lolek Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 αν μπορει καποιος ας βοηθησει στο εξής: προσπαθω να τρέξω ενα πρόγραμμα python και μου πεταει το εξής σφάλμα: ImportError: No module named urlparse. Λογικά επειδή εχω βάλει from urlparse import urlparse και δεν μπορει να βρει την αντιστοιχη βιβλιοθηκη αυτο γίνεται οταν το τρεχω με python3 την οποια εγκατεστησα εγω σε fedora. οταν το τρεχω με την εκδοση python2.6 που ειναι προεγκατεστημενη στα fedora το προβλημα δεν υπαρχει. τι να κάνω? οσο και να εψαξα δεν μπορεσα να βρω πως θα εγκαταστησω τις βιβλιοθηκες να το τρεχω με την παλια εκδοση της python?ειναι σωστο αυτό?γιατι εχουν γινει αρκετες αλλαγες στην νεα εκδοση ειμαι πολυ αρχαριος στην python
lolek Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 απανταω στον εαυτο μου. Στην εκδοση 3 η βιβλιοθηκη εχει γινει urllib.parse. 4 ωρες αν μπορει ομως καποιος ας με βοηθησει για το beautifulsoup που βγαζει το ιδιο σφαλμα
b_real Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 αν μπορει ομως καποιος ας με βοηθησει για το beautifulsoup που βγαζει το ιδιο σφαλμα εκανες εγκατασταση το beautifulsoup στην 3;; και πρεπει να βαλεις την εκδοση 3.1 του beautifulsoup
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.