Προς το περιεχόμενο

καμενη cpu?

dava

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Clear Cmos εκανες? Βασικα πρωτα πρωτα δες τα pin του cpu και μετα αν ειναι οκ κανε ενα clear cmos.

τι ειναι αυτο?

Δημοσ.

μπορείς να κάνεις έλεγχο με μια διαγνωστική κάρτα pci

δηλ τι ακριβως πρεπει να κανω?

Δημοσ.

μπορείς να κάνεις έλεγχο με μια διαγνωστική κάρτα pci

Ρε τι του λετε του παίδιου εδώ δεν ξέρει καλά καλά τι είναι το clear cmos και εσεις μιλατε για διαγνωστικές pci??

To clear cmos είναι η επαναφορά του bios στης αρχικές ρυθμίσεις και συνηθως γινεται με αφαίρεση της μπαταριας της μητρικης για λίγη ωρα!!

Εξηγησε μου όμως ένα πραγμα γιατι στο καλό (για να μη πω τπτ αλλο) δεν ακους κανενα εδω μεσα και δεν έχεις τσεκαρει ακομη τα pins του επεξεργαστή??

Δημοσ.

Ρε τι του λετε του παίδιου εδώ δεν ξέρει καλά καλά τι είναι το clear cmos και εσεις μιλατε για διαγνωστικές pci??

To clear cmos είναι η επαναφορά του bios στης αρχικές ρυθμίσεις και συνηθως γινεται με αφαίρεση της μπαταριας της μητρικης για λίγη ωρα!!

Εξηγησε μου όμως ένα πραγμα γιατι στο καλό (για να μη πω τπτ αλλο) δεν ακους κανενα εδω μεσα και δεν έχεις τσεκαρει ακομη τα pins του επεξεργαστή??

σορυ που δεν απαντησα σε αυτο για τα pins,αυριο θα τα κοιταξω αυτα γιατι σημερα δε προλαβα...αμα δε βγαλω ακρη θα του πω να μας πει ενας ειδικος τι εχει,εχω εναν γνωστο με επισκευες(το πολυ ενα 5ευρω) και θα πραξουμε αναλογως...ενταξει και μητρικη να ναι βρισκουμε και με 20Ε...ακομα και να καηκε και ο επεξεργαστης και αυτος καπου εκει παιζει..το παιδι μπορει να δωσει μεχρι 40,οποτε δε νομιζω να χουμε προβλημα...αυριο θα τα δοκιμασω και θα σας πω..ευχαριστω για τις απαντησεις..

Δημοσ.

Σωστός :)

Απλά να συμπληρώσω ότι όταν βγάλεις την μπαταρία, να μην έχεις στο ρεύμα συνδεδεμένο το PC (προφανώς δεν είναι αυτονόητο για τον φίλο γιαυτό το συμπλήρωσα)

Δημοσ.

κομπλέ δεν το λες

απλώς κάνει "post" και αυτό είναι μια θετική ένδειξη για την μητρική

το clear cmos το έκανες;

αυριο θα ασχοληθω..

Δημοσ.

ειχατε δικιο για τα pins ειχαν στραβωσει καμια δεκαρια...εχουμε προβλημα ομως,σημερα πηγα για φορματ αλλα μολλις εκανε αντιγραφη και τα αρχεια και μολις εκανε επανεκινηση πεταξε αυτο...(

ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΗ Η ΕΚΚΙΝΙΣΗ ΤΩΝ WINDOWS ΛΟΓΩ ΕΝΟΣ ΣΦΑΛΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ.

ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΩΣ:

ΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΩΝ DLL ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΙΡΙΞΗ, ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ) να αναφερω πως το cd εχει λιγες γρατσουνιες αν εχει να κανει με αυτο...(παντως κατα την αντιγραφη δεν εβγαλε σφαλμα)..τι γινεται?θα δοκιμασω και το δικο μου cd αυριο μπας και...

Δημοσ.

Σε ποιο pc έκανες φορματ; δούλεψε το παλιό; ισιωσατε τα πίνς ; πηρατε αλλά εξαρτήματα; μηδενική πληροφόρηση λεμεεεεε

android.png

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...