fearwhatnow Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δεν συμφωνω με κανενα απο τα παραπανω. Τα φαουλ ειναι μια χαρα.Σε οποιον δεν αρεσουν ας πειραξει τα sliders. Tο liveball feature ειναι απλα σουπερ. Οι αμυντικοι μου παιζουν σχεδον τελεια με def awareness 50.Που να το βαλω και πιο πανω κιολας... Οι πασες ειναι μια χαρα. Οσο για την ΕΑ και το Elite..no comment. Περι online συμφωνω αλλα δεν με νοιαζει κιολας.
piomenos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Παίδες έχω 1 πρόβλημα στο NBA greatest mode . Ενώ έχω κερδίσει κάποια από αυτά τα παιχνίδια δεν μου ξεκλειδώνει τις ομάδες και δεν ''μετράει'' τις νίκες . Έχει κάποιος καμιά ιδέα για το τί μπορεί να είναι το πρόβλημα;
nzeppos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Έχω διαβάσει ότι είναι συνηθισμένο πρόβλημα αλλά δεν ξέρω πού οφείλεται ή πώς λύνεται. Εμένα χθες μου έκανε το εξής ωραίο. Νίκησα το challenge του Magic (Lakers-Blazers) και μόλις με έβγαλε στη σχετική οθόνη, μου έγραψε "completed" στο challenge του Καρίμ! Κουφάθηκα. Μετά από 2-3" (και χωρίς να κάνω τίποτα) η οθόνη έκανε κάτι σαν refresh και η ένδειξη "completed" χάθηκε. Στη συνέχεια πάτησα να ξαναξεκινήσει το challenge του Magic αλλά δεν έπαιξα τον αγώνα, απλώς πάτησα back για να ξαναγυρίσω στο μενού. Τότε μόνο το challenge έγινε αυτόματα completed. Πραγματικά ό,τι να 'ναι. Στα προηγούμενα 4-5 challenges πάντως δεν είχα τέτοιο θέμα και ξεκλείδωσαν κανονικά.
Mallibu Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Θα συμφωνήσω με fearwhatnow. Τα παραπάνω post πιο πολύ σε whining κάνουν παρά τίποτα άλλο. Οι πάσες,αν εξαιρέσεις ελάχιστες περιπτώσεις μου φαίνονται μια χαρά.. απλά επειδή είναι ακόμα δυσκολότερες απο άλλες χρονιές έχουν πρόβλημα όσοι απλά πατάνε το κουμπάκι pass χωρίς να έχουν ανοιχτά τα μάτια τους ή επιχειρούν assist α λα rondo/paul χωρίς παίκτες με το κατάλληλο pass rating. Επίσης η ρυθμιση της κάμερας βοηθάει άπειρα..με την default δεν είχα και την καλύτερη αίσθηση του χώρου.
nzeppos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Κι εδώ http://www.facebook.com/note.php?note_id=10150293254127267
vanbikos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 ρε παιδια εγω που το κατεβασα και πατησα να παιξω ενα quick game και μολις παει να μπει για τσαμπολ κολαει τι να κανω? cpu 8600 gpu 3870x2 4 giga ram,ειναι λιγο παλιο το συστημα αλλα το 2κ11 το επαιζα σε 46 με 1920X1080
nzeppos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Εκείνο το ρημάδι το "Defensive Assist Strength" πόσο να το βάλω;
fearwhatnow Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Εκείνο το ρημάδι το "Defensive Assist Strength" πόσο να το βάλω; Εξαρταται απο το ποσο δυσκολευεσαι να παιξεις αμυνα.Ανεβασε το αν εχεις προβλημα να μεινεις μπροστα απο τον αντιπαλο επιθετικο.Το εχω στο 0 διοτι μ'αρεσει ο τροπος που γινεται η αμυνα φετος.Αν το ανεβασεις πολυ θα μεφανιστει και η βοηθητικη κοκκινη περιοχη στο παρκε.
nzeppos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 OK καλώς, θα το αφήσω στο 0. Πλέον έχω αρχίσει και την παλεύω κάπως στην άμυνα, αφήνοντας περισσότερο χώρο στους γρήγορους παίχτες που δεν σουτάρουν απ' έξω και σηκώνονται ψηλά τα χέρια μέσα στη ρακέτα (αντί να πηδάω σαν κατσίκι για block).
GIANNIS400 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Πως μπορω να δω τι σημαινει η καθε πασα ή η καθε κινηση απο το controll settings για να τα βάλω ανάλογα στα κουμπια που θελω στο καινουριο logitech game pad που πηρα.Τα περισσοτερα τα καταλαβενω, αλλα επειδη δεν ξερω καλα αγγλικα μερικα δεν τα καταλαβαινω.Να σημειωσω οτι το παιχνιδι το πηρα πρωτη φορα καινουριο προχθες, ειχα παιξει το 2κ10 σε ενα φιλο γυρω στις 5 φορες παλια.Εχει τέλεια γραφικα και πολυ ρεαλισμο στις κινησεις αυτα τα ειδα σε 1 παιχνιδι που επαιξα, δε μπορω να καταλαβω κατι κυκλους που κανει με κατι κινησεις που προσπαθω να κανω.. Το ONLINE τι λέει για PC, εντυπωσεις απο κανέναν?
nzeppos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Πραγματικά στο επόμενο Celtics-Lakers (Russell challenge) που θα παίξω, θα βάλω το Fraps να γράψει όλο τον αγώνα. Ακόμα κι αυτό όμως δεν θα μπορεί να αποτυπώσει πλήρως την τραγικότητα κάποιων φάσεων του παιχνιδιού. Από τη μία έχουμε τους Lakers που παίζουν καλύτερα και από τους Bulls του '96, με West και Baylor να βομβαρδίζουν διαρκώς από τα... 8 μέτρα. Από την άλλη έχουμε τους Celtics, που πραγματικά με εξαίρεση τον Havlicek δεν μπορούν να πετύχουν καλάθι πέρα απ' τα 3 μέτρα, ακόμα και ελεύθεροι. Ο δε Russell είναι απλώς αστείος. Μιλάμε για τον μεγαλύτερο -ίσως- rebounder και blocker όλων των εποχών, όμως στο παιχνίδι βρίσκεται εκτός φάσης σχεδόν σε κάθε... φάση, σπανίως να πάρει πάνω από 3-4 rebounds σε κάθε παιχνίδι ενώ για τάπες δεν το συζητάμε καν. Όποιος Laker θέλει, μπορεί να φτάσει άνετα κάτω απ' το καλάθι και ακόμα κι αν δεν σκοράρει, θα πάρει σχεδόν σίγουρα το φάουλ. Στις περισσότερες των περιπτώσεων που διαλέγω άλλο αμυντικό για να συμμαζέψω τις περιστροφές ή τα "σκριν" που κάνει ο ένας αμυντικός στον... άλλον, αυτός που μαρκάρει τον ballhandler συνήθως κάνει αυτόματα στην άκρη για να τον αφήσει να περάσει. Δεν γίνεται συνέχεια, αλλά το βλέπω τουλάχιστον 5-6 φορές σε κάθε αγώνα. Τα φάουλ βέβαια είναι χειρότερα κι απ' τα σφυρίγματα του Ζαβλανού με του Καρούση, καθώς στα περισσότερα απ' αυτά δεν κάνω απολύτως τίποτα. Δεν ακουμπάω καν το gamepad (αλήθεια λέω, στο τελευταίο παιχνίδι μου σφύριξε 2-3 φάουλ σε φάση που είχα ακουμπήσει το gamepad στο γραφείο και δεν το άγγιζα καν). Απλώς ο αντίπαλος παίρνει φόρα, χυμάει προς το καλάθι και περιμένει να τρακάρει πάνω σε οποιονδήποτε αμυντικό για να πάρει το φάουλ. Τι να πω. Λυπάμαι μόνο γιατί για κάθε θετικό στοιχείο που βλέπω στο παιχνίδι, ανακαλύπτω κι ένα αρνητικό.
nzeppos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Χα, στο επόμενο παιχνίδι την πάλεψα λίγο περισσότερο, κυρίως γιατί έπαιξε επιτέλους ο Russell (13π, 10ρ) αλλά και γιατί πήρα rebound και έπαιξα λίγο καλύτερη άμυνα. 3' πριν το τέλος ήμασταν ισοπαλία αλλά τελικά έχασα 12 πόντους. Κατά τ' άλλα βέβαια είχαμε πάλι τα ίδια, ανύπαρκτα και αστεία φάουλ, 22π ο West, drive κατά βούληση από τον Baylor, απίστευτη αστοχία πέραν των... 2-3 μέτρων κλπ. Πιστεύω ότι στον επόμενο αγώνα τους έχω.
frou-frou Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Και εγώ έχασα 5-6 παιχνίδια για να τους πάρω. Αυτός ο Βaylor και ο West είναι διαστημικοί. Το παιχνίδι είναι αλλού πραγματικά. Για κάθε εποχή έχει τις παλιές κινήσεις και τα ρετρό γραφικά. Είναι το μόνο game που κάθε χρόνο έχει να δώσει και κάτι καλύτερο. Το Fifa από το 2009 και μετά δεν έχει αλλάξει και τρομερά με την next generation μηχανή. Οι κινήσεις όμως στο 2Κ κάθε χρόνο είναι και καλύτερες και πιο ρεαλιστικές και οι φάσεις που βγαίνουν απίστευες. Τα ταπίδια με αρέσουν πολύ φέτος.
lalanis Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Τα ταπίδια με αρέσουν πολύ φέτος. +1 Ειδικά σε φάσεις που την χτυπάει στο ταμπλό μετά..!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα