Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Η μονη ξενη που βλεπω φετος ειναι το the mentalist καθε Παρασκευη.Πολυ δουλεμενη σειρα εξυπνο σεναριο κ εξαιρετηκες ερμηνιες. το Mentalist βγαίνει κάθε Τετάρτη ξημερώματα
alexdelpiero Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Στην Αμερικη εχω διαβασει παει πολυ καλα ειναι κ η πρωτη του σαιζον.Ολα τα λεφτα ο Πατρικ Τζειν.Στην Ελλαδα παιζει καθε παρασκευη στις 21.05 απο την νοβα.Αλλο ενα πολυ καλο ηταν το Λας Βεγκας αλλα πρεπει να εχει κοπει γιατι τελευταια φορα που το ειδα ηταν τα Χριστουγεννα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 ah από Nova, sorry my bad
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Η μονη σειρα που βλεπω απο τις αρχες του καλοκαιριου ειναι το supernatural ....
child_me Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 εμένα πάλι μου αρέσει το νόμος και τάξη που δείχνει κάθε βράδυ στο σταρ.. έχω κόλλημα με τα αστυνομικά
alexdelpiero Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 εμένα πάλι μου αρέσει το νόμος και τάξη που δείχνει κάθε βράδυ στο σταρ.. έχω κόλλημα με τα αστυνομικά Aυτο ειναι πολυ καλο μονο που απο χθες το βαλανε πολυ αργα.
child_me Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Aυτο ειναι πολυ καλο μονο που απο χθες το βαλανε πολυ αργα. το ξέρω αλλά δε με ενοχλεί. αργά κοιμάμαι έτσι κι αλλιώς! και το cold case μου άρεσε όταν το έδειχνε
alexdelpiero Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Πολυ θα ηθελα να εδειχναν κ στην ελλαδα το νεο 90210.Ειμαι περιεργος να δω αν συνδεουν καθολου ιστοριες του τοτε με το τωρα κ να δω τι κανουν τωρα εκεινα τα παιδια...
Panathinaikara Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 μαπα ειναι το νεο 90210. Δες Friday Night Lights, OC, One Tree Hill καλύτερα. Τραγικά άθλιο , στο επίπεδο Gossip Girl
alexdelpiero Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Μονο κ μονο ομως που γυριζουνε στα ιδια μερη με το παλιο οπως το σχολειο κ το πιτς-πιτ θα εχει ενδιαφερον.
Toufas Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 το Mentalist βγαίνει κάθε Τετάρτη ξημερώματα to χουν κανει οτι νανε λιγο με το ποτε την δειχνουν... http://www.tvrage.com/The_Mentalist/episode_list
alexdelpiero Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 εμένα πάλι μου αρέσει το νόμος και τάξη που δείχνει κάθε βράδυ στο σταρ.. έχω κόλλημα με τα αστυνομικά Τι εχει γινει αλλαξε το καστ της σειρας?
child_me Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Τι εχει γινει αλλαξε το καστ της σειρας? αυτό είναι το Law & Order: Criminal Intent. Η σειρά παίζεται πολλα χρόνια στην Αμερική και λογικό είναι να αλλάζει ύφος κατά καιρούς. Αυτό που βλέπαμε μέχρι πρόσφατα ήταν το Law & Order: Special Victims Unit, που εάν θυμάσαι είχε πιο πολυ εγκλήματα που είχαν άμεση σχέση με το σεξ. Θα το ξαναβάλουν, έτσι κάνουν πάντα!
alexdelpiero Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 αυτό είναι το Law & Order: Criminal Intent. Η σειρά παίζεται πολλα χρόνια στην Αμερική και λογικό είναι να αλλάζει ύφος κατά καιρούς. Αυτό που βλέπαμε μέχρι πρόσφατα ήταν το Law & Order: Special Victims Unit, που εάν θυμάσαι είχε πιο πολυ εγκλήματα που είχαν άμεση σχέση με το σεξ. Θα το ξαναβάλουν, έτσι κάνουν πάντα! A,παντως το αλλο διδυμο ηταν καλυτερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα