Προς το περιεχόμενο

Aναβαθμιση Υπολογιστη

nikster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω προτασεις για αγορα τροφοδοτικου,καρτας γραφικων, μητρικης, επεξεργαστη και μνημης ram για τον υπολογιστη ενος φιλου μου με budget 250 ευρω! οπως καταλαβετε θελει απλως να παιζει κανα ευκολο παιχνιδι π.χ. age of empires για ιντερνετ και καμια ταινια! η οθονη ειναι αναλυσης 1920χ1080! παρακαλω να απαντησε συντομα και σας ευχαριστω προκαταβολικα!

Δημοσ.

Μενω αργος με συμφερει η πλαισιο η eshop επειδη το πρωτο πανω απο 100 ευρω παραγγελια δεν σου χρεωνει μεταφορικα και το δευτερο μπορω να τα παραλαβω απο το καταστημα τους!θα προτιμουσα eshop βεβαια απο τα δυο αλλα οτι θελετε! επισης δεν μπορω ουτε εγω ουτε αυτος να τον συναρμολογησουμε αλλα ξερω εναν που μπορει και το πολυ να μας παρει 15 ευρω αρα οκ!τωρα κουτι δεν ξερω ακριβως αλλα πρεπει να ειναι ATX!

Δημοσ.

α οκ μονο θα ηθελα αμα μπορεις να βρεις και καμια συνθεση με μια εξωτερικη καρτα γραφικων αμα μπορεις!

Δημοσ.

Δεν μπορείς λογού χαμηλού μπατζετ .Άλλα δεν χρειάζεται κιόλας για αυτά τα παιχνίδια ακόμη και για τα καινούρια είναι αρκετή

Δημοσ.

Η μόνη αντίρρηση που έχω στην παρπάνω σύνθεση είναι ο cpu.Καλύτερα να βάλει αυτόν μιας και όπως μας λες δεν νομίζω να ξέρει τίποτα από overclocking και αυτά τα 0,3ghz νομίζω αξίζουν για +20 ευρώ.Ωστόσο δεν είναι απολύτως απαραίτητο οπότε αν δεν μπορει να τα διαθέσει είναι μια χαρά και η προηγούμρνη.

Δημοσ.

καλυτερα με τον πιο φθηνο επεξεργαστη γιατι ειναι λιγο στενο το budget!! απο την στιγμη που δεν εχει καποιος αλλος να προτεινει κατι αλλο θα παω σε αυτα! μονη ενσταση το τροφοδοτικο... αν θελησει ο φιλος μ να βαλει θα θελει αλλα δεν πειραζει νομιζω καπου εχω ενα 550W πεταμενο θα του το δωσω!

Δημοσ.

εε.., αφου θα του δωσεις το τροφοδοτικο εσυ, βγαινει απο το μπατζετ και μπορει ανετα να βαλει τον 3850!!!

post-121902-0-20500600-1311019399_thumb.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...