ninjamousegr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 καλησπέρα σε όλους. Εδω και πολύ καιρό αντιμετωπίζω τρομερό πρόβλημα με συσκευές αποθήκευσης τύπου usb. Συγκεκριμένα 9/10 συσκευές δεν μου λειτουργούν . Αυτήν τη στιγμή πολεμάω να συνδέσω την φωτογραφική μου μηχανή. Οταν κάνω την σύνδεση στο /my computer βλέπω κανονικά τον καινούριο τόμο αποθήκευσης. Το θέμα είναι οτι οταν προσπαθώ να τον ανοίξω λαμβανω "I: / δεν είναι προσβάσιμο το αίτημα δεν μπορεί να γίνει εξαιτίας ενός λάθους I / O της συσκευής". Σε περίπτωση που ο τόμος λειτουργήσει χωρίς να βγάλει κάποιο σφάλμα, απλά παρουσιάζετε κενός χωρίς κάποιο αρχείο μέσα. Απο την διαχείριση συσκευών βλέπω οτι λειτουργεί κανονικά (εχω XP). Δοκίμασα όλους τους οδηγούς σφαλμάτων και δεν κατέληξα πουθενά. Μπήκα σε cmd απο το run των xp και έδωσα την εντολή chkdsk X: / f οπου Χ ο τομος μου . Το αποτέλεσμα ήταν " Το σύστημα αρχείων είναι Fat32 =====> Δεν είναι δυνατή η ανάγνωση της ενότητας εκκίνησης."..... Νομίζω οτι έχω δοκιμάσει τα πάντα. Έχω δοκιμάσει όλες τισ θύρες usb, εχω δει τις ρυθμίσεις στο BIOS , έχω κάνει φορματ + firmware update στα πάντα, δοκίμασα να περάσω τα ubudu αλλά δεν μπόρεσα. Τι να κάνω? δεν ξερω! Το μόνο που μου λειτουργεί απο συσκευές είναι ενα φτινιάρικο mp3 player που έχω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! (ninja_mouse ειμαι πιο παλιός απο όσο λέει το προφίλ μου απλα για κάποιο λόγο δεν μπορω να κανω log απο το κανονικό μου account)
guardianx71 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Το πιο πιθανό να τα έχουν παίξει οι θύρες ( οι usb controllers για την ακρίβεια) από την μητρική σου Βάλτε κάτι τέτοιο και είσαι οκ. Το τελευταίο που θα πω μόνο να δοκιμάσεις είναι αν στο κουτί σου έχεις front usb θύρες να αποσυνδέσεις το καλώδιο από την μητρική μπας και κάνει κάνα βραχυκύκλωμα εκεί
ninjamousegr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Ty για την απάντηση. Θα αγορασω ενα μιασ και το κόστος ειναι πολύ μικρό.
guardianx71 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Έχεις θύρες στο κουτί τελικά? Αν έχεις δοκίμασε να τις αποσυνδέσεις όπως είπα , γιατί και με μία μικρή κλοτσιά ενώ έχουν συσκευή μέσα μπορεί να βραχυκυκλώσουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.