gavros10 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 καλησπερα παιδια τελειωσα το φροντιστηριο την παρασκευη που μας περασε και επιτελους θα ξεκουραστω. δεν ειχα κατσει καθολου γιατι μολις τελειωσαν οι εξετασεις αρχισε το φροντιστηριο για την γ'λυκειου (πανελληνιες) καθομαι 3 μερες τωρα και εχω βαρεθει την ζωη μου. βλεπω σειρες συνεχεια λες και ειμαι ενας ανιαρος geek ή καποιος γεροντακος που δεν εχει τι να κανει και βλεπει τουρκικες σειρες (χωρις να θελω να προσβαλω φυσικα) καθομαι στο σπιτι και μετα απο πολλα επεισοδια mad men (αυτην την σειρα βλεπω τωρα) νιωθω χαζος, ηλιθιος, απραγος, αδυναμος, και γενικα ενας ανεργος αμερικανος που καθεται και παιζει ps3, xbox και βλεπει τηλεοραση ολη την ωρα χοντρος και ο καναπες του ειναι γεματος απο πατατακια και κοκα-κολες προτεινεται μου να κανω κατι, δεν μπορω να σκεφτω με τιποτα. για τους αλλους μια χαρα σκεφτομαι αλλα για μενα δεν μπορω δεν ξερω γιατι
mphxths Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Βρες καποιον να σε αγκαλιασει ? Σου λειπει προφανως
JERONIMO888 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 ποδηλατο/τρεξιμο/μπασκετ/σινεμα/καφετερια/bungee jumping/σεξ/fap
*georgia* Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Μετά από πολλά επεισόδια Mad Men νιώθεις χαζός??????
gavros10 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 το fap τι ειναι; δεν νιωθω χαζος μετα απο πολλα επεισοδια mad men, νιωθω χαζος και ολα αυτα που ειπα μετα απο πολλα επεισοδια απο οποια σειρα και να ειναι. νιωθω κατευθυνομενος, ζωο της κοινωνιας το οποιο δεν εχει αμυνες ποδηλατο τρεξιμο και ολα αυτα, θα τα κανω μονος μου; οι "φιλοι" μου δεν θελουν, δεν ξερω τι κανουν ολη μερα αλλα δεν ειμαστε και τοσο δεμενοι ειμαι και λιγο μοναχικο ατομο, δεν μου αρεσουν το fake και ολοι αυτοι οι δηθεν φιλοι
panosno1com Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 βρηκες τι να κανεις ;;; αν ναι πες και σε μας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.