chiderboy Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Καλησπέρα Είμαι εγγεγραμμένος στους επιτηρητές της συγκεκριμένης εταιρείας και κάνω επιτηρήσεις από το καλοκαίρι του 2009 για IT Skills standard/proficiency. Έχω κάνει 20 επιτηρήσεις μέχρι τώρα με κόστος γύρω στα 300€ και ακόμα δεν έχω πληρωθεί για καμία. Έχω μιλήσει με το λογιστήριό τους και μου λένε κάθε φορά διάφορα τύπου γενικά δεν έχουν γίνει πληρωμές, θα το κοιτάξουν κ.α. Είναι κάποιος άλλος επιτηρητής τους από δω; Σας έχουν πληρώσει; Έχετε κάνει κάποια έξτρα ενέργεια; Ευχαριστώ
greekparot Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Ξεθαβω λιγο το θεμα. Ειναι κανεις επιτηρητης ή εχετε καποιο φιλο γνωστο να μας πει εαν πληρωνεται και ποσο χρηματα ειναι η καθε επιτηρηση; Πληρωνεσαι απο το φροντιστηριο την ημερα της επιτηρησης ή απο την Vellum;
torq Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 είχα μια γνωστή που έκανε επιτηρήσεις, όχι για την vellum αλλά για παρόμοια εταιρεία. έχω πάνω από χρόνο να την δω. θυμάμαι όμως από τότε που μιλούσαμε συχνά πως την πληρώνανε με τα χίλια ζόρια αφού περνούσαν μήνες... τα ίδια μου έλεγε ότι συμβαίνουν και με άλλους και μάλιστα έλεγε ότι αν συνεχιστεί αυτό, σταματάει. μάλλον πρέπει να είναι γενικό το κακό και δε νομίζω να άλλαξε κάτι. δε πληρώνει το φροντιστήριο αλλά ο φορέας (π.χ vellum). βασικά από το φροντιστήριο πληρώνεσαι αλλά έμμεσα καθώς μέσα στο κόστος των εξετάσεων η vellum βάζει και το κόστος του επιτηρητή και το χρεώνει στο φροντιστήριο. το φροντιστήριο πληρώνει την vellum και αυτή τον επιτηρητή.
paylidis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 μιας και αναστήθηκε το θέμα, ξερουμε κάποια εταιρεία/φορέα που πληρώνει κανονικά και αξίζει τον κοπο να ασχοληθεί κανείς για ένα εξτρα εισόδημα;
sphinxgr Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Τα φροντιστήρια πληρώνουν άμεσα, οι φορείς δεν δίνουν τα χρήματα. Σε αρκετές περιπτώσεις και αφού έχει περάσει και πάνω απο χρόνος, σου λένε σου χρωστάω 2000, τα βρίσκουμε με 700? και επειδή δεν πρόκειται να βγάλουν άκρη αρκετοί δέχονται. ΧΑΛΙΑ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα