Προς το περιεχόμενο

"15 λογοι για να..." game

kuzko21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1. Το ότι δεν πιάνουν με τίποτα το Black Humor (μεγάλη δυσκολία των νέων γενεών να καταλάβουν την έξυπνη ειρωνεία / σαρκασμό, ακόμα και εδώ μέσα το βλέπεις.)

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

3. περιορίζετε πολλές φορές σε ατάκες "μόδες" από την TV (Κούλα πολύ κωλόπαιδο... - αχαχουχα - Τυχαίο, Δεν νομίζω - Δεν νομίζω Τάκη. και πολλές άλλες που ούτε θέλω να θυμάμαι )

δεν νομίζω να φτάσουμε 15 είναι γενικά ένα χάλι :P

Δημοσ.

4. Ότι όσο πάνε και σπανίζουν τα ωραία και έξυπνα ανέκδοτα.

5. Ότι ο Τοτός, έχει μετατραπεί σε Τσακνόρης (ως κεντρικός χαρακτήρας).

Μιας και τον θυμήθηκα, πάρτε ένα δικό μου.

Τις κυριακές, όταν πάει ο Τσακνόρης, να πάρει ταινία, του δίνουν δώρο εφημερίδες.

Δημοσ.

3. περιορίζετε πολλές φορές σε ατάκες "μόδες" από την TV (Κούλα πολύ κωλόπαιδο... - αχαχουχα - Τυχαίο, Δεν νομίζω - Δεν νομίζω Τάκη. και πολλές άλλες που ούτε θέλω να θυμάμαι )

δεν νομίζω να φτάσουμε 15 είναι γενικά ένα χάλι :P

Πολυ σωστο..!!

6. Οτι πια μπορει ο οποιοσδηποτε να σχολιασει (στο πλαισιο της πλακας και καλα με χιουμορ) το οτιδηποτε χωρις να σκευτει αν αυτο θα ενοχλησει η θα προσβαλει καποιον.

Δημοσ.

8. Ανύπαρκτη standup σκηνή.

Πολυ σωστο..!!

6. Οτι πια μπορει ο οποιοσδηποτε να σχολιασει (στο πλαισιο της πλακας και καλα με χιουμορ) το οτιδηποτε χωρις να σκευτει αν αυτο θα ενοχλησει η θα προσβαλει καποιον.

Ο Lenny Bruce φταίει.

Δημοσ.

9. Πως πλέον η σάτιρα, γίνεται αποκλειστικά με την δύναμη που τους δίνει η τηλεόραση (κυρίως), για να μπορεί να πει την τελευταία λέξη, ο κάθε καραγκιοζάκος.

10. Έχει αρχίσει να εκλείπει ο αυτοσαρκασμός.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

11. Το οτι ο καθένας μπορεί να βαφτίσει "χιούμορ" την κάθε βλακεία που θα πει ή θα κάνει, κατηγορώντας τους υπολοίπους που δεν το εκτίμησαν δεόντως, για χαμηλή έως ανύπαρκτη αίσθηση του χιούμορ (του).

Δημοσ.

11. Το οτι ο καθένας μπορεί να βαφτίσει "χιούμορ" την κάθε βλακεία που θα πει ή θα κάνει, κατηγορώντας τους υπολοίπους που δεν το εκτίμησαν δεόντως, για χαμηλή έως ανύπαρκτη αίσθηση του χιούμορ (του).

σποντα για χθες.

καλη δουλεια! B)

12. πλεον εχει μεγαλη δοση προσωπικης επιθεσης.

Δημοσ.

13. Το ότι πλέον σταμάτησαν να πηγαίνουν ένας Έλληνας, Ένας Γάλλος, Ένας Άγγλος και Ένας Πόντιος ταξίδια με συνέπεια ΠΑΝΤΑ να πέφτει το αεροπλάνο και να τους πιάνουν οι Ζουλού.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...