sta2 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Καλησπερα μια ακομα φορα... προσφατα εγινα κατοχος μιας 6950 dirt edition που απο οτι βλεπω δεν εχει διακοπτη για dual bios οποτε πιστευω πως δεν flashαρεται και δε το διακινδυνευω... τωρα μπορει να μοθ εξηγησει καποιος γιατι οταν ανοιγω το fraps για να δω fps ειναι παντα σταθερα σε 60-64 ανεβαινουν μονο σε καμια αρχικη οθονη και με το που ξεκινα το παιχνιδι μενουν σταθερα 60 (ακομα και σε ευκολα games οπως dota)υπαρχει κατι που πρεπει να πειραξω οπως καμια εντολη σε καποιο console???Επισης παρατηρω κατι μικρα σπασιματακια της οθονης σαν γραμμες που τρεμοπαιζουν παραλληλα...φταιει ο επεξεργαστης?i3-2120 3.3ghz αν ναι να παρω κατι σε ι5 2500k η να oclocarw αυτον που εχω??4gb dd3 ocz στα 1333 εχω αν ερωτηθει κανενας!!και κατι αλλο την καρτα να την οc απο κανενα afterburner οπως το trxx π.χ η καποιο αλλο?αν ναι ποιο?και πανω απο ολα πως!ναι ειμαι αρχαριος :D Σας ευχαριστω προκαταβολικα!!!
stm00192 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Οχι ο επεξεργαστής σου είναι αρκετός και δεν φταίει σε τπτ!!! Αυτό με τα κολλημένα 60 fps συμβαίνει επειδή είναι ενεργοποιημένο το vsync ειτε μέσα απο το παιχνίδι είτε μέσα απο τους catalyst!! Απενεργοποιησε το και θα δεις τα παραπάνω fps!! Τώρα αυτά τα σπασίματα που λες είναι το λεγόμενο tearing το οποίο βεβαια εσύ δεν θα έπρεπε να έχεις διοτι ο μοναδικος τρόπος αντιμετωπισης του είναι η ενεργοποίηση του vsync που σε εσένα φαίνεται να είναι ενεργοποιημένο!!
sta2 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 μαλιστα οποτε απενεργοποιω το vsync ειτε απο το game ειτε απο το catalyst και απο εκει και περα συστηνεις κανενα oc η οχι?και αν ναι με καποιο afterburner σιγκεκριμενα?
stm00192 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Στην κάρτα οχι δεν προτείνω oc ... δεν νομίζω οτι το έχει ιδιαίτερη ανάγκη!!! Τον επεξεργαστή εάν έχεις καλή ψύξη και κατάλληλη μητρική (P67 ή Ζ68) ανεβασε τον όσο πάει μέσω bios!!
sta2 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 gigabyte ph67a-ud3-b3 οσο για ψυξη την stock πρωτειναι μου να αγορασω μια ψυκτρα και εναν καλο οδηγο oc εργονομικο
pano Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Φίλε sta2 με την μητρική και τον επεξεργαστή που έχεις o/c δεν μπορεί να γίνει.
Arctic Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Μπορεί να γίνεται αλλά ελάχιστα (σε εμένα η DH55TC ανεβάζει μόνο το bus speed και όχι τα ρεύματα-λογικά πάνε αυτόματα)
sta2 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 οποτε να μην πειραξω επεξεργαστη!τωρα αξιζει τοσο πολυ να παω σε εναν ι5 η να μεινω εδω που ειμαι για κανα χρονο και βελπουμε?θα δω διαφορα σε games αυτο εννοω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.