kts Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Καλησπέρα σε όλους, εδώ και πολύ καιρό σκέφτομαι να δημιουργήσω site παροχής διαφημίσεων όπως το adsense τις google αλλα σε μικρότερη εμβέλεια αρχικά και έχω κάποιες ερωτήσεις. 1.Τι κεφαλαιο περίπου χρειάζομαι (χοντρά -χοντρά μονο για την ανάπτυξη) ? 2.Θα χρειαστώ δικούς μου servers, η μπορώ να τρέχω το site από dedicated server ή ίσως και από shared hosting ? συγχωρέστε με εάν οι ερωτήσεις σας φαίνονται απλές αλλα είμαι λίγο άσχετος
mixalis8 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 συγχωρέστε με εάν οι ερωτήσεις σας φαίνονται απλές αλλα είμαι λίγο άσχετος άστο καλύτερα........
alexitsios Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Βασικά απ' ότι κατάλαβα ίσως να θέλεις να είναι διαφημίσεις με ads ή/και affiliate. Τα λογισμικά αυτά κοστίζουν γύρω στο χιλιάρικο (απλά η αγορά τους). Το να μισθώσεις όμως ένα server managed θα σου κοστίσει αρκετά χρήματα το μήνα. ΤΟ θέμα βασικά δεν είναι πόσο θα κοστίσει, αλλά πόσα διαθέτεις για κάτι τέτοιο... Σίγουρα με 2 - 3 χιλιάρικα δεν πας πουθενά...
Haldol Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Θέλεις κατ' ελάχιστο ένα κεφάλαιο 5K € για να ξεκινήσεις. Φυσικά, θα πρέπει να βρεις και άτομα που να ενδιαφέρονται για τις υπηρεσίες σου, αλλιώς πάει το κεφάλαιο. Πηγή του παραπάνω αριθμού αποτελεί ένα σχετικό άρθρο που διάβαζα πρόσφατα.
AntLin Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Σε αυτές τις καταστάσεις το μεγαλύτερο μέρος του κεφαλαίου δεν είμαι αυτό που επενδύεται για το στήσιμο της υπηρεσίας αλλά για την προώθηση. Να φανταστείς ότι 99% αρχικά θα χρειαστεί να πληρώνεις τους ανταγωνιστές σου με τεράστια ποσά για την διαφήμιση της υπηρεσίας σου. Στην Ελλάδα νομίζω υπάρχουν 2 αξιόλογες περιπτώσεις σε μορφή affiliate.
Dr_Michael Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Ξέχασέ το μάλλον αν μιλάς για Ελλάδα. Εταιρίες Ελληνικές που το προσπαθήσανε αποτύχανε. Και ο λόγος είναι ότι στην Ελλάδα βρίσκεις πάμπολλους publishers αλλά ελάχιστους advertisers.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.