Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Πάντως εγω ένα ξέρω...... Πάρτε προσφορές εγγράφως με τιμές και προδιαγραφές..... Εγώ την πάτησα στην Πάτρα με έναν κομπογιανήτη που έχει μαγαζί στην Κορίνθου... Δεν λέω όνομα για να μην του κάνω διαφήμιση ( Και η αρνητική έχει τα οφέλη της)...

Μου ήρθε σφίνα στο μαγαζί (μέσω γνωστού)....Μου έκανε μια προσφορά και ενω μου είπε την τιμή και το έκλεισα όταν πήγα να πληρώσω μου πήρε 150 ευρω παραπάνω για υλικά εγκατάστασης (βλακεία μου εκει που δεν έφυγα αλλα.... ας όπτεται ο γνωστός)...

Για να μην κουράζω άλλα μου είπε και άλλα έκανε απο το κλιματιστικο συνέχεια τρέχουν νερα και οι απαντησεις τους είναι γεμάτες αναίδεια και απάθεια... Όλα φυσιολογικά τα βρίσκουν... και μου έχουν γεμίσει την πρόσοψη του μαγαζιού μου όλο κομμένα καλώδια...

Ελεος κλέω τα νεύρα μου και τα 1200

Δημοσ.

Εγώ εχω ενα samsung δε το διάλεξα εγώ .Η εξωτερική μονάδα ειναι πολυ αθορυβη δεν ακουγεται τιποτα ουτε μέσα. Μέσα ομως το κλιματιστικό τριζει οταν ανεβοκατεβαίνει και κάνει δυνατό ήχο κρακ οταν κανει παύση. (Πολυ δυνατο θα ελεγα).Αυτο ισως φταίει η εγκατασταση; Επειδη το βιβλιαράκι ελεγε οτι η σωληνα πρεπει να ειναι 3 μέτρα τουλαχιστον νομιζω ενώ μου εβαλε 2,5 χωρις κύκλο οπως ελεγε το manual.Οταν ειπα στο τεχνικό πως πρεπει να ειναι 3 μέτρα κτλ μου λέει που τα άκουσες αυτά κτλ. Δυστυχως δεν ειχα δει το μανουαλ εκεινη τη στιγμή...

Λετε να ειναι μαπα το κλιματιστικο η φταει η σωληνα κτλ για το θορυβο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...