Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Παιδια ηρθε η ωρα να αλλαξω λογω βλαβης (400-450 ευρω συμπιεστης κλπ κλπ) το θηριο μου ενα Mitsubishi 24RV 24000 BTU 12-13 ετων. Βλεπω οτι η διαφορα στα inverter ειναι σχεδον 100% της τιμης των συμβατικων και επειδη ειναι και μεγαλο η τιμη ενος inverter 24.000 ειναι πανω απο 1200 ευρω που ειναι πολλα... Με την σημειωση οτι επειδη εργαζομαι στη ΔΕΗ και εχω εκπτωση στην τιμη της κιλοβατωρας (εχει δοθει αντι αυξησης αποδοχων παλια)αν η διαφορα των δυο τεχνολογιων ειναι μονο στην αξια καταναλωσης δεν ξερω αν με συμφερει να αγορασω inverter.Οποιος ξερει κατι αλλο ή κατι παραπανω ας μου πει την γνωμη του. Ποια αλλη μαρκα πιο φτηνη αλλα αξιοπιστη θα μου προτεινατε ?Επειδη ο χωρος ειναι μεγαλος μηπως ειναι καλυτερα δυο 12αρια απο ενα 24αρι ? Ευχαριστω.
Ntinaras Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 το Inverter εκτος απο τη καταναλωση βοηθαει και στον υπνο,γιατι με τα παλια ειτε παγωνες ειτε ζεσταινοσουνα. με Inverter Μπορει να δουλευει σε ενα 20% και να σε ψυχει ακριβως οπως θες αλλα φανταζομαι 24ρι δε θα χεις στη κρεβατοκαμαρα ποσο budget εχεις?
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Ευχαριστω.Οχι για το σαλονι ειναι.. Χρημα εεεε ???? Οσο πιο κατω κοντα στα 600-700 αν γινεται
agent_smith Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Ευχαριστω.Οχι για το σαλονι ειναι.. Χρημα εεεε ???? Οσο πιο κατω κοντα στα 600-700 αν γινεται απο 24αρι απλο και επωνυμο στα χρηματα που δινεις εγω μονο αυτο βρηκα. http://www.kotsovolo...1&cmicc=skroutz
Heatspreader Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Σήμερα έγινε η εγκατάσταση. Δυστυχώς όμως το ένα AC είχε πρόβλημα στην εξωτερική μονάδα. Δεν είχε φρέον και όταν έκανε κενό ο ψυκτικός ήταν κούφιο. Κάπου είχε τρύπα δηλαδή. Έπεσε από τα σύννεφα, δεν το είχε ξαναδεί σε Mitsubishi αυτό μου είπε. Αύριο θα το πάρουν και θα μου φέρουν καινούρια εξωτερική μονάδα. Το άλλο δουλεύει μία χαρά πάντως. Μου κάνει εντύπωση όμως που ακόμα και στους 28C που το βάζω το έχει ένα κρυάκι, ίσως να θέλει 30C. Σε τι θερμοκρασίες παίζετε εσείς περίπου? Καταλαβαίνω ότι παίζει ρόλο ο χώρος, η μόνωση, κλπ...
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 απο 24αρι απλο και επωνυμο στα χρηματα που δινεις εγω μονο αυτο βρηκα. http://www.kotsovolo...1&cmicc=skroutz Ευχαριστω πολυ.
Ntinaras Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Σήμερα έγινε η εγκατάσταση. Δυστυχώς όμως το ένα AC είχε πρόβλημα στην εξωτερική μονάδα. Δεν είχε φρέον και όταν έκανε κενό ο ψυκτικός ήταν κούφιο. Κάπου είχε τρύπα δηλαδή. Έπεσε από τα σύννεφα, δεν το είχε ξαναδεί σε Mitsubishi αυτό μου είπε. Αύριο θα το πάρουν και θα μου φέρουν καινούρια εξωτερική μονάδα. Το άλλο δουλεύει μία χαρά πάντως. Μου κάνει εντύπωση όμως που ακόμα και στους 28C που το βάζω το έχει ένα κρυάκι, ίσως να θέλει 30C. Σε τι θερμοκρασίες παίζετε εσείς περίπου? Καταλαβαίνω ότι παίζει ρόλο ο χώρος, η μόνωση, κλπ... η θερμοκρασια που βλεπεις δεν ειναι η θερμοκρασια αερα που βγαζει ειναι η επιθυμητη θερμοκρασια δωματιου που οταν την πιασει το κλιματιστικο θα σταματησει να δουλευει
Heatspreader Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Το ξέρω ότι δεν είναι ο αέρας που βγάζει η θερμοκρασία που βλέπω. Μάλιστα όταν το μέτρησε ο ψυκτικός με θερμόμετρο το έβαλε στη ψύξη στους 16C και το θερμόμετρο έδειχνε 11C και μειωνόταν. Χθες το βράδυ που έπεσα για ύπνο το έβαλα στους 29C με τους ανεμιστήρες στο αυτόματο και χρονοδιακόπτη να σταματήσει σε 4 ώρες. Έβαλα τις κάθετες περσίδες να βαράνε αλλού από το κρεβάτι μου και κοιμήθηκα τέλεια. Δυστυχώς όμως μου βουλώνει η μύτη μου. Έχω γενικότερα ευαισθησία με αλλεργική ρινίτιδα και αλεργικο άσμα.
siracos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Το ξέρω ότι δεν είναι ο αέρας που βγάζει η θερμοκρασία που βλέπω. Μάλιστα όταν το μέτρησε ο ψυκτικός με θερμόμετρο το έβαλε στη ψύξη στους 16C και το θερμόμετρο έδειχνε 11C και μειωνόταν. Χθες το βράδυ που έπεσα για ύπνο το έβαλα στους 29C με τους ανεμιστήρες στο αυτόματο και χρονοδιακόπτη να σταματήσει σε 4 ώρες. Έβαλα τις κάθετες περσίδες να βαράνε αλλού από το κρεβάτι μου και κοιμήθηκα τέλεια. Δυστυχώς όμως μου βουλώνει η μύτη μου. Έχω γενικότερα ευαισθησία με αλλεργική ρινίτιδα και αλεργικο άσμα. Αν μπορείς ψάξε να δείς σε daikin το μοντέλο ururu-sarara αν δεν κάνω λάθος. Αυτό κάνει και ύγρανση του αέρα εκτός από την αφύγρανση που κάνουν όλα. Ισως να είναι λύση για την αλλεργική ρινίτιδα.
agent_smith Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Το ξέρω ότι δεν είναι ο αέρας που βγάζει η θερμοκρασία που βλέπω. Μάλιστα όταν το μέτρησε ο ψυκτικός με θερμόμετρο το έβαλε στη ψύξη στους 16C και το θερμόμετρο έδειχνε 11C και μειωνόταν. Χθες το βράδυ που έπεσα για ύπνο το έβαλα στους 29C με τους ανεμιστήρες στο αυτόματο και χρονοδιακόπτη να σταματήσει σε 4 ώρες. Έβαλα τις κάθετες περσίδες να βαράνε αλλού από το κρεβάτι μου και κοιμήθηκα τέλεια. Δυστυχώς όμως μου βουλώνει η μύτη μου. Έχω γενικότερα ευαισθησία με αλλεργική ρινίτιδα και αλεργικο άσμα. Μήπως έχεις κάνει λάθος ρυθμίσεις και το έχεις βάλει στην αφυγρανση;
Heatspreader Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Όχι μωρέ, κανονικά το έχω βάλει. Απ' ότι ξέρω παίζει αυτό με τα AC.
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Τελικα παρηγγειλα αυτο το συμβατικο http://www.kokotas.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=410&category_id=189&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart
benign Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Έχω γενικότερα ευαισθησία με αλλεργική ρινίτιδα και αλεργικο άσμα. Μηπως στα σκυλαδικα?Γιατι και εγω σε αυτα εχω αλλεργια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα