Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με G500

Grobath

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το g500 και δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τα 3 extra button που έχει σε κανένα game. Σε όσα παιχνίδια δοκίμασα να τα χρησιμοποιήσω δεν μπορούσα να τα βάλω στα hotkeys. Ψάχνοντας λίγο βρήκα ότι πρέπει να το ρυθμίσω μέσα απο το πρόγραμμα της logitech αλλά δεν έβγαλα άκρη. Ποιο πολύ ενδιαφέρομαι να τα βάλω στο Starcraft 2.Οι drivers του mouse είναι οι τελευταίοι.

Δημοσ.

Καταρχήν κατέβασε την τελευταία έκδοση του προγράμματος. Στη συνέχεια μπες στο SetPoint και δες εαν έχει αναγνωρίσει το ποντίκι σου. Θα πρέπει να σου δείχνει εικόνα του. Από εκεί και πέρα πας στην πρώτη καρτέλα στο πλάι (Button Settings). Από εκεί μπορείς να αλλάξεις τη λειτουργία των πλήκτρων που θέλεις.

Δημοσ.

Καταρχήν κατέβασε την τελευταία έκδοση του προγράμματος. Στη συνέχεια μπες στο SetPoint και δες εαν έχει αναγνωρίσει το ποντίκι σου. Θα πρέπει να σου δείχνει εικόνα του. Από εκεί και πέρα πας στην πρώτη καρτέλα στο πλάι (Button Settings). Από εκεί μπορείς να αλλάξεις τη λειτουργία των πλήκτρων που θέλεις.

Τα έχω κάνει όλα αυτά που λες απλά δεν μπορώ να βρώ πως μπορώ από το Set point να ρυθμίσω τα generic buttons για ένα game.

Δημοσ.

Α, θέλεις να φτιάξεις ρυθμίσεις για ένα game μόνο. Κατάλαβα.

Λοιπόν, πας στην προτελευταία καρτέλα αριστερά (Game Settings) και ενεργοποιείς και τις 2 επιλογές στο Game Detection. Στη συνέχεια επιλέγεις την τελευταία καρτέλα αριστερά και ενεργοποιείς την επιλογή που θα βρεις εκεί. Μετά, πατώντας configure, μπορείς να προσθέσεις όποια εφαρμογή θέλεις και να ρυθμίσεις τα κουμπιά του ποντικιού για την εφαρμογή εκείνη. Αυτά. :-)

Δημοσ.

Α, θέλεις να φτιάξεις ρυθμίσεις για ένα game μόνο. Κατάλαβα.

Λοιπόν, πας στην προτελευταία καρτέλα αριστερά (Game Settings) και ενεργοποιείς και τις 2 επιλογές στο Game Detection. Στη συνέχεια επιλέγεις την τελευταία καρτέλα αριστερά και ενεργοποιείς την επιλογή που θα βρεις εκεί. Μετά, πατώντας configure, μπορείς να προσθέσεις όποια εφαρμογή θέλεις και να ρυθμίσεις τα κουμπιά του ποντικιού για την εφαρμογή εκείνη. Αυτά. :-)

Δεν βρίσκω την καρτέλα που λες, Game Settings. Επιλέγω το ποντίκι στο set point και η προτελευταία καρτέλα είναι device options. Ποιά έκδοση έχεις;

Δημοσ.

6.30.41

Σου είπα να κατεβάσεις την τελευταία από την ιστοσελίδα της Logitech :P.

Έκανα unistall και ξανακατέβασα την τελευταία έκδοση από το site της logi και πάλι δεν το βρήσκω. Σου είναι εύκολο να ανεβάσεις ένα screenshot;

Δημοσ.

Ορίστε. Δεν ξέρω γιατί δεν σου τα βγάζει. Εγώ δεν έκανα καμία ρύθμιση, τα έβγαλε από μόνο του.

Εμένα στις καρτέλες που σου βγάζει πάνω δεξιά μου βγάζει μόνο tools δεν μου βγάζει την καρτέλα του mouse. Έκανες καμία ρύθμιση μήπως;

Δημοσ.

Τίποτα απολύτως. Κατέβασα το λογισμικό, το εγκατέστησα και την πρώτη φορά που το έτρεξα εντόπισε από μόνο του και το ποντίκι και το πληκτρολόγιο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...