Dark_son20 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 1. Το ότι δεν πιάνουν με τίποτα το Black Humor (μεγάλη δυσκολία των νέων γενεών να καταλάβουν την έξυπνη ειρωνεία / σαρκασμό, ακόμα και εδώ μέσα το βλέπεις.)
benign Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 2. Το οτι εχει πολυ χυδαιοτητα που για μενα ειναι το φτωχο αντικαταστατο του πνευματος.
Dark_son20 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 3. περιορίζετε πολλές φορές σε ατάκες "μόδες" από την TV (Κούλα πολύ κωλόπαιδο... - αχαχουχα - Τυχαίο, Δεν νομίζω - Δεν νομίζω Τάκη. και πολλές άλλες που ούτε θέλω να θυμάμαι ) δεν νομίζω να φτάσουμε 15 είναι γενικά ένα χάλι
demessakis Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 4. Ότι όσο πάνε και σπανίζουν τα ωραία και έξυπνα ανέκδοτα. 5. Ότι ο Τοτός, έχει μετατραπεί σε Τσακνόρης (ως κεντρικός χαρακτήρας). Μιας και τον θυμήθηκα, πάρτε ένα δικό μου. Τις κυριακές, όταν πάει ο Τσακνόρης, να πάρει ταινία, του δίνουν δώρο εφημερίδες.
DrXavier Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 3. περιορίζετε πολλές φορές σε ατάκες "μόδες" από την TV (Κούλα πολύ κωλόπαιδο... - αχαχουχα - Τυχαίο, Δεν νομίζω - Δεν νομίζω Τάκη. και πολλές άλλες που ούτε θέλω να θυμάμαι ) δεν νομίζω να φτάσουμε 15 είναι γενικά ένα χάλι Πολυ σωστο..!! 6. Οτι πια μπορει ο οποιοσδηποτε να σχολιασει (στο πλαισιο της πλακας και καλα με χιουμορ) το οτιδηποτε χωρις να σκευτει αν αυτο θα ενοχλησει η θα προσβαλει καποιον.
slipknot Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 8. Ανύπαρκτη standup σκηνή. Πολυ σωστο..!! 6. Οτι πια μπορει ο οποιοσδηποτε να σχολιασει (στο πλαισιο της πλακας και καλα με χιουμορ) το οτιδηποτε χωρις να σκευτει αν αυτο θα ενοχλησει η θα προσβαλει καποιον. Ο Lenny Bruce φταίει.
demessakis Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 9. Πως πλέον η σάτιρα, γίνεται αποκλειστικά με την δύναμη που τους δίνει η τηλεόραση (κυρίως), για να μπορεί να πει την τελευταία λέξη, ο κάθε καραγκιοζάκος. 10. Έχει αρχίσει να εκλείπει ο αυτοσαρκασμός.
humoraddict Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 11. Το οτι ο καθένας μπορεί να βαφτίσει "χιούμορ" την κάθε βλακεία που θα πει ή θα κάνει, κατηγορώντας τους υπολοίπους που δεν το εκτίμησαν δεόντως, για χαμηλή έως ανύπαρκτη αίσθηση του χιούμορ (του).
kuzko21 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 11. Το οτι ο καθένας μπορεί να βαφτίσει "χιούμορ" την κάθε βλακεία που θα πει ή θα κάνει, κατηγορώντας τους υπολοίπους που δεν το εκτίμησαν δεόντως, για χαμηλή έως ανύπαρκτη αίσθηση του χιούμορ (του). σποντα για χθες. καλη δουλεια! 12. πλεον εχει μεγαλη δοση προσωπικης επιθεσης.
zeniath Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 13. Το ότι πλέον σταμάτησαν να πηγαίνουν ένας Έλληνας, Ένας Γάλλος, Ένας Άγγλος και Ένας Πόντιος ταξίδια με συνέπεια ΠΑΝΤΑ να πέφτει το αεροπλάνο και να τους πιάνουν οι Ζουλού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.