Hamurabi Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Βασικα δε μαρεσει να κρινεται μια ολοκληρη υπηρεσια της ελ.ας. ή ενας ανθρωπος ή μια ομαδα απο αυτους απο μερικα βιντεο λιγων δευτερολεπτων ειδικα οταν τα περιστατικα ειχαν κρατησει 3 μερονυχτα. Ειναι σαν να ειμαστε εμεις οι δυο και να σου κανω ντου εγω, να σε κοπαναω επι δυο ωρες και εσυ απλα να αμυνεσαι να μη μουχεις κανει τιποτα. Και μετα απο 3 ωρες που σεχω τσακισει στο ξυλο ξαφνικα μου ριχνεις μια μπουνια και ενας τριτος γραφει ενα βιντεο 5 δευτερολεπτων με εσενα να μου ριχνεις μπουνια. Και την επομενη μερα να γινεσαι πρωτοσελιδο παντου οτι μουριξες μπουνια χωρις λογο. Πως θα σου φαινοταν;
insomniaK Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Ηamurabi, στα έχω ξαναγράψει. Από τον 1 και 2 στην Ομόνοια, από τις πόρνες με τα στριπτιζ, με τις ζαρντινιέρες και την αποπειρα μαζικής δολοφονίας στο σύνταγμα πριν από 2 εβδομάδες, μέχρι το ντίλινγκ στην Τοσίτσα και το μερίδιο στα μπουρδέλα και στις λέσχες κλπ κλπ, αυτά δεν είναι τυχαία ή μεμονωμένα γεγονότα. Είναι ο λύκος που φυλάει τα πρόβατα... Η ελ.ας καλλιεργεί και επιδεικνύει αυτήν την εικόνα που έχουν οι πολιτες για αυτήν.
Porg Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Το ότι υπάρχει διαφθορά στην ΕΛ.ΑΣ. (όπως και σε όλες τις αστυνομίες του κόσμου) δεν κάνει γεγονός μία χαζομάρα που αναμεταδίδεται στο διαδίκτυο. Αν δεν σας ικανοποιεί κάτι αλλάξτε το με την ψήφο σας
Ntinaras Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Το ότι υπάρχει διαφθορά στην ΕΛ.ΑΣ. (όπως και σε όλες τις αστυνομίες του κόσμου) δεν κάνει γεγονός μία χαζομάρα που αναμεταδίδεται στο διαδίκτυο. Αν δεν σας ικανοποιεί κάτι αλλάξτε το με την ψήφο σας μεγαλη χαζομαρα ειναι που δειχνουν οτι καποιος πεθανε απο πυρα μπατσου. δυστυχως η ψηφος μου ειναι 1 και δε μπορω να κανω Mind control ενα τεραστιο πληθος ηλιθιων και βολεψακηδων.
pappous_soulis Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Το ότι υπάρχει διαφθορά στην ΕΛ.ΑΣ. (όπως και σε όλες τις αστυνομίες του κόσμου) δεν κάνει γεγονός μία χαζομάρα που αναμεταδίδεται στο διαδίκτυο. Αν δεν σας ικανοποιεί κάτι αλλάξτε το με την ψήφο σας Άμα το άκουγες στο MEGA θα ήταν καλύτερα; Επίσης, προσπαθούμε, αλλά μέχρι στιγμής μας το γαμάνε κάποιοι που τα πόδια τους δεν ακουμπάνε χώμα.
Erwdios Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Και να προσθέσω στα παραπάνω ότι δεν μπορώ να περιμένω 4 χρόνια να μου κάνουν τον πισινό τάληρο για να τους κατεβάσω.
Porg Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 @Ntinaras δυστυχώς υπάρχουν πολλοί ηλίθιοι που ψηφίζουν, πχ μερικοί απορρίπτουν κάτι χωρίς να το διαβάσουν @pappous_soulis αν δεν κάνω λάθος μιλάμε για ένα ανώνυμο και ανεπιβεβαίωτο κείμενο που ανέβηκε σε ένα blog έτσι δεν είναι; @Erwdios να μη τους ανέβαζες απο την αρχή, απτην άλλη κανείς δεν σου απαγόρεψε να βγεις στο δρόμο και να ζητήσεις εκλογές
-nick- Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Βασικα δε μαρεσει να κρινεται μια ολοκληρη υπηρεσια της ελ.ας. ή ενας ανθρωπος ή μια ομαδα απο αυτους απο μερικα βιντεο λιγων δευτερολεπτων ειδικα οταν τα περιστατικα ειχαν κρατησει 3 μερονυχτα. Ειναι σαν να ειμαστε εμεις οι δυο και να σου κανω ντου εγω, να σε κοπαναω επι δυο ωρες και εσυ απλα να αμυνεσαι να μη μουχεις κανει τιποτα. Και μετα απο 3 ωρες που σεχω τσακισει στο ξυλο ξαφνικα μου ριχνεις μια μπουνια και ενας τριτος γραφει ενα βιντεο 5 δευτερολεπτων με εσενα να μου ριχνεις μπουνια. Και την επομενη μερα να γινεσαι πρωτοσελιδο παντου οτι μουριξες μπουνια χωρις λογο. Πως θα σου φαινοταν; Ναι μονο που δεν γινεται αυτο. Μην βγαζεις τα ΜΑΤ αθωες περιστερες Κατα τα αλλα, σε οσους αμφισβητουν την εγκυροτητα τετοιων γεγονοτων, τους ευχομαι να τα βιωσουν ( σε Porg και λοιπους παει αυτο)
Porg Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 @-nick- τις προάλλες βγήκε μια βλακεία ότι λαθρομετανάστες βιάζουν και μετά τεμαχίζουν περαστικούς για να πουλήσουν τα όργανά τους.θα ευχόσουν να το βιώσω και αυτό επειδή το αμφισβήτησα; Όπως και να έχει ευχαριστώ για τις "ευχές" σου.Εγώ πάντως ελπίζω να μην βιώσεις τέτοια πράγματα άσχετα αν ισχύουν ή όχι
Ntinaras Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 αμα ζεις στο δικο σου κοσμο που ολα ειναι αγγελικα πλασμενα,δεν υπαρχει αλλος τροπος για να ξυπνησεις
-nick- Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 @-nick- τις προάλλες βγήκε μια βλακεία ότι λαθρομετανάστες βιάζουν και μετά τεμαχίζουν περαστικούς για να πουλήσουν τα όργανά τους.θα ευχόσουν να το βιώσω και αυτό επειδή το αμφισβήτησα; Αλλο ηλιθια urban legends που κανουν μπαμ απο το χιλιομετρο, και αλλο γεγονοτα.
gnsX Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Αλλο ηλιθια urban legends που κανουν μπαμ απο το χιλιομετρο, και αλλο γεγονοτα. http://www.youtube.com/watch?v=kdGT7of19GU
Porg Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 @-nick- γεγονότα;ποιος το λέει ότι είναι γεγονότα;ένα ανώνυμο κείμενο απο μία ανώνυμη πηγή;όταν μάλιστα η δηλωμένη ως αρχική πηγή (astynomikiaftheresiastop.blogspot.com) δεν το έχει αναρτήσει καν; @Ntinaras δεν με ενδιαφέρει σε πιο κόσμο ζεις, στον κόσμο της κοινής λογική πάντως οι άνθρωποι είναι καχύποπτοι στα ανώνυμα και ανεπιβεβαίωτα κείμενα. Και φυσικά τα διαβάζουν για να έχουν άποψη στο αν συμφωνούν ή όχι
-nick- Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 @-nick- γεγονότα;ποιος το λέει ότι είναι γεγονότα;ένα ανώνυμο κείμενο απο μία ανώνυμη πηγή;όταν μάλιστα η δηλωμένη ως αρχική πηγή (astynomikiaftheresiastop.blogspot.com) δεν το έχει αναρτήσει καν; @Ntinaras δεν με ενδιαφέρει σε πιο κόσμο ζεις, στον κόσμο της κοινής λογική πάντως οι άνθρωποι είναι καχύποπτοι στα ανώνυμα και ανεπιβεβαίωτα κείμενα. Και φυσικά τα διαβάζουν για να έχουν άποψη στο αν συμφωνούν ή όχι Βασικα εγω ειμαι περισσοτερο καχυποπτος σε 'επωνυμες' ειδησεις απο καναλια κλπ, παρα για το συγκεκριμενο
tritonas00 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Και να προσθέσω στα παραπάνω ότι δεν μπορώ να περιμένω 4 χρόνια να μου κάνουν τον πισινό τάληρο για να τους κατεβάσω. οταν τους "ανεβαζες" ηταν καλα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.