Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

για την συγκεκριμένη ατάκα το έγραψα :P

όποιος έχει δει το Wire θα καταλάβει :D

• Like 2
  • Απαντ. 692
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

για την συγκεκριμένη ατάκα το έγραψα :P

όποιος έχει δει το Wire θα καταλάβει :D

θυμαμαι μια σκηνη κανα 2 λεπτα θα ταν, σε crime scene. που δεν ελεγε τπτ αλλο εκτος απο fuck :P

• Super Moderators
Δημοσ.

αυτό το έλεγε ο πατέρας της Rachel με τον McNulty ναι, αλλά η ατάκα που έμεινε σε όλες τις seasons του Wire ήταν το "sshhiiiiieeeettt" :D

Δημοσ.

Spoiler γαμώ.

Δεν το έχω δει ακόμη, δεν ξέρω εάν γίνεται αυτό. Απλά από το Shieeeeet που είπε ο Θρες το συμπέρανα. Παίζει να λέω και βλακείες.

Δημοσ.

Πάσο. Δεν καταλαβαίνω πώς βγαίνει το συμπέρασμα (δεν έβλεπα/βλέπω The Wire), οπότε ας το αφήσουμε εδώ.

Δημοσ.

θυμαμαι μια σκηνη κανα 2 λεπτα θα ταν, σε crime scene. που δεν ελεγε τπτ αλλο εκτος απο fuck :P

The boondock saints? :P

Δημοσ.

Νομίζω πως στα κοντά θα το σταματήσω. Δεν μπορώ να βλέπω τον "Mike" που φορούσε σταράκια με κουστούμι και είχε το cool skill να θυμάται τα πάντα να μου έρχεται με λίγδα μαλλί χτενισμένο πίσω, υφάκι και αξύριστο look. Χώρια που έγινε κάργα σαπουνόπερα που πλέον το ό,τι είχε να κάνει με δικηγόρους και δίκες έχει περάσει σε τρίτη (ούτε καν δεύτερη) μοίρα.

Έχει καταντήσει σειρά με 5 ατάκες με υφάκια και καθόλου ουσία. Με το ίδιο σενάριο μπορείς να κάνεις μια σειρά με καθαρίστριες και κανείς δεν θα καταλάβει τη διαφορά.

Αυτά. Τα είπα και ηρέμησα.  :-D

• Like 5
Δημοσ.

Νομίζω πως στα κοντά θα το σταματήσω. Δεν μπορώ να βλέπω τον "Mike" που φορούσε σταράκια με κουστούμι και είχε το cool skill να θυμάται τα πάντα να μου έρχεται με λίγδα μαλλί χτενισμένο πίσω, υφάκι και αξύριστο look. Χώρια που έγινε κάργα σαπουνόπερα που πλέον το ό,τι είχε να κάνει με δικηγόρους και δίκες έχει περάσει σε τρίτη (ούτε καν δεύτερη) μοίρα.

Έχει καταντήσει σειρά με 5 ατάκες με υφάκια και καθόλου ουσία. Με το ίδιο σενάριο μπορείς να κάνεις μια σειρά με καθαρίστριες και κανείς δεν θα καταλάβει τη διαφορά.

Αυτά. Τα είπα και ηρέμησα.  :-D

Δυστυχώς κάπως έτσι. ΟΚ δεν περίμενα να βλέπω και το Law and Order ή σειρές με δικαστικούς και δικηγόρους αλλά πιστεύω πως έχει παρατραβήξει το θέμα.

Δημοσ.

Ωραίο το 5ο επεισόδιο.

Η ιστορία με τον JS φαίνεται ότι έφτασε σε ένα τέλος ή τουλάχιστον αυτό το μέρος της ιστορίας, γιατί κανείς δεν αποκλείει ότι θα υπάρξει συνέχεια... Ο Harvey θα πρέπει επιτέλους να αρχίσει να βγάζει "τους σκελετούς από την ντουλάπα", αν και you DO NOT talk badly about a guy's mother, period!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...