Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα Hardware ή ανάγκη για format?

Heladin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελευταία εμφανίστηκε πρόβλημα στον υπολογιστή μου ( δηλαδή τις 10 τελευταίες μέρες)

Πολύ απλά κολλάει ξαφνικά όποτε πατώ reset και μετά όταν πάει να ξεκινήσει αρχίζει να ακούγεται ένα πολλαπλό συνεχόμενο μπιπ ( όχι σαν αυτό που κάνει όταν έχει πρόβλημα με την ram αλλά επαναλαμβανόμενο σαν να έχει κολλήσει ένα κουμπί του πληκτρολογίου. Του κάνω force shutdown ( 6 sec το κουμπάκι πατημένο μέχρι να κλείσει) και αφού το αφήσω για λίγο τότε συνήθως ξεκίνα κανονικά. Σημείωση έχω να του κάνω φορματ πάνω από ενάμιση χρόνο.

Από τα παραπάνω μπορείτε να συμπεράνετε ότι δεν ξέρω και πολλά ( την τύφλα μου δηλαδή) . η μητρική που έχω είναι η gigabyte P43-ES3G

HEEEEELP!!!!

Δημοσ.

Ε δε νομίζω να μη βγάλει άκρη με τις αντιστοιχίες των error beep codes που ισχύουν για το BIOS της μητρικής του.

Κατά τ' άλλα Heladin, "το φορμάτ που έχεις καιρό να κάνεις", δεν έχει καααααααΜΙΑ σχέση με αυτό που αντιμετωπίζεις. Το οποίο παρεμπιπτόντως (κόλλημα κατά τη διάρκεια χρήσης - ζόρι κατά την επανεκκίνηση) μπορεί αφ' ενός να είναι ένα από μερικά πιθανά πράγματα, αλλά μάλλον το πιθανότερο είναι ν' αντιμετωπίζεις ζήτημα με την κάρτα γραφικών σου. Υπερθέρμανση, ίσως; Ίσως δηλαδή να είναι ζήτημα ψύξης-ίσως να σταμάτησε να λειτουργεί πιθανή ενεργητική ψύξη που έχει-ίσως ακόμα χειρότερα να έχει αρχίσει να τα φτύνει η κάρτα και να χρήζει αντικατάστασης, και δη μέσω εγγύησης αν έχεις, κλπ. Τίποτα βέβαια δεν αποκλείει άλλες ιστορίες, όπως πχ πρόβλημα στις μνήμες, ή και πρόβλημα θερμοκρασίας γενικά-και ειδικά του επεξεργαστή, που στην ουσία σημαίνει πρόβλημα του ανεμιστηριού που είναι καβαλημένος πάνω στην ψύκτρα του, ή ότι θέλει καθάρισμα η κόπρος του Αυγεία που ίσως έχει μαζευτεί εν είδει σκόνης/μπίχλας στα φτερά του εν λόγω ανεμιστήρα ή στην ψύκτρα.

Τεσπα, τα πάντα ξεκινάνε από την αποκρυπτογράφηση των beeps.

Δημοσ.

Παιδια, πριν λιγο κατεβασα και εκανα install αυτο και απο τοτε οταν ανοιγω το pc μετα απο λιγο εμφανιζει μια μλπε οθονη, φορτωνει κατι και ξαναανοιγει και αυτο επαναλαμβανεται συνεχως. Τωρα ειμαι απο safe mode και μπορω και γραφω.

Τι μπορει να συνεβη/τι μπορω να κανω;

Παω για format;

Δημοσ.

Παιδια, πριν λιγο κατεβασα και εκανα install αυτο και απο τοτε οταν ανοιγω το pc μετα απο λιγο εμφανιζει μια μλπε οθονη, φορτωνει κατι και ξαναανοιγει και αυτο επαναλαμβανεται συνεχως. Τωρα ειμαι απο safe mode και μπορω και γραφω.

Τι μπορει να συνεβη/τι μπορω να κανω;

Παω για format;

Κάνε απεγκατάσταση το overdrive και αν συνεχίσει το πρόβλημα δοκίμασε επαναφορά συστήματος...!

Δημοσ.

οκ σε 5 λεπτα θα ξαναποσταρω αν ακομη υπρχει το προβλημα.

Εχουμε και λεμε.

Το προβλημα ειναι αυτο:Problem signature:

Problem Event Name: BlueScreen

OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1

Locale ID: 1032

Additional information about the problem:

BCCode: 1000008e

BCP1: C0000005

BCP2: A0FA8C16

BCP3: 919FC7E0

BCP4: 00000000

OS Version: 6_1_7601

Service Pack: 1_0

Product: 256_1

Files that help describe the problem:

E:\Windows\Minidump\072311-23977-01.dmp

E:\Users\AEK\AppData\Local\Temp\WER-68188-0.sysdata.xml

Δεν με αφηνει να κανω uninstall το overdrive, καθως δεν προλαβαινω, πεταγεται το blue screen.

Παω για επαναφορα; (που ακριβως θα την κανω.. αν τα καταφερω γιατι δεν θα προλαβω)

Δημοσ.

Σε safe mode κάνε την απεγκατάσταση...!!

Edit:

Δώσε μερικές παραπάνω πληροφορίες για το πρόβλημα..

Πότε ακριβώς τρως BSOD..?

Αφού φορτώσει τα windows και μπει στην επιφάνεια εργασίας η πιο πριν..?

Δημοσ.

Αφου φορτωσαει τα windows το τροω στο κανονικο (οχι safe mode), λιγο μετα της εμφανισης της επιφανειας εργασιας.

Στο safe mode δεν με αφηνει να κανω απεγκατασταση γιατι λεει πως δεν εχω εγκατεστημενο τον installer!!

Edit: Δεν ειναι καν accessible στο safe mode μου λεει!!!

δεν το γλιτωνω το φορματ... τι αλλο θα μπορουσα να κανω..;

Δημοσ.

κατέβασε το revo uninstaller pro και δοκίμασε να το κάνεις με αυτό απεγκατάσταση..!

Αν δεν πετύχει, θα σου στείλω σε λίγο τι άλλο μπορεις να κάνεις (δεν έχω μπροστά μου pc με windows και δε θυμάμαι ακριβώς τα βήματα απ έξω :P :P )

Δημοσ.

Παλι τα ιδια δυστυχως..

Κατι θα πρεπει να γινεται, δεν μπορει ^_^

Τι αλλο μπορω να κανω;

Ειναι επειγον παιδια, οποιος ξερει τι μπορω να κανω ας ποσταρει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...