Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα Hardware ή ανάγκη για format?

Heladin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, σε safe mode παντα, έναρξη και στην αναζήτηση γράφεις msconfig και πατάς enter.

Στο παράθυρο που θα σου βγάλει, στην καρτέλα startup (νομίζω "έναρξη" είναι στα ελληνικά, 4η καρτέλα είναι) τα ξε-τσεκάρεις όλα και κάνεις επανεκίνηση.

Δοκίμασε και πες μου..!

Δημοσ.

Παλι τα ιδια οταν ξεκιναει στο normal mode... :(

Εχω κατι windows xp τα οποια μαλλον θα κανω εγκατασταση, και πανω στο setup θα επιλεξω να γινει και format.

Tελικα, ουτε τα xp με αφηνει να εγκαταστησω στο safe mode, ουτε να κανω format.... :cry:

Και μεσα απο το bios που διαλεξα ως boot τον driver (το CD των XP), με ξεκινησε κανονικα στα 7...

Δημοσ.

α) Κατέβασε το Driver Sweeper τρέξτο safe mode, και τσέκαρε ότι λέει AMD. Θα χάσεις και τον driver της VGA, οπότε μετά όταν μπεις σε Normal Mode θα τον ξανακάνεις εγκατάσταση από εδώ: http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx

Έχεις πάρει χαμπάρι ότι το AMD Overdrive έιναι για να κλοκάρεις τον AMD επεξεργαστή σου με SW κι εσύ έχεις Intel?...

β) Επίσης υπάρχει και το system restore. Όταν ξεκινάς το PC σε safe mode, στο παράθυρο που ανοίγει σε ρωτάει αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις το System Restore. Ακολούθα αυτά που λέει και διάλεξε μια προγενέστερη ημερομηνία.

γ) Επίσης όταν ξεκινάει το PC σου, μόλις τελειώσει το initial-post και προτού βγάλει το σύμβολο των Windows, αν πατήσεις το F8 θα σου βγάλει ένα μενού. Εκεί επέλεξε το Last Known Good Configuration that Worked και μπουταρε.

Δεν γίνεται να μην πιάσει κανένα από τα α-β-γ...

Και μην κάνεις λαλακία και βάλεις XP σε τέτοιο σύστημα

Δημοσ.

Εδώ λοιπόν. Είπες ότι αφού ξήλωσες τα AMD ούτε σε Safe mode δεν μπαίνει καν. Αυτό δεν παίζει με τίποτα...

Μπας και κόλλησες κανα ιό και σου μαμαει σιγά σιγά το σύστημα?...

Το (γ) το δοκίμασες?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...