Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Monkey D. Luffy είπε

Χίλιες φορές Κατρίνα, παρά Μέγκαν.

Αδικημενη, μπορει να δωσει πολλα περισσοτερα.

• Απαντ. 692
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 ώρες πριν, najinblue3 είπε

δε μου αρεσει καθολου σαν γυναικα, μου βγαζει μια ξινηλα και το βλεμμα της τερμα ψευτικο

η κοκκινη απλα δεν υπαρχει και δε νομιζω να υπαρχει καν συγκριση, εχει και τυπο αυτη η Μεγκαν μην πω τι εχει xD

Στην σειρά όμως στην πραγματικότητα δεν ξέρουμε πως είναι. Άσχημη δεν τη λες και έχει και ωραίο σώμα. 

Την κατρινα δεν την εκμεταλλευτηκαν τόσα χρόνια λίγο έχει παίξει. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Heybro είπε

Στην σειρά όμως στην πραγματικότητα δεν ξέρουμε πως είναι. Άσχημη δεν τη λες και έχει και ωραίο σώμα. 

Την κατρινα δεν την εκμεταλλευτηκαν τόσα χρόνια λίγο έχει παίξει. 

ασχημη δεν την λες, εννοειται μην τρελαθουμε τωρα, απλα δεν μου λεει κατι περα απο αυτο

η κατρινα ειναι ΕΡΩΤΑΣ 

• Like 1
Δημοσ.

Βλέπω το σενάριο της σειράς σας έχει καταπλήξει, που το ρίξατε στο gossip. :lol:

Spoiler

Μόνο Ντόνα ρε. :ph34r:

Επισκέπτης
Δημοσ.
10 ώρες πριν, najinblue3 είπε

ασχημη δεν την λες, εννοειται μην τρελαθουμε τωρα, απλα δεν μου λεει κατι περα απο αυτο

η κατρινα ειναι ΕΡΩΤΑΣ 

Και οσοι εχουν "θεμα" με τα ακρα...........η πριγκηπεσσα ειναι μια καταστροφη.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αδύναμο το δεύτερο μισό της season - μου άφησε μια αίσθηση του "άντε, να τελειώνουμε". Ελπίζω η επόμενη και τελευταία season να είναι καλύτερη.

Δημοσ.
Στις 16/5/2018 στις 12:09 ΠΜ, najinblue3 είπε

η κατρινα ειναι ΕΡΩΤΑΣ 

οχι απλά άσχημη, σαν τραβεστί είναι ! Οτι πρέπει δηλαδή για γυναίκα Αγγλου Πρίγκιπα :) 

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, paiktaras69 είπε

οχι απλά άσχημη, σαν τραβεστί είναι ! Οτι πρέπει δηλαδή για γυναίκα Αγγλου Πρίγκιπα :) 

Θεάρα είναι η κοπέλα. Από τις λίγες έγχρωμες ηθοποιούς που μου αρέσουν τόσο εμφανισιακά.

• Sad 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Dinos_12345 είπε

Θεάρα είναι η κοπέλα. Από τις λίγες έγχρωμες ηθοποιούς που μου αρέσουν τόσο εμφανισιακά.

καλα ασχημη δεν την λες οπως ξαναεγραψα, αλλα εχει απαισιο στυλακι. Φαινεται κακιστρω γενικοτερα, και δε προσπαθει και πολυ

• 3 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...