getwinner Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 καλησπέρα.καθώς έμπαινα στα windows η οταν έπαιζα ενα βιντεάκι το pc κολουσε η εκανε μονο του restart.αλλαξα σκληρο και παλι τα ιδια ..ετσι υπεθεσα οτι κατι φταιει στην καρτα γραφικων.οι drivers ειναι περασμένοι κανονικά.ενα μηνυμα απο την nvidia που μου βγαζει οταν ξεκινανε τα windows ειναι οτι απενεργοποιηθηκε η φωτοαποδοση.οποιος γνωριζει κατι ας με ενημερωσει.(windows xp)
panos0100 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 καλησπέρα πες μας λίγο η μπλε η οθόνη ειναι μονο κινέζικα ή βγάζει καπου nvidia πανω στην μπλέ οθόνη και πόσο κράταει η μπλέ οθόνη? αν εχεις windows 7 θα σου πρωτεινα να τρέξεις ενα διαγνωστικό για καρτες γραφικών το 3d mark στα χp δεν τρεχει ή το fourmark για τα χπ δες τι θερμοκρασια εχεις στον επεξεργαστη αυτα
getwinner Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 η θερμοκρασια ειναι απολυτα φυσιολογικη.δν εχω καν μπλε οθονη.απλα ο υπολογιστης κολλαει .το ποντικι το πληκτρολογιο ο ηχος τα παντα!εχω μια xfx 7300 και windows xp
panos0100 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 θερμοκρασια καρτα γραφικών ειδες? δοκιμασε να κατεβασεις τα hrz της οθονης δεν ξερω αν ειναι εκει το πρωβλημμα αλλα και εγω ειχα τετιο πρωβλημμα κολουσανε ολα τα παιχνιδια και το ποντικι σερνοτανε και νομιζα οτι φταει η καρτα γραφικων ενω εφταιγε η οθονη ειτανε στα 75hrz ρυθμο ανανεοσης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.