Προς το περιεχόμενο

wifi κεραια για τη καρτα TP-Link TL-WN722NC

amdperf

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια εχω παρει αυτη την ασυρματη καρτα δικτυου http://www.plaisio.gr/Peripherals/Networks/Network-Cards/Wireless-Network-Cards/TP-Link-TL-WN722NC-Wireless-USB-Adapter-N150-150Mbps-MIMO.htm πριν 2 μερες απο πλαισιο ειναι αρκετα καλη στα χαρακτηριστικα που εχει και για τα λεφτα που εκανε...το προβλημα μου ειναι οτι θελω να δυναμωσω λιγο το σημα της κεραιας μιας και εχω μονο 2 γραμμες.Σκεφτηκα επειδη εχει sna connector και αποσπωμενη καιρεα θα μπορει να παρει και καποια αλλη πιο ισχυρη απο αυτη που εχει.Επειδη δε εχω ιδεα απο αυτα πια μου προτεινετε να παρω παιδια?? να ειναι φυσικα πιο ισχηρη απο αυτη τη 4 dbi που ηδη εχει.....

Δημοσ.

Η δεύτερη επιλογή που σου έδωσε ο stm00192 είναι αρκετά καλή και φτηνή

Παιδια ευχαριστω μαλλον τη 2η θα παρω ελπιζω να μην ειναι ομως βλαβερη για την υγεια να τη χρησιμοποιω πχ μηπως εχει ακτινοβολια ξερω γω.... ευχαριστω παντως για τη βοηθεια παιδια :-D

βασικα θελω η κεραια να κουμπωνει στο στικακι που ηδη εχω γιατι ειδα σε αυτο το 2ο εχει δικια του βαση.... μπαινει αυτη η κεραια κατευθειαν στο παραπανω στικακι που σασ εδειξα TL-WN722NC ???

Δημοσ.

Στα 8 - 9 dbi πολύ δύσκολα θα βρείς κάτι σπαστό που να κουμπώνει κατευθέιαν πάνω στην κάρτα!!

Δημοσ.

Στα 8 - 9 dbi πολύ δύσκολα θα βρείς κάτι σπαστό που να κουμπώνει κατευθέιαν πάνω στην κάρτα!!

Οποτε αμα παρω αυτη http://www.techneasy.gr/index.php?target=products&product_id=35923 θα χρειαστει να αγορασω και το καλωδιο για τη συνδεση της κεραιας με τη καρτα που εχω σωστα??

Δημοσ.

Φίλε μου αν θέλεις κατι δυνατό, αξιόπιστο και μπορείς να δώσεις τα 32 euro πήγαινε στην Alfa

βασικα 32 ευρω ειναι χωρις Φ.Π.Α γυρω στα 40 ευρω ειναι με φ.π.α..... ποσα dbi ειναι η κεραια του?

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος ειναι 5dbi

οκ ευχαριστω φιλε για την ενημερωση αλλα δε παιζει να την παρω τελικα γιατι πριν 3 μερες πηρα αυτη που εχω ....το πιο πιθανο ειναι να παρω μια πιο ισχυρη κεραια για να πιανει πιο καλα αυτη που προτειναν τα παιδια πανω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...