pavlos77 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Πάω να ανοίξω το PC χθες και βλέπω μια μαύρη οθόνη ,μετά κατάλαβα πως ούτε τα bios δεν φορτώνει,οπότε πάω ,τσεκάρω RAM(την έβαλα σε άλλο pc και ήταν οκ) , όλες τις συνδέσεις, έκανα και ένα clear cmos και όλα ΟΚ.Όμως έβαλε και μια βραχυκυκλωμένη RAM και πρέπει να έχω κάψει όλα τα slots των ram γιατί όπου και να βάλω την ram δεν ανάβει....Άρα πάω για αλλαγή motherboard?
filip123go Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Μήπως κάηκε η κάρτα γραφικών σου και δεν βλέπεις τίποτα στην οθόνη...? Κανένα μπιπ κάνει η μητρική σου στο ποστ..? Πως ξέρεις ότι η ραμ ήταν βραχυκυκλωμένη (και αφού το ήξερες γιατί την δοκίμασες..?)
driftingcris Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Αν ηταν προβλημα σχετικα με την ραμ θα εκανε μπιιπ οταν το αναβες. Μανλον ειναι οπως τα λεει ο Φιλιπ123γκο με την καρτα γραφικων
Arctic Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Αν ηταν προβλημα σχετικα με την ραμ θα εκανε μπιιπ οταν το αναβες. Όχι απαραίτητα. Θα έκανε αν δεν έβαζε καθόλου μνήμη πάνω. Πρώτα βγάλε όλες τις μνήμες και δοκίμασε να ξεκινήσει. Αν κάνει μπιπ συνεχόμενα δοκιμάζεις μία μία τις μνήμες σε κάθε slot. Πριν από αυτό γράψε ποιο είναι το υπόλοιπο hardware.
pavlos77 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Μήπως κάηκε η κάρτα γραφικών σου και δεν βλέπεις τίποτα στην οθόνη...?Κανένα μπιπ κάνει η μητρική σου στο ποστ..?Πως ξέρεις ότι η ραμ ήταν βραχυκυκλωμένη (και αφού το ήξερες γιατί την δοκίμασες..?) Έχει onboard αλλά και μια 9600GT , έχω δοκιμάσει και τις δυο και δεν δείχνει τίποτα.Αποκλείεται να έχουν καεί και οι δυο...Ποτέ δεν έκανε μπιπ στα bios....Τι δοκίμασα και σε άλλο pc και δεν δούλευε ,τώρα το άλλο... Αν ηταν προβλημα σχετικα με την ραμ θα εκανε μπιιπ οταν το αναβες. Μανλον ειναι οπως τα λεει ο Φιλιπ123γκο με την καρτα γραφικων Με ή χωρίς ram μπιπ δεν κάνει... Όχι απαραίτητα. Θα έκανε αν δεν έβαζε καθόλου μνήμη πάνω.Πρώτα βγάλε όλες τις μνήμες και δοκίμασε να ξεκινήσει. Αν κάνει μπιπ συνεχόμενα δοκιμάζεις μία μία τις μνήμες σε κάθε slot. Πριν από αυτό γράψε ποιο είναι το υπόλοιπο hardware. Palit 9600 gt 512mb ddr3 ram ddr2 mushkin 2gb mb ecs a780gm-a amd athlon 7750x2 400watt coolermaster
nemesiskp Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Αμα εχει προβλημα η καρτα γραφικων κανει μπιπ.Μαλλον πας για μητρικη.Τα ιδια μου εκανε και ο παλιος μου(δεν εδειχνε τιποτα και δεν εκανε κανενα μπιπ χωρις τιποτα να του ειχα επανω) και τελικα ητανε η μητρικη.
ninos30 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Πάντα μα πάντα, το πρώτο που θα δοκιμάζεις είναι ένα άλλο τροφοδοτικό. Αν αλλάξεις και πάλι σου κάνει τα ίδια και δεν ακούγεται κανένα μπιπ από το σύστημα, τότε είναι MB
driftingcris Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Ρε σεις που παμε ωρε??? Clear Cmos δοκιμασες?
SPANK Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Καλά ειναι τα μπιμπ κτλπ αλλα ας μην τα εμπιστευόμαστε πάντα γιατι ορισμένες μητρικές δεν κάνουν τίποτα. Βασικά δοκίμασε μια αλλη κάρτα γραφικών και ενα τροφοδοτικό
pavlos77 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Ρε σεις που παμε ωρε??? Clear Cmos δοκιμασες? Δες το πρώτο post μου...Και βέβαια έκανα Καλά ειναι τα μπιμπ κτλπ αλλα ας μην τα εμπιστευόμαστε πάντα γιατι ορισμένες μητρικές δεν κάνουν τίποτα. Βασικά δοκίμασε μια αλλη κάρτα γραφικών και ενα τροφοδοτικό Τροφοδοτικό δοκίμασα άλλο και τίποτα πάλι τα ίδια...Ούτε μπιπ κάνει όυτε φορτώνει bios....Κάρτα γραφικών είπαμε έχει onboard επάνω,ούτε σε αυτή ούτε και στην 9600gt κάνει κάτι... Παρόλα αυτά ευχαριστώ όλους για την βοήθεια
FotiGy Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Έχεις συνδεμένο speaker στην μητρική για να κάνει beep; Είχα παρόμοιο πρόβλημα και τελικά έφταιγε η μητρική. Βέβαια σε μένα έκανε beep.
pavlos77 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δεν το είχα βάλει...Αλλά και που το έβαλα πάλι δεν κάνει κανένα beep με ή χωρίς τις ram...Όποτε πάω για mb?
driftingcris Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Εγω δεν μπορω να σκευτω κατι αλλο απο καμενη μητρικη. Δες το πρώτο post μου...Και βέβαια έκανα
pavlos77 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Παιδιά πήγα και αγόρασα καινούρια mb,τα έβαλα όλα καλά και ωραία και μου κάνει πάλι τα ίδια...Τουλάχιστον όταν βγάζω τις ram κάνει μπιπ...Τι κάνω τώρα?
orlox Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δες τους πυκνωτες γυρω απο τον επεξεργαστη ειναι φουσκωμενοι?το ηχιακι ειναι συνδεδεμενο?Το bios ειναι ενα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.