Προς το περιεχόμενο

Πανελλήνιες....ξανα

arsenal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 116
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ενδιαφερουσα!

Ξερω εναν τυπο που ειναι 10ο ετος και επιτελους τελειωνει =P

Όταν ακούω τέτοια εκνευρίζομαι...Και μη μου πεις ότι άργησε τόσο επειδή είναι δύσκολη σχολή.

Δημοσ.

Όταν ακούω τέτοια εκνευρίζομαι...Και μη μου πεις ότι άργησε τόσο επειδή είναι δύσκολη σχολή.

Οχι απλα το εκαψε γενικοτερα :)

Παντως ειναι καλος στο αντικειμενο του, και ας του πηρε πολυ =P

Ε κ εγω 7ο ετος μπαινω αλλα τελειωνω =P

Δημοσ.

Δεν είναι το ίδιο πράγμα. Το πολυτεχνείο στην Ελλάδα είναι 5 χρόνια, και μπορείς να δικαιολογήσεις να καθυστερήσει κάποιος 2, 3 χρόνια. Αλλά να διπλασιάσει τον χρόνο φοίτησης?? Τέλος πάντων δεν τον ξέρω τον άνθρωπο δεν μπορώ να κρίνω και δεν είναι και αυτό το θέμα. Απλά είναι πολλοί που μπαίνουν λόγω μπαμπά/μαμάς στο πολυτεχνείο, (πολλοί περισσότεροι στην ιατρική βέβαια) και για όσους δεν πάνε/πήγαν για το image είναι λίγο εκνευριστικό, και καταντάς και εριστικός και γίνεσαι εσύ ο κακός όταν τέτοια άτομα παίρνουν θέσεις και μετά σπουδάζουν μέχρι να τους βαρεθεί ο καθηγητής και να τους βάλει ένα 5 να τελειώνουν( δεν αναφέρομαι σε εσένα ή στον φίλο σου φυσικά).

Δημοσ.

Ναι ! Εγω απο 4-5 χρονων που θυμαμαι τον εαυτο μου αυτο ηθελα να ακολουθησω!

Και εγω δεν μπορω αυτους που μπαινουν για το ιματζ χωρις να γουσταρουν τη σχολη

Αληθεια απο μορια πως πας, εχεις ελπιδες για ΑΡχιτεκτ?

Δημοσ.

Τυχερός είσαι :-)

Δεν ξέρω...20461 έχω συνολικά. Η βάση στην Ξάνθη πέρυσι ήταν 20800...εξαρτάται από το τι θα δηλώσουν και ποιοι...

Δημοσ.

Το image Νίκο το image, και δεν υπερβάλλω καθόλου, οι περισσότεροι συμμαθητές/συμμαθήτριές μου που πέρασαν έλεγαν την κλασσική ατάκα "εγώ διακοσμητική ήθελα αλλά η μαμά μου μου είπε να πάω καλύτερα αρχιτεκτονική, το ίδιο πράγμα είναι". Φάε ρε βλίτο τώρα τη δομική στη μάπα και μάθε να σκέφτεσαι...σόρρυ ξεφεύγω...

Δημοσ.

Το image Νίκο το image, και δεν υπερβάλλω καθόλου, οι περισσότεροι συμμαθητές/συμμαθήτριές μου που πέρασαν έλεγαν την κλασσική ατάκα "εγώ διακοσμητική ήθελα αλλά η μαμά μου μου είπε να πάω καλύτερα αρχιτεκτονική, το ίδιο πράγμα είναι". Φάε ρε βλίτο τώρα τη δομική στη μάπα και μάθε να σκέφτεσαι...σόρρυ ξεφεύγω...

Χεχε πόσο αλήθεια είναι αυτο!!! Μα πόσο!!!

Εγω το πάλαι ποτέ είχα μπει στην τελευταία απο τις 11 επιλογές* μου στο μηχανογραφικό μου αλλα με καλή σειρά. Όλοι οι υπόλοιποι στο έτος μου παρουσίαζαν την εισαγωγή τους στο συγκεκριμένο τμήμα, ως όνειρο ζωής. Και παρεξηγουνταν όταν έλεγα τα αυτονόητα του στυλ: ρε φίλε, στις πρώτες απο κάτω σχολές μπηκες και με χάλια σειρά, σε ένα κωλονησι, τι σκατά όνειρο ζωής είναι αυτό;;;;

Τώρα πια έχουμε καταλήξει, αυτοί να παρακαλούν για μια θέση σε νομαρχία κι εγω στο γύρο του κόσμου.

* το μόνο κριτήριο μου ήταν να μπορω να ασχοληθώ με τα κύματα... Μεγάλη καβλα.

Δημοσ.

Για τα άτομα με ειδικές ανάγκες θες να πεις? Δεν επηρεάζει το πόσα αδέρφια έχεις που θα περάσεις, μόνο για την πόλη παίζει αυτό και μάλιστα πας με μεταγραφή, δεν παίρνεις θέση από άλλον.

Δημοσ.

Για τα άτομα με ειδικές ανάγκες θες να πεις? Δεν επηρεάζει το πόσα αδέρφια έχεις που θα περάσεις, μόνο για την πόλη παίζει αυτό και μάλιστα πας με μεταγραφή, δεν παίρνεις θέση από άλλον.

Οχι δεν εννοω για αυτη την κατηγορια αλλα για τριτεκνους κατι ειχε το μηχανογραφικο με 10%.

Δημοσ.

"Στις ειδικές κατηγορίες εντάσσονται πολύτεκνοι, τρίτεκνοι, εισαγόμενοι με αδελφό ή αδελφή σε ΑΕΙ διαφορετικής πόλης της μόνιμης κατοικίας γονέων, ορφανοί, συγγενείς αναπήρων κ.ά."

Έχει να κάνει μόνο με την πόλη και μόνο. Δλδ αν κάποιος περνάει Ιατρική ας πούμε και ανήκει στην ειδική κατηγορία, θα πάει στην πόλη προτίμησής τους Εκτός όμως από τα κεντρικά τμήματα Αθήνας και Θεσσαλονίκης.

Δημοσ.

"Στις ειδικές κατηγορίες εντάσσονται πολύτεκνοι, τρίτεκνοι, εισαγόμενοι με αδελφό ή αδελφή σε ΑΕΙ διαφορετικής πόλης της μόνιμης κατοικίας γονέων, ορφανοί, συγγενείς αναπήρων κ.ά."

Έχει να κάνει μόνο με την πόλη και μόνο. Δλδ αν κάποιος περνάει Ιατρική ας πούμε και ανήκει στην ειδική κατηγορία, θα πάει στην πόλη προτίμησής τους Εκτός όμως από τα κεντρικά τμήματα Αθήνας και Θεσσαλονίκης.

αυτο ειναι σιγουρο ??? Ειμαι τριτεκνος..Αν ο γιος μου περασει με το 10% καπου αλλου δεν ερχεται Αθηνα ή Χαλκιδα που ειναι ενιαια περιφερεια ?

Αυτο για εκτος Αθηνας και Θεσσαλονικης νομιζω αφορα την περιπτωση 6 εδω περι σπουδαζοντος αδερφου που λεγαμε παλια.

http://edu.klimaka.gr/tritobathmia-ekpaideysh/135-anakoinwseis/328-egkyklios-metagrafvn-foithtvn-esvterikoy.html

Δημοσ.

Αθήνα δεν έρχεται στάνταρ, ούτε Θεσσαλονίκη πάει. Χαλκίδα υποθέτω δεν έχει πρόβλημα μόνο τα κεντρικά Αθήνας Θεσσαλονίκης απέκλεισε το υπουργείο για μεταγραφές από τρίτεκνους και για εισοδήματα άνω των 30.000. Από του χρόνου βέβαια κόβεται τελείως το θέμα με τις μεταγραφές για τους τρίτεκνους μαζί με πολλά άλλα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...