Προς το περιεχόμενο

"15 λογοι για να..." game

kuzko21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

14. Για να κανετε συζητησεις που απαγορευονται στο φορουμ.

15. Για να κανετε διαγωνισμο ποτου. (Ποιος θα πιει πιο πολυ.)

15 λογοι να μην πατε φετος διακοπες.

Δημοσ.

το παίξαμε τούτο. 2η σελίδα.

Sorry δεν το ειχα παρει χαμπαρι.

15 λογοι να την βροντηξετε αντι να κυνηγησετε "κερασμα"

Δεν καταλαβα τον ιδιωματισμο.:whistle:

Δημοσ.

15 λογοι να την βροντηξετε αντι να κυνηγησετε "κερασμα"

ε ? Τι ακριβως εννοει ο ποιητης (ειναι και περασμενη η ωρα ) ? :P

Δημοσ.

Ποσο νεοι ειστε...

15 λογοι να παιξει χειρογλυκανο αντι να κυνηγησετε κανα νετο(ή κανα γκομενο, δεν ξερω τι ορο χρησιμοποιουν οι γυναικες) μπας και παιξει ανταλλαγη υγρων

Δημοσ.

Ποσο νεοι ειστε...

15 λογοι να παιξει χειρογλυκανο αντι να κυνηγησετε κανα νετο(ή κανα γκομενο, δεν ξερω τι ορο χρησιμοποιουν οι γυναικες) μπας και παιξει ανταλλαγη υγρων

Α για αυτο δεν το καταλαβα γιατι ειναι εξω απο την πραγματικοτητα μου.Σορρυ,πιστευω ομως οτι καποια μελη του φορουμ ειναι ειδικοι για να απαντησουν σε αυτο. :devil:

Ποσα θα φαμε αυριο στην Δανια?

Δημοσ.

Α για αυτο δεν το καταλαβα γιατι ειναι εξω απο την πραγματικοτητα μου.Σορρυ,πιστευω ομως οτι καποια μελη του φορουμ ειναι ειδικοι για να απαντησουν σε αυτο. :devil:

Ποσα θα φαμε αυριο στην Δανια?

Δεν εχεις αφησει θυληκη γατα ε ? Ουτε νερο δεν προλαβαινεις να πιεις , σωστα ? :devil:

Δημοσ.

Δεν εχεις αφησει θυληκη γατα ε ? Ουτε νερο δεν προλαβαινεις να πιεις , σωστα ? :devil:

Οχι, καθε αλλο.Εχουν υπαρξει περιπτωσεις που εμεινα αρκετους μηνες χωρις ερωμενη.Αλλα δεν κατεφυγα στις εφηβικες συνηθειες.Ειχα ομως αλλες εντονες συγκινησεις που με αποζημιωναν και δεν μου κοστιζε.

Ενταξει για το καλο του game θα προσποιηθω οτι ειμαι καποιος αλλος. Χμ... για να δουμε....

4. Μου αρεσει πιο πολυ να φανταζομαι μια ιδεατη κατασταση πληρους σεξουαλικης υποταγης της γυναικας,γιατι η πραγματικοτητα μερικες φορες απογοητευει.

Δημοσ.

Καθενας μας ειναι διαφορετικος.Δεν κρινω τους αλλους,εγω μονο με το πραγματικο σεξ χαιρομαι,ισως γιατι δεν το χρησιμοποιω σαν εκτονωση.;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...