Luciddream Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Α και κάτι άλλο όσον αφορά το παραπάνω. Το τροφοδοτικό εάν δεν χρησιμοποιεί όλα τα Ampere που δίνει που δίνει μπορεί να δώσει παραπάνω ρεύμα από αυτό που λένε οι προδιαγραφές για εκείνο το καλώδιο που το χρειάζεται ? ναι μπορεί. αλλα σου είπα είναι ανάλογα το τροφοδοτικό... π.χ με τέστ που γίνονται μερικά 600άρια τροφοδοτικά μπορούν και φτάνουν τα 700+ watt πριν κλείσουν λόγω της προστασίας τους. με το intel burn test βέβαια πιέζεις την τύχη σου... :P
pgmank Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Λοιπόν παιδιά το intel burn test το έβαλα και έκανε test στο custom 5 φορές και τέλιωσε με επιτυχία. Οπότε να συμπαιράνω ότι τελικά το pc θα είναι λειτουργικό και στο μέλλον? Επίσης μήπως θα έπρεπε να κάνω και το occt τέστ. Εάν ναι ποιά από όλες τις επιλογές θα έπρεπε να διαλέξω ? Είναι η πρώτη φορά που ακούω αυτό το πρόγρμμα γι' αυτό.
Luciddream Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 το OCCT είναι πιο "light" απτο intel burn test νομίζω. οπότε δεν έχει και πολύ νόημα. λειτουργικό μπορεί να είναι, εγώ πάντως θα το φοβόμουν λίγο (περισσότερο επειδή είναι πολύ παλιό και όχι για το αν θα αντέχει την καθημερινή χρήση)
pgmank Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 ΟΚ, σας ευχαριστώ όλους παιδιά και ιδιαίτερα τους : Luciddream, stm00192 και The_Judas !!!
TheDevilMayCare Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Αυτο που δοκιμασες, λειτουργει απο Ανοιξη 2005 μεχρι σημερα (!) σε 2 συστηματα που δεν ηταν δικα μου, -και δεν προβλεποταν κανενα κονδυλιο για τροφοδοτικο η οτιδηποτε αλλο επομενως δεν ειχα εναλλακτικη- ηταν ομως αρκετα 'light' P4 συστηματα (ολα onboard: vga-sound-lan κ.λπ.) οποτε και δεν ζοριζοντουσαν... Καλου-κακου παντως, εχε το νου σου [και αν μπορεσεις αντικατστησε το, εκτος & δε σε νοιαζει καθολου!]
stm00192 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Λοιπόν παιδιά το intel burn test το έβαλα και έκανε test στο custom 5 φορές και τέλιωσε με επιτυχία. Οπότε να συμπαιράνω ότι τελικά το pc θα είναι λειτουργικό και στο μέλλον? Επίσης μήπως θα έπρεπε να κάνω και το occt τέστ. Εάν ναι ποιά από όλες τις επιλογές θα έπρεπε να διαλέξω ? Είναι η πρώτη φορά που ακούω αυτό το πρόγρμμα γι' αυτό. Η διαφορά του οcct είναι ότι έχει επιλογή να στρεσσάρει κάρτα γραφικών και επεξεργαστή παράλληλα με αποτελεσμα να τεστάρετε το τροφοδοτικό όσο περισσότερο γινεται! Το μονο που έχει να κανεις είναι να διαλέξεις το Power Supply και να πατήσεις το On! Η μια ώρα του default τεστ ειναι υπεραρκετή!!
pgmank Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 ΟΚ παιδιά σας ευχαριστώ όλους !!! Υ.Γ: Και το PC μου ακόμα δουλεύει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.