Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Η μονη ξενη που βλεπω φετος ειναι το the mentalist καθε Παρασκευη.Πολυ δουλεμενη σειρα εξυπνο σεναριο κ εξαιρετηκες ερμηνιες.

το Mentalist βγαίνει κάθε Τετάρτη ξημερώματα :o

• Απαντ. 190
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στην Αμερικη εχω διαβασει παει πολυ καλα ειναι κ η πρωτη του σαιζον.Ολα τα λεφτα ο Πατρικ Τζειν.Στην Ελλαδα παιζει καθε παρασκευη στις 21.05 απο την νοβα.Αλλο ενα πολυ καλο ηταν το Λας Βεγκας αλλα πρεπει να εχει κοπει γιατι τελευταια φορα που το ειδα ηταν τα Χριστουγεννα.

Δημοσ.

Η μονη σειρα που βλεπω απο τις αρχες του καλοκαιριου ειναι το supernatural ....

Δημοσ.
εμένα πάλι μου αρέσει το νόμος και τάξη που δείχνει κάθε βράδυ στο σταρ.. έχω κόλλημα με τα αστυνομικά

Aυτο ειναι πολυ καλο μονο που απο χθες το βαλανε πολυ αργα.

Δημοσ.
Aυτο ειναι πολυ καλο μονο που απο χθες το βαλανε πολυ αργα.

το ξέρω αλλά δε με ενοχλεί. αργά κοιμάμαι έτσι κι αλλιώς! και το cold case μου άρεσε όταν το έδειχνε :rolleyes:

Δημοσ.

Πολυ θα ηθελα να εδειχναν κ στην ελλαδα το νεο 90210.Ειμαι περιεργος να δω αν συνδεουν καθολου ιστοριες του τοτε με το τωρα κ να δω τι κανουν τωρα εκεινα τα παιδια...

Δημοσ.

Μονο κ μονο ομως που γυριζουνε στα ιδια μερη με το παλιο οπως το σχολειο κ το πιτς-πιτ θα εχει ενδιαφερον.

Δημοσ.
εμένα πάλι μου αρέσει το νόμος και τάξη που δείχνει κάθε βράδυ στο σταρ.. έχω κόλλημα με τα αστυνομικά

Τι εχει γινει αλλαξε το καστ της σειρας?

Δημοσ.
Τι εχει γινει αλλαξε το καστ της σειρας?

αυτό είναι το Law & Order: Criminal Intent. Η σειρά παίζεται πολλα χρόνια στην Αμερική και λογικό είναι να αλλάζει ύφος κατά καιρούς. Αυτό που βλέπαμε μέχρι πρόσφατα ήταν το Law & Order: Special Victims Unit, που εάν θυμάσαι είχε πιο πολυ εγκλήματα που είχαν άμεση σχέση με το σεξ. Θα το ξαναβάλουν, έτσι κάνουν πάντα! :-)

Δημοσ.
αυτό είναι το Law & Order: Criminal Intent. Η σειρά παίζεται πολλα χρόνια στην Αμερική και λογικό είναι να αλλάζει ύφος κατά καιρούς. Αυτό που βλέπαμε μέχρι πρόσφατα ήταν το Law & Order: Special Victims Unit, που εάν θυμάσαι είχε πιο πολυ εγκλήματα που είχαν άμεση σχέση με το σεξ. Θα το ξαναβάλουν, έτσι κάνουν πάντα! :-)

A,παντως το αλλο διδυμο ηταν καλυτερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...