Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με sidewinderx6 και εγγύηση!!

nikolas8141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συνοπτικά, έχω το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο http://www.microsoft.com/hardware/en-us/p/sidewinder-x6-keyboard#details περίπου 2,5 χρόνια

και σήμερα έτσι ξαφνικά το κουμπί space άρχισε να κάνει τα δικά του.....Για να γράψω ενα κείμενο μου βγάζει την παν@.......!μια πατιέται

και μια όχι, μόνο αν πιέσω το πλήκτρο δυνατά ανταποκρίνεται....

Το ερώτημα μου είναι αν έχω δικαίωμα επιστροφής και άμεσης αλλαγής...(έχει 3 χρονιά εγγύηση και είναι αγορασμένο από multirama).

Να ανημερωσω ότι πήρα τηλ. το μεσημέρι στο κατάστημα που το πήρα και μίλησα με έναν πωλητή(εκείνη την ώρα το service δεν λειτουργούσε),

ο άνθρωπος μου μίλησε ευγενικά και μου είπε να το πάρω εκεί να το αφήσω και να το στείλουν Αθήνα.....μα καλά αν το δουν στο service δεν

είναι αρκετό για να γίνει η αλλαγή?(αν δικαιουμε φυσικά).

Τέλος να τονίσω οτι δοκίμασα με αέρα μήπως και..... αλλά το αποτέλεσμα ίδιο..!

Δημοσ.

Παρε τηλ με την μία στην Microsoft Hellas 801 500 3000 (Με αστική χρέωση)

211 12 06 500 (Εάν καλείτε από κινητό).

Εχε το serial number ανα χειρας και εφόσον είσαι εντος εγγύησης μέσα σε 4 - 5 εργάσιμες θα έχεις καινουργιο πληκτρολογιο στη πόρτα του σπιτιου σου!!

Σε αντιστοιχη περιπτωση που είχα εγώ με mouse έτσι έκανα!! Πηρα καινουργιο mouse στα χερια και δεν μου ζήτησαν καν να τους στείλω πίσω το χαλασμένο!!! Αψογη και ταχύτατη εξυπηρέτηση!!

Δημοσ.

Πρώτη φορά ακούω να στέλνουν πράγματα στην αθήνα (εισαι απο επαρχία φαντάζομαι) και ειδικά για 1 πληκτρολόγιο για να το ελέγξουν.

Δηλαδή αυτοι εκει δεν έχουν service ? :unsure:

Δημοσ.

Και φυσικά έχουν..Την Δευτέρα θα πάω πρώτα από multirama και αν δεν βγάλω άκρη τότε θα

ακολουθήσω την διαδικασία που ανέφερε ο stm00192.

Δημοσ.

Τελικά επικοινώνησα με την Microsoft Hellas, stm00192 είχες δίκιο.... μίλησα μαζί τους και τελικά θα γίνει η αντικατάσταση χωρίς καμιά επιβάρυνση

απο μένα, μου έκανε εντύπωση η πολύ καλή συμπεριφορά τους και η άμεση λύση στο πρόβλημα μου, ιδιαίτερα ο τεχνικός που μου έδωσε κάποιες συμβουλές

ακόμα και για την παλιά συσκευή...(αν επιχειρήσω να την ανοίξω και δεν καταφέρω να φτιάξω το ελαττωματικό πλήκτρο, τότε με παρότρυνε να δώσω την

συσκευή για ανακύκλωση....)!!!

Μακάρι όλες οι εταιρίες να είχαν την ίδια πολιτική.... ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...