω στο ap βάζωντας για ip αυτη που είδα από το manual του που είναι η IP Address Default value: 192.168.100.252 2) Δε μπορώ να μπω στο router μου. Ενω βάζω την Ip 191.168.1.1 και μου ζητάει user name και password, είτε βάζω αυτά που είχα στο παλιό σπίτι, είτε τα user name και password που έχω τώρα στο πατρικό που δε γίνεται τίποτα. 3) στο ρουτερ δε μπορώ να μπω ούτε με user name root και password 12345 που είδα κάπου αλλού.Μόνο με user και user μπαινω, αλλά έτσι δε νομίζω να μπορώ να κάνω και πολλά. 4) σε έναν οδηγό ασύρματου δικτύου που έχετε εδώ, δε μπορώ να ανοίξω της φωτογραφίες που έχουν οι οδηγιες ούτε μο τον i.e. Ούτε με την opera. Αν μπορεί κανείς να βοηθήσει... Έχω windows 7 όσο αφορά στα δίκτυα είμαι ολίγον άσχετος! Ευχαριστώ
REDODIN7 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Η λυση ειναι απλη, παιρνεις τηλεφωνο το παροχο σου με μια ταυτοτητα( το ονομα του λογαριασμου ) και τος λες να σου κλειδοσουν το ρουτερ αυτη και να σου δωσουν νεο κωδικο. Το εχω κανει και εγω οταν αρκετες φορες ξεχναγα το κωδικο και ηταν πολυ πιο αποδοτικο απο το να καθομαι να σκαω με ρυθμισης και λοιπα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.