Προς το περιεχόμενο

πώς μπορώ να της πω ότι δε θέλω να πειράζει τα πράγματά μου

stavi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρεται....

θέλω να ρωτήσω τη γνώμη σας για κάτι...

γιατί εσάς;... γιατί νομίζω ότι θα ακούσω πολλές γνώμες από ανθρώπους με διαφορετικές νοοτροπίες.

Το θέμα αυτό με απασχολεί πολλά χρόνια...

μου είναι δύσκολο ακόμα και να το γράψω εδώ, πόσο μάλλον να της το πω...

πρόκειται για κάτι που κάνει η αδερφή μου...

παίρνει πράγματά μου, κυρίως ρούχα μου, και τα πετάει. Δεν τα δανείζεται, απλά τα εξαφανίζει, κυρίως αυτά που μου πάνε. Και δεν είναι για τα πράγματα που με ενδιαφέρει, μπορώ πάντα να τα αντικαταστήσω, (αν και ακόμα πονάει η καρδιά μου όταν σκέφτομαι ότι δεν θα μπορέσω να ξαναδώ την βιντεοκασέτα από την παιδική μου ηλικία γιατι την εξαφάνισε και αυτή όπως κι ένα σωρό άλλα πράγματα, όπως της φωτογραφίες που μου είχε βγάλει ο Hans), είναι που έχω χάσει εντελώς την εμπιστοσύνη μου απέναντί της.

Δε θέλω να της το πω γιατί δε θέλω να τη στεναχωρήσω... ξέρω ότι ακούγεται τρελό, απλά δε θέλω να τη στεναχωρήσω, δε μ' αρέσει να στεναχωρώ τους ανθρώπους γύρω μου, πόσο μάλλον την αδερφή μου, αλλά θέλω να σταματήσει να το κάνει.

θέλω απλά να μ' αγαπάει

• Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τι εννοεις τα πετάει? τα καβατζώνει πουθενα για παρτη της? η τα πετάει στα σκουπιδια ξερω γω?

Ηλικίες σας?

Δημοσ.

παιδιά είμαστε μεγάλες, έχουμε μια δεκαετια που βγήκαμε από την εφηβεία :(

Τι εννοεις τα πετάει? τα καβατζώνει πουθενα για παρτη της? η τα πετάει στα σκουπιδια ξερω γω?

Ηλικίες σας?

μακάρι να τα φορούσε... αν μου τα ζητούσε θα της τα έδινα πολύ ευχαρίστως.

Δυστυχώς δε νομίζω ότι τα φοράει. Απλά τα εξαφανίζει. Δεν ξέρω τί ακριβώς τα κάνει, γιατί όπως ήδη είπα, δεν της έχω αναφέρει ποτέ τίποτα, οπότε δεν ξέρω και τι τα κάνει. Άλλα και να της το πω, δεν πρόκειται να το παραδεχτεί, γι΄αυτό δεν ξέρω τι να κάνω

Δημοσ.

εσυ εισαι η μεγαλυτερη η αυτη?

κουμαντο στο σπιτι ποιος κανει? μενετε με γονεις?

(Ξέρεις φυσικα, οτι οσο κι αν το αναλυσουμε η κατάληξη θα είναι οτι απλά πρέπει να της μιλήσεις)

Δημοσ.

Ή της το λες στα ίσια ή συμβιβάζεσαι με την ιδέα. Δε νομίζω να υπάρχει κάτι άλλο αποτελεσματικό.

μετακόμιση;

Δημοσ.

μήπως έχει χωθεί σε καμια φάση με ντρόγκια και τα πουλάει/ανταλλάσσει για το φιξάκι της ? (χοντρό αυτό που λέω αλλά μου μιάζει το μόνο λογικό για αυτή την ηλικία).

Δημοσ.

Της το λες απλά.

Όχι με αυστηρό ύφος, αλλά του στυλ: Α, που την έχεις βάλει την μπλούζα μου γιατί θάλω να την φορέσω το βράδυ κλπ.

Δε νομίζω να παρεξηγηθεί από αυτό.

Πηγαίντε και σε κανα ψυχολόγο(τραβηγμένο) μήπως έχει καμιά μανία που συλλέγει αντικείμενα και τα κρύβει. Δεν θυμάμαι πως λέγεται.

Ή βάλε κάμερα

Δημοσ.

μετακόμιση;

Ε ναι οκ, μ αυτό το σκεπτικό υπάρχουν κι άλλες λύσεις, να παντρευτεί κάποια απ τις δυο ξέρω γω, αλλά το είπα με το σκεπτικό του να μην υπάρχουν τέτοιου είδους αλλαγές.

Και στην τελική λέει ότι είναι αδερφή της και θέλει να την αγαπάει. Ε, κάποιον που θες να χεις τέτοια σχέση μαζί του, καλό είναι να μην του κρύβεις τέτοια πράγματα κατά τη γνώμη μου.

Δημοσ.

μισό .

Δεν βλέπει κανείς οτι δέν υπάρχει λογική σε μια τέτοια κίνηση ?

τρεις περιπτώσεις παίζουν

1. από κακία

2. έχει ψυχολογικό πρόβλημα

3. Τα σπρώχνει για ντρόγκια.

Δημοσ.

καταρχήν, ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις... κατα δεύτερον, όχι, δεν παίρνει ναρκωτικά... :fear:

κατα τρίτον, άκουσα ήδη αυτό που κάνω ως τώρα... "άλλα λόγια να αγαπιώμαστε, μακριά και αγαπημένοι... και τα σχετικά" το θέμα είναι ότι δεν ξέρω αν πρέπει όντως να της μιλήσω ή αν αυτό θα κάνει τη σχέση μας χειρότερη, γι' αυτό και δεν το έκανα τόσον καιρό κι επίσης γιατί δεν ήθελα να τη στεναχωρήσω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...