Προς το περιεχόμενο

αλλαγη τροφοδοτικου

batistapao13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εχω αυτο εδω πανω στο Pc http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?S=1172&ID=1540#Tab1

intel core 2duo e6400 [email protected]

gigabyte ga965

corsair dhx 2X2gb

ati radeon 4770

1X250gb hdd

1X40gb hdd

και μπορω να το αλλαξω με αυτο

http://www.corsair.com/power-supplies/enthusiast-series-1/vx450w.html

αξιζει?θα εχω προβλημα στην τροφοδοσια του???

θα δουλευει ανετα το τροφοδοτικο?

Δημοσ.

Αν δεν σκοπεύεις να προσθέσεις κατι αλλο στον υπολογιστή σου και αν το τωρινο τροφοδοτικο λειτουργει απροβληματιστα γιατ να το αλλαξεις??

Δημοσ.

γιατι κανει συνεχεια εναν παραξενο θορυβο απο μεσα κατι σαν τακ τακ ενω ωρες ωρες ειναι ιδιαιτερα εντονο + οτι στην 12αρα δινει κατα την ωρα παιχνιδιου 11,056 κατι το οποιο ψιλοφοβαμαι

Δημοσ.

Τσέκαρεις να δεις μήπως το τακ τακ το κανει κανένας ανεμηστήρας?? Το έχεις φυσιξει ποτε το τροφοδοτικό για να φύγουν οι σκόνες?? Τα 11V μην τα φοβάσαι πάντως!!!

Γενικά αν τελικά το αλλαξεις ναι αυτο που διάλεξες είναι ενα πολύ καλο τροφοδοτικο και φτάνει για το συστήμα σου!!

Δημοσ.

το εχω τσεκαρει δυστυχως τα ιδια κανει......το εχω καθαρισει.....το ανοιξα κιολας και αναψα τον υπολογιστη απο κατι πυκνωτες ακουγεται

Δημοσ.

Τοτε άλλαξε το για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!!

Αληθεια .. το ΤΧ450 το βρήκες πουθενά στην Ελληνική αγορά γιατι δεν το βρίσκω κάπου!!

Δημοσ.

οχι φιλε μου δυστυχως..και να σου πω ειναι και ποιο οικονομικο αλλα οπου και να πηγα δεν το βρηκα

να ρωτησω και κατι αλλο

τα τροφοδοτικα rasurbo και joujye τα ξερει κανεις?

ειναι αξιοπιστα?

Δημοσ.

Πρώτη φορά τις ακούω και τις 2 εταιρίες. Έριξα μια ματιά στα χαρακτηριστικά τους, το rasurbo το 750άρι έχει 2 12άρες από 20Α η καθεμία που τη στιγμή ένα αντίστοιχο corsair 750άρι βγάζει 62Α σε single rail. Προφανώς είναι λίγο non name και δε βγάζουν αυτά που υπόσχονται, τουλάχιστον το rasurbo και το άλλο φαντάζομαι παρόμοιο θα είναι.

Καλό είναι να τα σκάσεις για ένα καλό τροφοδοτικό για να σου κρατήσει σε μελλοντικές αναβαθμίσεις.

Δημοσ.

τι να πω γιατι ειχα δει οτι ταrasurbo τα φτιαχνει η seasonic αλλα απο οτι φαινεται.......

αλλωστε αφου κανει τοcorsair δουλεια γιατι να μην το παρω να ειμαι και σιγουρος απο πολευρα ποιοοτητας?

Δημοσ.

Τα joujye δεν είναι τα χειρότερα τροφοδοτικά του κόσμου. Είναι σχετικά τίμια αλλά δεν κάνουν για high-end PCs. Με τίποτα όμως δεν θα σου πρότεινα να αγοράσεις ένα τέτοιο. Αν για κάποιο λόγο έχεις κανένα ξεχασμένο, δεν έχεις να χάσεις τίποτα να το δοκιμάσεις. Αν είναι να πάρεις καινούριο πάνε αλλού

Δημοσ.

εχω σκοπο να αλλαξω σε κατι ποιο ισχυρο σε i3 i5 i7 κλπ για αυτο κοιταω κατι μεγαλυτερο γιατι λογικα μαζι με την αλλαγη θα αλλαξω και καρτα γραφικων και θα παω σε 6850 η 6870

Δημοσ.

φιλε μου ωραιες οι προτασεις αλλα οσα τροφοδοτικα εχω αναφερει τα βρισκω αχρησιμοποιητα κανονικα με εγγυηση αποδειξη στα 50 ευρω ....δεν μπορω να δωσω παραπανω και χαρη στον υπολογιστη που κολλαει συνεχεια δεν νομιζω οτι ειναι και το καλυτερο να το καθυστερο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...