Προς το περιεχόμενο

δεν ανοιγει ο υπολογιστης

xlapatsas4000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν ξερω τι εγινε, δεν ανοιγει ο υπολογιστης, νομιζω πως κατι επαθε η μβητρικη γιατι βρηκα κουνημενη μια μπαριουλα, οταν πατω ττο κουμπι εκκινβσης αναβει για λιγο το ανεμηστηρακι το τροφοδοτικο και το ανεμηστηρακι της μητρικβης και της κρτας γραφικων, καμια λυση ;

σρυ για λαθη γραφω με κινητο

Δημοσ.

δεν ξερω τι εγινε, δεν ανοιγει ο υπολογιστης, νομιζω πως κατι επαθε η μβητρικη γιατι βρηκα κουνημενη μια μπαριουλα, οταν πατω ττο κουμπι εκκινβσης αναβει για λιγο το ανεμηστηρακι το τροφοδοτικο και το ανεμηστηρακι της μητρικβης και της κρτας γραφικων, καμια λυση ;

σρυ για λαθη γραφω με κινητο

Κουνημένη την μπαταρία; Μόνη της;

Προσπάθησες να την ξαναβάλεις;

Μιλάμε για την μπαταρία που βγάζεις και κάνεις clear cmos έτσι; Ρωτάω γιατί μου είχε τύχει παρόμια περιγραφή σε πρόβλημα και ήταν πυκνωτής...

Δημοσ.

πυκνωτης ηταν κουνημενος και τον ξαναβαλα στην θεση του

Οταν εννοείς κουνημένος; Είχε ξεκολλήσει; Αν ναι πως τον ξαναέβαλες;

Φαίνεται να είναι σκασμένος απο πάνω;

Δημοσ.

σαν ναψειχε ξξεκουμπωσει λιγο και τον πιεεσα, εχ;ει πολλους τετοιους πυκνοτες

φαινεται μια χαρα

Αν είχε ξεκουμπώσει δηλαδή τα 2 μεταλικά που έχει απο κάτω κόψανε θέλει υπομονή και λεπτοδουλειά να τα ξανακολλήσεις... Τώρα εσύ τι ακριβώς έκανες δεν ξέρω πάντως σίγουρα δεν έκανες δουλειά αφού δεν ανοίγει

Δημοσ.

πως θα το κανω να δουλεψει ;

Σου είπα ανάλογα τι έχει γίνει... Αν έχουν κόψει τα ποδαράκια από κάτω θέλει λεπτοδουλειά και κόλλημα. Αν πιάνουν τα χέρια σου θα τα καταφέρεις...

Δημοσ.

Τι είπες τώρα ρε Arctic!!! Και μάλιστα στα ελληνικά. Με έσωσες. Δεν το είχα πάρει χαμπάρι. Έχω να το μοιράσω σε 10+ άτομα. Γιατί με τα λόγια οι περισσότεροι δεν σκαμπάζουν. Ενώ με φωτογραφίες.

TNX :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...