vk13 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 καλησπέρα! Ενδιαφέρομαι να κάνω χρήση μιας ενυδατικής κρέμας προσώπου αλλά θέλω κατά προτίμηση κάποια φαρμακευτική αλλά όχι απαραίτητα και σε λογικές τιμές. υπάρχουν γυναικείες που κάνουν μέχρι και 120 ευρώ... Με νοιάζει να αλλάξει σταδιακά όψη και εμφάνιση η επιδερμίδα μου προς το καλύτερο πάντα. όποιος γνωρίζει παρακαλώ πολύ να βοηθήσει, γιατί είναι και καλοκαίρι.
mphxths Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 καλησπέρα! Ενδιαφέρομαι να κάνω χρήση μιας ενυδατικής κρέμας προσώπου αλλά θέλω κατά προτίμηση κάποια φαρμακευτική αλλά όχι απαραίτητα και σε λογικές τιμές. υπάρχουν γυναικείες που κάνουν μέχρι και 120 ευρώ... Με νοιάζει να αλλάξει σταδιακά όψη και εμφάνιση η επιδερμίδα μου προς το καλύτερο πάντα. όποιος γνωρίζει παρακαλώ πολύ να βοηθήσει, γιατί είναι και καλοκαίρι. κατ'εμε η NIVEA ειναι διαχρονικη και απολυτη ενυδατικη κρεμα...τωρα αν πας σε ενα σουπερ μαρκετ θα βρεις απειρες μαρκες...
mphxths Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δουλειά κάνει?? Ποια χρησιμοποιείς εσύ; την νιβεα και μια αλλη της λορεαλ (loreal paris men expert λεει απεξω) ειναι σε γκρι/πορτοκαλι συσκευασια αν εχεις ξηροδερμια , δεν βγαζεις ακρη με τις κρεμες...δεν κρατανε οσο λενε...την ενυδατωση, χρονια μελετης του φαινομενου εχω καταληξει να πιστευω οτι ειναι θεμα διατροφης...βεβαια ενας δερματολογος ειναι πιο ειδικος να μας το αναλυσει αν δεν εχεις ξηροδερμια...τοτε διαλεξε μια στην τυχη και πορευσου
PCharon Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 χρονια μελετης του φαινομενου εχω καταληξει να πιστευω οτι ειναι θεμα διατροφης Μπα, είναι στον άθρωπο, DNA γαρ. Εγώ ας πούμε έχω αρκετά λιπαρό δέρμα (ένας φίλος γιατρός μου είπε κάποτε "είσαι τυχερός, διατηρείται νέο αυτό το δέρμα") πράγμα που δε μπορεί να συνδυαστεί με καμία λογική με τη διατροφή μου. Από την άλλη συνδυάζεται πάρα πολύ με "αγχωτικές" δραστηριότητες, για παράδειγμα αν κυκλοφορώ έξω δε λιπαίνεται υπερβολικά, αν κάτσω και προγραμματίζω κανά 10ωρο και γενικώς όταν ταλαιπωρώ το νου μου, τρέχω κάθε 2ωρο να πλυθώ με σαπούνι για να φύγει η λιπαρότητα.
salliara Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 καλησπέρα! .. Θα σου προτείνω ΚΟΡΡΕ ή body shop. Θεωρω οτι έχουν τα καλύτερα. Μπορει ομως και να μην χρειάζεσαι κρέμα, αλλα ένα σωστό σαπούνι. τι δέρμα εχεις ξηρό λιπαρό? σπυράκια και τα σχετικα?
vk13 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Σπυράκια όχι δεν θα λεγα ότι έχω ιδιαίτερα. πλένομαι με φαρμακευτικό σαπούνι από τα 18 μου (σήμερα είμαι 22). Δέρμα κανονικό προς λιπαρό θα έλεγα ότι εχω όχι και πολύ λιπαρό όμως...
salliara Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Εαν δεν έχεις σοβαρό δερματικό θέμα καλύτερα να τα αποφεύγεις τα φαρμακευτικά σαπούνια. Λοιπόν. Θα πας στα Fresh line και θα παρεις το σαπούνι με το γαλα και το ρύζι. + το ασπρο σφουγγαρακι απο το body shop. κ εισαι ωραίος
nicoc89 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 αυτές οι κρέμες σε ενυδατίζουν η είναι σαν τα σαπούνια? σκεφτόμουν να αγοράσω αλλά να αξίζουν τα χρήματα τους.
Andreas2 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Κοίτα,αγόρασε πρώτα πρώτα coconut oil,coq10 και hyarulonic acid. Για κρέμα πόσο ακριβή ζητάς;Υπάρχει η Cream La Mer αλλά είναι πανάκριβη,κάνει και 1000 ευρώ.
Andreas2 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Όχι αλλά θα την ήθελα.Πάντως τα άλλα συμπληρώματα κάνουν δουλεία.
cthulhucarbide Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Όχι αλλά θα την ήθελα.Πάντως τα άλλα συμπληρώματα κάνουν δουλεία. Kαταναγκαστικά έργα στον ήλιο και έτσι;
Andreas2 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δουλειά.Δηλαδή είναι αποτελεσματικά,δουλεύουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα