Προς το περιεχόμενο

NBA 2K12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ultimate οντως ειναι πολυ καλη δουλεια ειδικα για οσους παιζουν με παλιες ομαδες..

Δημοσ.

παιδια καλημερα και καλη εβδομαδα

ασχολουμαι με υπολογιστες χρονια αλλα καμια επαφη με παιχνιδια

μεφαγε ο ανηψιος μου και του πηρα το εν λογο παιχνιδι

ενω παιζει κανονικα σε χειροτερο συστημα οπως το δικο μου amdx2 4200 στο δικο του τετραπυρηνο δεν παιζει

το πρωτο κολημα ειναι οτι δεν κανει save στο ξεκινημα μετα απο 5 φορες σε βαζει στην κανονικη εικονα το μενου

αφου εχω χαμηλωσει φουλ την αναλυση drivers και τα σχετικα ενημερωμενα επιλεγω αγωνα δειχνει το βιντεακι εισαγωγης και μετα κολαει με το που παει να μπει στο γηπεδο

αν μπορει καποιος να βοηθησει θα ηταν πολυ ευγενικο γιατι ο μικρος τα χει παιξειfear.png

υ.γ.αναβαθμισεις drivers directx ολα οκ!

θεμα hardware καλυπτομαστε.

το παιχνιδι ειναι γνησιο

ευχαριστω πολυ προκαταβολικα για την αναγνωση και οποια βοηθεια

Δημοσ.

Πράγματι εκπληκτικό mod, ίσως ό,τι καλύτερο έχω δει ποτέ σε NBA 2k.

Επ' ευκαιρία πάντως αναβαθμίστηκε και το FIBA 2k12 mod: http://nbaspot.com/viewtopic.php?f=29&t=24258

Το κατέβασα το fiba2k αλλά στην Ελλάδα δεν έχει Σπανούλη και Πρίντεζει. Μήπως γίνεται κάπως να μπούν;;

Δημοσ.

Χμ, είχα μείνει στην έκδοση 1.0 και σήμερα πέρασα όλες τις υπόλοιπες (1.5-1.8). Δυστυχώς δοκίμασα 2 αγώνες Ελλάδα-Νιγηρία και μου κράσαρε και στους δύο (σε διαφορετικά σημεία).

Το κανονικό παιχνίδι δεν μου έχει κρασάρει ποτέ μέσα σε αγώνα (και έχω παίξει εκατοντάδες), άρα λογικά κάτι γίνεται με το mod. :-(

Δημοσ.

γεια σας παιδια!!!!επειδη δεν ειμαι τοσο καλη σε αυτα θελω να που πειτε αν γινετε..τι ειναι το nba 2k12 eurolegue patch

ευχαριστω προκαταβολικα!!! :rolleyes:

Δημοσ.

Ειναι εξτρα για το παιχνιδι και περιεχει αρκετες ομαδες της Euroleague..

ααα τελεια μπορεις σε παρακαλω να μου πεις πως να το βαλω γιατι το εχω κατεβασει....

Δημοσ.

Λοιπον αρχικα πρεπει να εγκαταστησεις παλι το 2K12 σε αλλη περιοχη(κανε το εγκατασταση στην επιφανεια εργασιας-ή μπορεις να βρεις που εχεις εγκαταστησει το 2Κ12 και να το κανεις αντιγραφη-επικολληση στην επιφανεια εργασιας)...Μετα θα κανεις εγκατασταση το αρχειο που κατεβασες στην περιοχη που βρισκεται ο φακελος που δημιουργησες..Θα δημιουργηθει και ενας φακελος με save..Θα παρεις το αρχειο Euroleague Roster και αφου πας Control Panel\Folder Options\View\τικαρεις την επιλογη show hidden files folders drives..Επειτα ακολουθεις την διαδρομη μεσα απο τον σκληρο δισκο Users\Home\AppData\Roaming\2KSPORTS\NBA2K12\Saves και ριχνεις εκει μεσα το αρχειο Euroleague Roster...

Δημοσ.

Λοιπον αρχικα πρεπει να εγκαταστησεις παλι το 2K12 σε αλλη περιοχη(κανε το εγκατασταση στην επιφανεια εργασιας-ή μπορεις να βρεις που εχεις εγκαταστησει το 2Κ12 και να το κανεις αντιγραφη-επικολληση στην επιφανεια εργασιας)...Μετα θα κανεις εγκατασταση το αρχειο που κατεβασες στην περιοχη που βρισκεται ο φακελος που δημιουργησες..Θα δημιουργηθει και ενας φακελος με save..Θα παρεις το αρχειο Euroleague Roster και αφου πας Control Panel\Folder Options\View\τικαρεις την επιλογη show hidden files folders drives..Επειτα ακολουθεις την διαδρομη μεσα απο τον σκληρο δισκο Users\Home\AppData\Roaming\2KSPORTS\NBA2K12\Saves και ριχνεις εκει μεσα το αρχειο Euroleague Roster...

σε ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

Παιδιά μια ερώτηση: Επειδή ωραία τα mods, αλλα πάντα κάτι χαλάει σε σχέση με το original παιχνίδι (είτε αυτό είναι κάποια πράγματα στο myplayer ή στα ροστερ ή ο,τι δήποτε) μπορώ μήπως να έχω εγκατεστημένες συγχρόνως διαφορετικές εκδόσεις του παιχνιδιού; Πχ με το εικονίδιο Α να ανοίγω το original παιχνίδι με το B το Ultimate Base Roster και με το Γ το FIBA?

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...