Προς το περιεχόμενο

παει καλα η hol?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ρουτερ που σου δινει η εταιρια ειναι με χρησιδανειο, οποτε ναι μπορει να στο ζητησει πισω, και αυτο επειδη ειναι δικος τους εξοπλισμος για να μη το πουλησεις, χαρισεις ή οτιδηποτε αλλο.

Εχεις voip? Επειδη η εταιρια αλλαζει τον εξοπλισμο απο fritz και στελνει το netfaster 2.

Δεν εχω κανενα προβλημα παντως :)

.... μα γιατι υπαρχει ακομη αυτη η εταιρεια?

Αμα δεν εισαι ευχαριστημενη γιατι δεν φευγεις? Μετα απο τον χρονο μπορεις να φυγεις και χωρις ποινη, αλιμονο δεν μας κρατανε στη hol με το ζορι.

Δημοσ.

Χαλαρη ειμαι, αλλα οπως σου ειπαν αν διαβασεις τους ορους , το ρουτερ ανηκει στη δικη τους δικαιοδοσια, για αυτο και λεγεται χρησιδανειο.

χαλαρωσε κοπελια οπως εγραψα εχω ηδη φυγει

Αν εχεις φυγει , δεν ξερεις πως παει η εταιρια τωρα , σωστα? για να κανεις τετοιους χαρακτηρισμους πχ γιατι υπαρχει αυτη η εταιρια.

Καλη τυχη στη νεα σου εταιρια :)

Δημοσ.

εκει δουλευεις? ξερω πως παει γιατι εχω γνωστους που εχουν. επισης ξερω οτι σε πρηζουν συνεχως τηλεφωνικα να κανεις συμβολαιο.εχω μια φιλη που πηγε για δουλεια κι επειδη δεν εκανε 10 συμβολαια τη μερα τη διωξαν χωρις να τη πληρωσουν.οποτε εγω δε δινω λεφτα σε μια τετοια εταιρεια του κ@@ου.

Δημοσ.

εκει δουλευεις? ξερω πως παει γιατι εχω γνωστους που εχουν. επισης ξερω οτι σε πρηζουν συνεχως τηλεφωνικα να κανεις συμβολαιο.εχω μια φιλη που πηγε για δουλεια κι επειδη δεν εκανε 10 συμβολαια τη μερα τη διωξαν χωρις να τη πληρωσουν.οποτε εγω δε δινω λεφτα σε μια τετοια εταιρεια του κ@@ου.

Kακο ειναι να ειναι καποιος ευχαριστημενος απο την εταιρια του ε? :mrgreen:

Ευτυχως ζουμε σε μια εποχη ανταγωνισμου και αμα δεν σου αρεσει καποιος , πας καπου αλλου, τοσο απλα τα πραγματα. Αυτη η εταιρια του κ@@ου οπως λες ειναι δευτερη στους εναλλακτικους, κατι καλο θα κανει μαλλον , δεν μπορει ολοι να ειναι δυσαρεστημενοι και να μενουν στην εταιρια.

Και αμα νομιζεις οτι μονο αυτοι πρηζουν αυταπατασθαι, μεχρι και ο ΟΤΕ κανει τηλεπωλησεις. Αυτοι που ηταν στην NetOne (που εκλεισε για οικιακους πελατες) ξερουν καλυτερα απο πρηξιμο απο ΟΛΟΥΣ τους παροχους. Μην πουμε πως βρηκαν τα ονοματα και τηλεφωνα..

Δημοσ.

στον οτε ομως πληρωνουν τους υπαλληλους τους δεν τους κοροιδευουν. τελωσπαντων το παθημα μου εγινε μαθημα.

Δημοσ.

ειρηνη ημιν. κοριτσια μην μαλωνετε ειμαστε εδω για να βοηθεισουμε ο ενας τον αλλον.οχι για να μαλωνουμε.φιλικα μιλαω χωρις παρεξηγηση :-D :-D

Δημοσ.

στον οτε ομως πληρωνουν τους υπαλληλους τους δεν τους κοροιδευουν. τελωσπαντων το παθημα μου εγινε μαθημα.

Αλιμονο αν δεν τους πληρωνε και ο πρωτος παροχος της χωρας που τον εχουμε χρυσοπληρωσει :mrgreen:

Παντως και οι αλλοι εξωτερικοι συνεργατες ειναι, σημερα πουλανε συνδεσεις της hol, αυριο της forthnet, και παει καθεξεις.

Δημοσ.

Αμα έρθουν τώρα πες τους μπήκαν κλέφτες και το βουτήξανε χτές το βράδυ και σας περίμενα σαν σωτήρες γιατι δεν έχω internet :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...