tsourakis13 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Τί δεν έχει ένα Blackberry ας πούμε; Αφού αποτρέπετε κάποιον από το να αγοράσει Blackberry, πείτε και για ποιούς λόγους να μην το προτιμήσει. Ε καλά άμα ήταν έτσι θα είχαν πολλοί περισσότεροι Blackberry κινητά...Όπως και να χει το λειτουργικό δεν είναι και τόσο "φιλικό" για καθημερινή χρήση, γιατί απευθύνεται κυρίως σε πιο "επαγγελματίες" που πραγματικά χρειάζονται ένα τέτοιο κινητό...
nikoskon Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Πάλι δεν απαντάς. Το ότι έναν προιόν δεν το βλέπεις συχνά, δεν σημαίνει πως δεν είναι καλό. Είχες ποτέ σου Bb; Αυτό περί φιλικότητας το λες σαν κάτοχος(νυν/πρώην) ή από 10' που το έπιασες στα χέρια σου;
forgotten Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 υπηρξα χρηστης του pearl και μετεπειτα του curve ,αποψη μου προσωπικα μια και εχω μετοικησει σε android αν σε ενδιαφερουν εφαρμογες chat ,κοινωνικα δικτυα παιχνιδια ,playback video και επισης ανοικτο λειτουργικο να μετοικησεις προς android ,symbian anna ,παλαιοτερα ηταν προτιμητεα απο εταιριες σαν εταιρικα τηλεφωνα γιατι ειχαν ευκολια συνδεσης με mail πληκτρολογιο και 3g σημερα ομως η αγορα εχει δημιουργησει κινητα με αντιστοιχες δυνατοτητες η και περισοτερες με το ιδιο ευρος τιμων και τολμω να πω με ιδια ποιοτητα ,αυτονομια μπαταριας κλπ θα δεις αναλογα με την χρηση ,εφαρμογες για blackberry δυσκολα και παραμετροποιηση το ιδιο
nikoskon Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Ας δούμε λοιπόν ένα BB χωρίς touchscreen αν την παλεύει καθόλου. Ο λόγος για το Bold 9700. υπηρξα χρηστης του pearl και μετεπειτα του curve ,αποψη μου προσωπικα μια και εχω μετοικησει σε android αν σε ενδιαφερουν εφαρμογες chat ,κοινωνικα δικτυα παιχνιδια ,playback video και επισης ανοικτο λειτουργικο να μετοικησεις προς android ,symbian anna ,παλαιοτερα ηταν προτιμητεα απο εταιριες σαν εταιρικα τηλεφωνα γιατι ειχαν ευκολια συνδεσης με mail πληκτρολογιο και 3g σημερα ομως η αγορα εχει δημιουργησει κινητα με αντιστοιχες δυνατοτητες η και περισοτερες με το ιδιο ευρος τιμων και τολμω να πω με ιδια ποιοτητα ,αυτονομια μπαταριας κλπ θα δεις αναλογα με την χρηση ,εφαρμογες για blackberry δυσκολα και παραμετροποιηση το ιδιο To Pearl είναι πολύ παλιό. To Curve, ποιό Curve; Δεν συγκρίνουμε τα Blackberry από την ίδρυση της RIM αλλά για τα τρέχοντα μοντέλα της. Για ποιότητα, αυτονομία μπαταρίας νομίζω είσαι αρκετά εκτός.
forgotten Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Ας δούμε λοιπόν ένα BB χωρίς touchscreen αν την παλεύει καθόλου. http://www.youtube.com/watch?v=10C6QsRKnpk Ο λόγος για το Bold 9700. To Pearl είναι πολύ παλιό. To Curve, ποιό Curve; Δεν συγκρίνουμε τα Blackberry από την ίδρυση της RIM αλλά για τα τρέχοντα μοντέλα της. Για ποιότητα, αυτονομία μπαταρίας νομίζω είσαι αρκετά εκτός. μιλω για αυτο το μοντελο http://www.gsmarena.com/blackberry_curve_8520-2889.php εν πασοι περιπτωση η αποψη μου ειναι αποκλειστικη απο προσωπικη εμπειρια οτι ναι ειναι καλα και αγια απο ποιοτητα κατασκευης αλλα στη σημερινη εποχη υπαρχουν αρκετα μοντελα που ειναι πιο καλα στο ιδιο ευρος τιμων και το κυριο για μενα οπως αναφερα πιο παραμετροποιησιμα
nikoskon Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 μιλω για αυτο το μοντελο http://www.gsmarena....e_8520-2889.php εν πασοι περιπτωση η αποψη μου ειναι αποκλειστικη απο προσωπικη εμπειρια οτι ναι ειναι καλα και αγια απο ποιοτητα κατασκευης αλλα στη σημερινη εποχη υπαρχουν αρκετα μοντελα που ειναι πιο καλα στο ιδιο ευρος τιμων και το κυριο για μενα οπως αναφερα πιο παραμετροποιησιμα OK.Το 8520 που είχες δεν είναι καν 3G. Επομένως καταλαβαίνεις πως πάμε να συγκρινούμε μοντέλα που δεν έχει νόημα να αγοράσει κάποιος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.