Προς το περιεχόμενο

NBA 2K12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και γω στην ιδια κατάσταση με τον enjoy βρίσκομαι..Θα περιμένω να βγουν καλα sliders...

Έως τοτε θα παίζω χωρίς patch κ με τα sliders που είχα βρει κ με βόλευαν(albys)..

Δημοσ.

τελικά αξίζει να δώσεις 15-20 ευρώ να το αγοράσεις...???

(για οποιοδήποτε λόγο....??? online, αυτόματες ενημερώσεις, my2k)

Δημοσ.

τελικά αξίζει να δώσεις 15-20 ευρώ να το αγοράσεις...???

(για οποιοδήποτε λόγο....??? online, αυτόματες ενημερώσεις, my2k)

Εννοείτε ότι αξίζει (αν και έχεις χάσει τα 3/4 της σεζον) μιας και είναι το καλυτερο σπορτ simulation game που έχω παίξει. Εγώ λέω τώρα για το νέο patch που βγήκε και με χάλασε λίγο.

Δημοσ.

Οι περισσότερου δεν το αγορασαν καθως δεν εχει/μπορεις να παιξεις online(δεν νομιζω να διορθώθηκε με το patch ) και εχει πολλα bugs στα modes του καθως και οτι η εταιρεία έδειξε πλήρης αδιαφορία στους pc users..Αλλά οσον αφορα το gameplay του είναι τέλειο-οπως και του 2κ11.

Τα συμπεράσματά δικά σου..

Δημοσ.

Πληροφοριακά πάντως η έκδοση του μπάρμπα παίζει μια χαρά online μετά το patch. Εννοείται συγχρονίζονται και όλες οι υπόλοιπες υπηρεσίες, όπως το NBA Daily κλπ.

Αν το βρεις γύρω στα 15 ευρώ πιστεύω κι εγώ ότι αξίζει η αγορά του. Αν μη τι άλλο για να υποστηριχθούν οι developers, μπας και φιλοτιμηθούν του χρόνου να φτιάξουν multiplayer της προκοπής και βγάλουν τα PC patches πιο σύντομα (κι όχι μετά από 5 μήνες...)

Δημοσ.

Ναι το δοκίμασα και εγώ και παίζει κανονικά.Έπαιξα 4 αγώνες οι 3 χωρίς lag αλλά κλασσικά με τα ψιλοχάλια γραφικά,αλλά τι να το κάνεις που έπαιρναν όλοι τους ( c )heat και ο ένας που πήρε lakers μου έβαλε 50 πόντους με τον kobe...Ξέρει μήπως κανείς πώς μπορείς να κάνεις add κάποιον φίλο για να παίξεις μαζί του γιατί απ'όσο έψαξα δεν βρήκα τίποτα...

Δημοσ.

Εγώ πάλι χθες πέτυχα άλλο φρούτο. Ο τύπος στηνόταν συνέχεια για επιθετικό φάουλ. Μέχρι να καταλάβω τι γίνεται και επειδή είχε λίγο lag, έκανα τουλάχιστον 5-6 φάουλ. Έστω και ελάχιστα να τον ακούμπαγα, πχ. ώμο με ώμο, αμέσως βούταγε κάτω και δώσ' του επιθετικό φάουλ.

Τελικά όμως μίλησε η ζώνη 1-3-1, έκλεισα τον Καρμέλο και τον νίκησα εύκολα.

Δημοσ.

Ναι το δοκίμασα και εγώ και παίζει κανονικά.Έπαιξα 4 αγώνες οι 3 χωρίς lag αλλά κλασσικά με τα ψιλοχάλια γραφικά,αλλά τι να το κάνεις που έπαιρναν όλοι τους ( c )heat και ο ένας που πήρε lakers μου έβαλε 50 πόντους με τον kobe...Ξέρει μήπως κανείς πώς μπορείς να κάνεις add κάποιον φίλο για να παίξεις μαζί του γιατί απ'όσο έψαξα δεν βρήκα τίποτα...

Παρε εναν φιλο σου σπιτι να παιξετε.Το online στα περισσοτερα παιχνιδια εχει καταντησει αστειο.Εγω καθε φορα που επιχειρουσα να παιξω το παιχνιδι online στο ps3 βλασφημουσα την ωρα και στιγμη που το εκανα (εκανα μερικα καλουτσικα παιχνιδια με members που γνωριζω απο OS αλλα μην φανταστειτε και τιποτα φοβερο).Απο τη στιγμη που σχεδον ολοι εχουν σκοπο να νικησουν με οποιονδηποτε τροπο και μονο αυτο τους ενδιαφερει τοτε το online gaming ειναι καταδικασμενο.Δεν παιζω ποτε με αυτοσκοπο να κερδισω αλλα για να διασκεδασω, να περασω καλα και χαρουμενα λιγη ελευθερη ωρα.Δυστυχως στο online σπανιως γινεται αυτο πλεον.

Ιδια αντιμετωπιση εχω και offline.Δεν παιρνω ποτε ομαδες οπως Heat,Lakers.Αν και υποστηρικτης των Celtics επαιρνα Knicks αλλα φετος με Carmelo τους εκοψα και αυτους και παιζω με Grizzlies αν και για rebuild εχουν τεραστιο ενδιαφερον και οι Celtics πλεον με τους συνταξιουχους τους.

Δημοσ.

Δεν έχεις άδικο. Ειδικά τα μπασκετάκια έχουν πάντα το ίδιο πρόβλημα στο online. Ότι οι περισσότεροι προσπαθούν να νικήσουν με οποιονδήποτε τρόπο, οπότε δεν παίζουν ανθρώπινο μπάσκετ. Αν μπορούσαν να κάνουν ΟΛΑ τα σουτ με τον Kobe, θα τα έκαναν. Αν μπορούσαν να παίζουν ΜΟΝΟ με καρφώματα, το ίδιο. Και στα ποδοσφαιράκια κυριαρχεί η ίδια νοοτροπία (νίκη με κάθε τρόπο), αλλά εκεί συνήθως είναι δυσκολότερο να κάνεις εντελώς αντιρεαλιστικά πράγματα.

Πραγματικά κάθε φορά που έχω δοκιμάσει να παίξω 1vs1 στο multiplayer, έχω συναντήσει κι άλλο φρούτο. Χθες είχα τον παλαβό που στηνόταν συνέχεια για επιθετικά φάουλ. Σήμερα έπεσα σε άλλον τρελό, που πραγματικά προσπαθούσε σε ΚΑΘΕ φάση να φέρει την μπάλα ακριβώς κάτι από το καλάθι. Συνολικά έβαλε 13/15 από κάτω, αλλά κάποια στιγμή έκλεισα τη ρακέτα και ο τύπος είχε χάσει τα αυγά και τα πασχάλια, δεν ήξερε τι να κάνει με την μπάλα. Νίκησα σχετικά εύκολα. Θα ήταν απείρως ευκολότερα αν δεν είχα και το πατροπαράδοτο lag, που έκανε πολύ δύσκολη την οποιαδήποτε προσπάθεια να περάσω με ασφάλεια την μπάλα στους ψηλούς και -κυρίως- να παίξω με πλάτη.

Το μόνο καλό είναι ότι δεν έχω πετύχει πολλούς τύπους να παίρνουν Heat ή Lakers, οπότε μπορώ κι εγώ να πάρω ανθρώπινες ομάδες όπως Magic, Spurs, Blazers, Clippers κλπ.

αλλα φετος με Carmelo τους εκοψα

epic quote is epic :-D Στο 2k είναι αρκετά καλός, αλλά στην πραγματικότητα απλώς κάνει κακό στην ομάδα.

ps: εντελώς άσχετο, υπάρχει κανα american football της προκοπής; Μόνο αυτό το Madden NFL 12 έχω δει, αλλά δεν μου γέμισε πολύ το μάτι.

Δημοσ.

Είναι ορισμένοι που τρέχουν γήπεδο με τα PG και ψάχνουν διαφορές απο νωρίς για να σε κερδίσουν σκοράροντας συνεχώς με τον superstar της ομάδας, στα όρια του spamming. Δυστυχώς η νοοτροπία αυτή έχει καλλιεργηθεί απο το ranking system που μεγαλώνει το e-penis τους (και αυτό ισχύει σε όλα τα sports games, στο online κομμάτι τους). Ελάχιστοι θα κάτσουν να παίξουν αργό και σωστό μπάσκετ με ποσταρίσμα απο ψηλούς, πίκς, κτλ. Και εγώ Celtics υποστηρίζω και στο 2K12 τους έχει αρκετά balanced, απο την στιγμή όμως που όλοι παίρνουν top ομάδες αναγκάζομαι και εγώ να παίρνω Celtics. Δεν γίνεται να παίρνει ο άλλος Θάντερ και Μπούλς, και εσύ να πάς με τους Μπόμπκατς π.χ. Θα συντριβείς.

Αλλιώς αν δώ και διαλέγουν οι αντίπαλοι πιο αδύναμες ομάδες, προτιμώ Νάγκετς, Ρόκετς και Καβαλίερς συνήθως. Με αυτούς γίνονται ματσάρες καθώς ξέρουν να παίζουν όπως πρέπει και δεν σου σπάνε τα νεύρα κάθε φορά.

Όποιος θέλει να με κάνει add στο PSN της υπογραφής μου να παίζουμε ματσάκια στο PS3. Δυστυχώς φέτος το laptop μου δεν σηκώνει το 2Κ12, ενώ πέρσυ έπαιζε νεράκι το 11 με High σε όλες τις ρυθμίσεις. Τόση διαφορά πλέον απο πέρσυ; Η απλά κακογραμμένος κώδικας; Τέσπα και στο PS3 μια χαρά είναι, έχει και πιο γρήγορη υποστήριξη σε θέματα patches, rosters κτλ.

Δημοσ.

καλησπερρα!!λοιπον εχω αγορασει το 2Κ12 (μεγαλο λαθος μου μαλλον) και εχω τα εξης προβληματα ...πριν κατι μερες ειχα προβλημα με 1 μαυρο γηπεδο κατω 2 παιχτες ασπρα παπουτσια 3 σπικαρισμα καθολου......νομιζα οτι το παιχνδι τα επαιξε και το εσβησα κ το ξαναπερασα !!μετα διαβασα οτι ηταν ενα λαθος απντειτ που εκανε η εταιρια που ηταν για τπ ΠΣ3!!!φτιαξαν ολα αυτα αλλα ξαφνικα δεν μπαινει στο ΜΥ2Κ account μου!!!δεν κανει απντειτ μεσο ΝΒΑ today δεν μπορω να κατεβασω τιποτα και ουτε να παιξω ονλαιν !!!!οποτε προσπαθω να συνδεθω μου βγαζει το εξης EVALUATING YOUR INTERNET CONNECTION PLEASE WAIT......μετα απο λιγο εμφανιζεται και γραφει THERE IS A PROBLEM WITH YOUR INTERNET CONNECTION.CANNT CONNECT TO 2KSERVER!!!

φταιει η συνδεση μου??αν ναι ξερει καποιος τι μπορω να κανω??αν οχι υπαρχει καποια λυση???

εχει ενα πατσακι εδω http://2ksports.com/downloads/new μπορει να μου πει καποιος αν το κατεβασω που να το περασω???

αν μπορει να βοηθησει καποιος γιατι μ εχει σπασει τα νευρα!!!!!!!!

ξεχασα να αναφερω για υπολογιστη το εχω

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να το "περάσεις" κάπου. Απλώς κατέβασέ το και τρέξε το. Θα εγκατασταθεί αυτόματα.

Δημοσ.
2 παιχτες ασπρα παπουτσια 3 σπικαρισμα καθολου

αυτα τα εχω και εγω εδω και κανα 2 βδομαδες εχοντας περασει μονο ροστερς και τιποτα αλλο....υπαρχει κατι που να τα φτιαχνει ή να περασω το patch και βλεπουμε?

το παιχνιδι δεν ειναι γνησιο

Δημοσ.

εγώ το πέρασα το πατσακι στον λογαριασμό μου μπαίνει αλλά πρέπει συνέχεια να τον περνάω το έχει κι άλλος αυτό το πρόβλημα ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...