Προς το περιεχόμενο

Parking σε Πυλωτή Πολυκατοικίας

ZAKKWYLDE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 164
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αλήθεια, όταν λέμε κοινόχρηστο, εννοούμε "όποιος προλάβει"; δηλαδή αν κάποιος έχει 3 αυτοκίνητα θα τα παρκάρει όλα μέσα στην κοινόχρηστη πυλωτή;

Δημοσ.

εγω ξερω αυτον τον νομο για πανω απο 10 χρονια.αλλα πιθανοτατα δεν εφαρμοζοταν.

και η επικυρωση απο τον Αρειο Παγο γιατι εγινε τοτε;

Δημοσ.

στο μονο που δινω δικιο στο φιλο σου ειναι οτι ειμαι κατα 99% σιγουρος οτι ο ταξιτζης δεν ειχε ιδεα γι αυτον τον νομο και απλα ηταν σταρχιδιστης.

Δημοσ.

Αλήθεια, όταν λέμε κοινόχρηστο, εννοούμε "όποιος προλάβει"; δηλαδή αν κάποιος έχει 3 αυτοκίνητα θα τα παρκάρει όλα μέσα στην κοινόχρηστη πυλωτή;

μην το ψαχνεις.μπακαλιστικος νομος ειναι.τα ιδια με το καπνισμα,τα βιντεογκειμς,τους ημιπαιθριους,κτλ

δεν εχει ικανους νομοθετες η ελλαδα για να διευθυτησουν ακομα και τα πιο απλα ζητηματα που προκυπτουν απο τις ποικιλες σχεσεις που υφιστανται μεσα σε μια κοινωνια και ενα κρατος.

για περίεργους σαν κι εσένα.

Σημείωση: Ο άρειος πάγος δεν επικυρώνει νόμους.

και τοτε τι εκανε ο Αρειος Παγος;

στο μονο που δινω δικιο στο φιλο σου ειναι οτι ειμαι κατα 99% σιγουρος οτι ο ταξιτζης δεν ειχε ιδεα γι αυτον τον νομο και απλα ηταν σταρχιδιστης.

αν ειχε ιδεα γιαυτον τον νομο,δεν θα πληρωνε ο ταξιτζης για το δικο του παρκινγκ.

Δημοσ.

δεν ειναι μπακαλιστικος.το λεει ξεκαθαρα.

ειναι κοινοχρηστος,οπως ο δρομος που δεν επιτρεπεται ο αλλος να βαζει καρεκλες και κασονια για να κραταει θεσεις.παρκαρει οποιος προλαβει.

Δημοσ.

δεν ειναι μπακαλιστικος.το λεει ξεκαθαρα.

ειναι κοινοχρηστος,οπως ο δρομος που δεν επιτρεπεται ο αλλος να βαζει καρεκλες και κασονια για να κραταει θεσεις.παρκαρει οποιος προλαβει.

επομενος μπορει ο φιλος μου να παρκαρει το αυτοκινητο του πανω στον κηπο της πολυκατοικιας,αφου και αυτος ανηκει στον κοινοχρηστο χωρο.

σωστα; αυτο δεν οριζει ο νομος;

εγω αν ερθω επισκεψη στον φιλο μου με το αυτοκινητο μου,μπορω να παρκαρω το αμαξι μου μεσα στην πολυκατοικια του χωρις να μου πει κανεις τιποτα;

Δημοσ.

αρα ειναι μπακαλιστικος ο νομος.αφου μπορω να βαλω το αμαξι μου ακομα και στο ασανσερ και να ειμαι απολυτα νομιμος.

ετσι δεν ειναι;

η δικια μας πολυκατοικια δεν εχει πυλωτη,αλλα εχει ενα μεγαλο εσωτερικο χωρα μεσα στην εισοδο της πολυκατοικιας.ενας κοινοχρηστος χωρος δηλαδη.

αρα μπορει ελευθερα ο αδερφος μου να παρρκαρει το παπακι του μεσα στον χωρο αυτο,χωρις να του το απαγορευσει κανεις.

ετσι δεν λεει ο νομος;

Δημοσ.

σαν τα παιδακια 5 χρονων να τα παρεις απο το χερακι να πανε για πιπι εισαι.

δηλαδη ποσο δυσκολο ειναι να καταλαβεις οτι λεει για κοινοχρηστους χωρους σταθμευσης?

Δημοσ.

σαν τα παιδακια 5 χρονων να τα παρεις απο το χερακι να πανε για πιπι εισαι.

δηλαδη ποσο δυσκολο ειναι να καταλαβεις οτι λεει για κοινοχρηστους χωρους σταθμευσης?

η πυλωτη ειναι μονο χωρος σταθμευσης; δηλαδη τα παιδακια δεν μπορουν να πανε να παιξουν εκει ελευθερα;

ρωταω διοτι τοση ωρα χαρακτηριζες την πυλωτη ως κοινοχρηστο χωρο για να κανει ο καθενας οτι θελει,αλλα τωρα προσθεσες και την λεξη σταθμευση.

εστω οτι μιλας για τον χωρο σταθμευσης.πως οριζεται αυτος μεσα στην πυλωτη; απο ποιον και πως; αφου ο εργολαβος δεν μπορει να ορισει συγκεκριμενες θεσεις σταθμευσης,φανταζομαι

δεν μπορει να ορισει ουτε και τον συνολικο χωρο σταθμευσης μεσα στην πυλωτη.

πως το εξηγει αυτο ο νομος;

Δημοσ.

ο αρειος παγος μιλαει για θεσεις σταθμευσης στη πιλωτη.οσα αμαξια χωρανε

μπορεις να βαλεις ενα τανκ μπορεις να βαλεις και 400 μηχανακια.

αν χωρανε και τα παιδακια να παιζουνε ας παιζουνε.

επειδη ειναι κοινοχρηστος χωρος δε σημαινει οτι θα πας να χεσεις κιολας.

Δημοσ.

Φυσικά και ο μηχανικός δηλώνει ορισμένες θέσεις στάθμευσης. Απλά δεν μπορεί να παραχωρήσει τη χρήση τους κατ' αποκλειστικότητα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...