Marria Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Γιατι εσυ με ξερεις και ειρωνευεσαι ΡΕ?δεν μου ξεφυγαν λαθακια ρε απλα αν διαβασες και πιο πριν εχω πλητρολογιο NOD αν ξερεις τι ειναι και με δυσκολεύει ρε Δικαιολογιες, αν ηθελες θα εγραφες παντα σωστα. Μια καλη αρχη βεβαια ειναι να παραδεχτεις πως εχεις αδικο, αλλα μεχρι τοτε εχουμε δρομο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 φέρτε πίσω το grammar nazis group μας!!!
arsenal Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δικαιολογιες, αν ηθελες θα εγραφες παντα σωστα. Μια καλη αρχη βεβαια ειναι να παραδεχτεις πως εχεις αδικο, αλλα μεχρι τοτε εχουμε δρομο. δεν ειναι δικαιολογιες το βλέπω οτι λειπουν γράμματα αλλα βαριεμαι να το διορθοσω αν θες ρώτα και αλλους που εχουν τέτοιου τύπου
gatokoritso Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Γιατι εσυ με ξερεις και ειρωνευεσαι ΡΕ?δεν μου ξεφυγαν λαθακια ρε απλα αν διαβασες και πιο πριν εχω πλητρολογιο NOD αν ξερεις τι ειναι και με δυσκολεύει ρε βλακειες..γραψε σαν ανθρωπος και βαλε κανενα λεξικο στο browser που εισαι..και να αργησεις 5 δευτερα να γραψεις δεν θα σε φαει κανεις.
Lucifer Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Ας απαντήσει κάποιος στο αρχικό ερώτημα να σταματήσει ο πόνος ρε παιδιά.
slipknot Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 το ενδεχομενο να εχουμε μιλησει και να μας το πει η ιδια για πλακα δεν παιζει ?ΧΑΖΟΣ ΕΙΣΑΙ?οχι κυρ.Μαριγο δε βροικα τοιπωτα που να μιν καταλαβενω ινε ολα απολιτος κατανωητα σε απολοιτω βαθμω...αλλα ρε γαμωτο εχετε πολυ πλακα που λετε οτι δεν ξερω ορθογραφια απο ενα ποστ χαχαχαχ...δεν νομιζω να ειναι φιλολογοι και να λενε σε ενα παιδια που λεειοτι προσπαθησε και ετσι ειναι οτι οχι δεν ξερεις ορθογραφια και τετοια...ρε παιδια να ανεβασω κανα διαγωνισμα να δειτε αν κανω ορθογραφικα?δηλαδη εχω ερθει σε απογνωση να δω πως θα το καταλαβετε κυρια Μαριγω μπορω να μαθω την ηλικια σας Εγώ συγκεκριμένα δεν στάθηκα στο αν είσαι ανορθόγραφος, αλλά στους ισχυρισμούς σου περί καλών εκθέσεων στο φροντιστήριο και χαντακώματος στις εξετάσεις, που αγγίζουν τα όρια της σχιζοφρένιας. Δυστυχώς φαίνεται να πάσχεις απ' το γνωστό σύνδρομο του Έλληνα υποψηφίου στις πανελλήνιες. Στο φροντιστήριο παίρνουν τα μυαλά σου αέρα, και θεωρείς πως ένα "15-16 το 'χεις για πλάκα", μετά γράφεις λιγότερο και προσγειώνεσαι ανώμαλα. Οι πλειοψηφία των μαθητών χρησιμοποιεί έτοιμα επιχειρήματα από φροντιστηριακά βοηθήματα κι όμως εξακολουθεί να έχει την πεποίθηση πως γράφει καλές εκθέσεις. Δεν είσαι ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος. Την επόμενη φορά μπορείς να πας πιωμένος στις εξετάσεις, ελπίζοντας να ξεδιπλώσεις το κρυμμένο σου ταλέντο, Bukowski style. Προς το παρών προσπάθησε να ξεπεράσεις αυτό το τεράστιο ψυχολογικό τραύμα που σου δημιουργήθηκε, πήγαινε σε ψυχολόγο εν ανάγκη.
arsenal Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Ας απαντήσει κάποιος στο αρχικό ερώτημα να σταματήσει ο πόνος ρε παιδιά. δεν θελω βοήθεια απο αυτα τα 4-5 ατομα και ειδες ποιοι το ξεκινησαν αυτο ετσι?κατι κομπλεξικοι απο ενα ποστ
arxaggelos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 αν θέλεις να γράψεις σωστά, αν θέλεις όμως, και σε εμποδίζει το πληκτρολόγιο, τότε ουσιαστικά σου σπάει τα νεύρα μέχρι που το παίρνεις απόφαση και το αλλάζεις. Το είπα και πριν, και το ανέφεραν κι άλλοι: το να γράφεις σωστά γίνεται αυτόματα, ή ξέρεις και σε ενοχλεί το πληκτρολόγιο μέχρι που το πετάς, ή δεν ξέρεις.
arsenal Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 · Κρυμμένο από Lucifer, 17 Ιουλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Lucifer, 17 Ιουλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Εγώ συγκεκριμένα δεν στάθηκα στο αν είσαι ανορθόγραφος, αλλά στους ισχυρισμούς σου περί καλών εκθέσεων στο φροντιστήριο και χαντακώματος στις εξετάσεις, που αγγίζουν τα όρια της σχιζοφρένιας. Δυστυχώς φαίνεται να πάσχεις απ' το γνωστό σύνδρομο του Έλληνα υποψηφίου στις πανελλήνιες. Στο φροντιστήριο παίρνουν τα μυαλά σου αέρα, και θεωρείς πως ένα "15-16 το 'χεις για πλάκα", μετά γράφεις λιγότερο και προσγειώνεσαι ανώμαλα. Οι πλειοψηφία των μαθητών χρησιμοποιεί έτοιμα επιχειρήματα από φροντιστηριακά βοηθήματα κι όμως εξακολουθεί να έχει την πεποίθηση πως γράφει καλές εκθέσεις. Δεν είσαι ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος. Την επόμενη φορά μπορείς να πας πιωμένος στις εξετάσεις, ελπίζοντας να ξεδιπλώσεις το κρυμμένο σου ταλέντο, Bukowski style. Προς το παρών προσπάθησε να ξεπεράσεις αυτό το τεράστιο ψυχολογικό τραύμα που σου δημιουργήθηκε, πήγαινε σε ψυχολόγο εν ανάγκη. φαε και αλλη ταπα..ποτε δεν μας ειπε παπαγαλιστε στην εκθεση μας ειπε μονο πως οσο περισσοτερο γράφεται τοσο καλύτερη θα γινεται...το ψυχολογικο το έχεις εσυ βλακα με τις μαλακιες περι ερωμένης εγω σέβομαι την καθηγητρια μου και δεν θελω να ακουω μαλακιες αν υπάρχει ο σεβασμος στο λεξιλόγιο σου
Lucifer Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 λοιπον εχω πολυ όρεξη για αδιαβασμα φέτος και πολυ πείσμα παρα πολυ΄...ωστοσο διαγραφω ΑΟΘ Μ.Γ.Π και στην θεση τους μπαίνει η Βιολογιά ωστοσο επειδη ειμαι μεταλυκιακός 1) θα προλάβω να βγάλω την υλη? 2) θα πιεστω πολυ για αυτο το μάθημα? 3) αξιζει να ξαναδωσω τι λετε? να πω οτι θα κανω παλι φροντιστήριο...α και κατι αλλο ξερετε ποτε ξεκινανε? σκέφτεται κανεις να ξαναδώσει? Ψηθείτε. edit, αν θέλει κανείς να βοηθήσει, ας έχει υπ' όψιν του πως ο arsenal θα είναι σε θέση να απαντήσει σε 10 μέρες.
arxaggelos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 luci πολύ soft σε βρίσκω. Εκτός αν σπας πλακίτσα μπαγάσα. edit: τώρα σε αναγνωρίζω
salliara Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 1) ναι 2) οχι 3) ναι ας μην πούμε πάλι τα "γιατί".
Lucifer Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Έγιναν όλα πολύ γρήγορα, δε φταίω εγώ! Εκτός αν αναφέρεσαι στη διάρκεια. edit, νάτο, πάλι έγινε.
arsenal number two Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 · Κρυμμένο από Lucifer, 17 Ιουλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Lucifer, 17 Ιουλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Αυτο ειναι δικαιοσύνη τιμωρείται ο ένοχος αλλα οχι και οι 'βοηθοί" insomniaK,arxaggelos...κτλ κτλ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.