aggelospao Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Γεια χαρα.Λοιπον λεω μετα απο καιρο να αλλαξω τα βασικα μερη του υπολογιστη μου,οποτε θα ηθελα τις πολυτιμες συμβουλες σας.Μπαινω κατευθειαν στα δεδομενα Ποσο:500-600(λιγο πανω λιγο κατω δεν ειναι προβλημα ) Χρηση υπολογιστη:multimedia,internet και απο games αντε κανα pro evolution και κανα nba live Oθονη:εχω την LG M236D που ειναι full hd Καταστημα αγορας:πλαισιο τι εχω ηδη:Τροφοδοτικο:CHIEFTEC CFT-750-14C 750W(φανταζομαι ειναι οκ για την καινουρια συνθεση),Καρτα γραφικων:palit gts 250 512 mb(εδω θα ηθελα τις συμβουλες σας να την κρατησω η οχι,ssd: intel 120 gb 320 series.,πληκτρολογιο,ποντικι,ηχεια,λειτουργικο.Αυτα.. Απο επεξεργαστη θελω αποκλειστικα intel(φανταζομαι τον i5-2500k).A επισης δεν ασχολουμαι με overclocking.Ευχαριστω..
stm00192 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Η Gts 250 είναι μια χαρά και υπεραρκετή για nba και pro! Οποτε κρατα την!! Τώρα πάμε στην ουσία!! Το υπολοιπο τωρινο σου σύστημα απο τι αποτελέιται και δεν σου φτάνει για multimedia , internet, office και αυτά τα σχετικά ελαφρά games που λες? Τι στο καλο να τον κανεις τον 2500Κ για τέτοια χρήση πόσο μαλλον αν δεν κλοκάρεις κιολλας Γιατι μόνο intel ?? ειδικά για μηχανημα που προορίζεται για τόσο απλή χρήση!! Με ποιά λογική να πετάξεις 600Ε ουσιαστικα μονο για Mobo, μνημη και επεξεργαστή και κουτί για τετοιου είδους χρήση??
aggelospao Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 κοιτα δεν εχεις αδικο γιαυτο ειπα 500-600 και ισως και λιγοτερα.Απλα επειδη εχω καποια προβληματα με την μητρικη και πρεπει να την αλλαξω(πονεμενη ιστορια αστο)ειπα να κανω μια αναβαθμιση και στα υπολοιπα.Απλα παμε σε κατι καλο για να τον κρατησω καποια χρονια ουτως η αλλιως αυτα τα χρηματα μπορω να τα διαθεσω...
stm00192 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Οκ δική σου είναι η επιλογή.. απλά γνώμη μου είναι ότι είναι τζαμπα πεταμα χρηματων... Να μια πρόταση από εμένα!! Γιατι τετοια εμμονή στο πλαισιο ?? Αν το πάρεις από αλλού βγαίνει πιο φθηνό!!
aggelospao Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Ειμαι ευχαριστημενος απο τις αγορες μου και την εξυπηρετηση απο το πλαισιο οποτε...Αnyway για αυτο το case CoolerMaster CM 690 II Advanced Midi Tower Black για να ριξουμε λιγο την τιμη τι λες;
stm00192 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Μια χαρά άψογο είναι και το 690ΙΙ! Go for it!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.