nickmanak Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Θεϊκές ερμηνειες και παλι απο τον Λιτ, (δωσε λεμε)! *Offtopic Μετα την κινεζα με τα ασπρα μαλλια στο Arrow, η επομενη καλυτερη milf ειναι η Τζεσικα, χαλαρα απο ολες τις σειρες.
wizzy Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Bitch Litt is the absolute bitch! Καλό το 11ο επεισόδιο, συνέχισε καλά η season!
nickmanak Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Σε μια σκηνη εδειξε την ταρατσα του κτιριου, στην οποια ειχαν στρωσει σιδηροδρομικη ράγα. Πως το εξηγειτε αυτο; Εγω δεν καταλαβα που χρησιμευει.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Νέο επεισόδιο σήμερα... Για πείτε! χθες δεν βγήκε?
linkin Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Σε μια σκηνη εδειξε την ταρατσα του κτιριου, στην οποια ειχαν στρωσει σιδηροδρομικη ράγα. Πως το εξηγειτε αυτο; Εγω δεν καταλαβα που χρησιμευει. Στο οτι εχουν γυρισει/θα γυρισουν σκηνη στην οροφη και οι ραγες ειναι για τις καμερες. 1
wizzy Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 χθες δεν βγήκε? Ε, ναι βγήκε χτες το βράδυ στις ΗΠΑ, διαθέσιμο στα γνωστά μέρη από σήμερα τα ξημερώματα.
Atallos1 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Σε μια σκηνη εδειξε την ταρατσα του κτιριου, στην οποια ειχαν στρωσει σιδηροδρομικη ράγα. Πως το εξηγειτε αυτο; Εγω δεν καταλαβα που χρησιμευει. Γενικα η συγκεκριμενη σκηνη ειναι κακιστη κ σωστα τρωει κραξιμο , ειναι ο ορισμος του κακου green screen . Φαινεται ψευτικη απο την αρχη μεχρι το τελος Κατα τα αλλα ο Lewis συνεχιζει να ειναι dick , εντελως punchable face
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Ε, ναι βγήκε χτες το βράδυ στις ΗΠΑ, διαθέσιμο στα γνωστά μέρη από σήμερα τα ξημερώματα. για το S04E12 δεν λες? αν ναι χθες το πρωί το κατέβασα...
Sellers Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Γενικα η συγκεκριμενη σκηνη ειναι κακιστη κ σωστα τρωει κραξιμο , ειναι ο ορισμος του κακου green screen . Φαινεται ψευτικη απο την αρχη μεχρι το τελος Λεω κι εγω μόνο σε μένα φάνηκε σκατά.
Atallos1 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Απο οτι διαβασα εχασαν την σκηνη γυρισματος , τωρα πως δεν το ξερω Aλλα ενταξει , τα λογια ειναι περιττα
Backpacker Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Απο οτι διαβασα εχασαν την σκηνη γυρισματος , τωρα πως δεν το ξερω Aλλα ενταξει , τα λογια ειναι περιττα Καλά χώρια το τραγικό green screen...χώρια τις καραάκυρες ράγες... Αυτός που τοποθέτησε τα πλακάκια πρέπει να ήταν μεγάλος "πλακατζής"! Ούτε με LSD τέτοιο σκορπιοχώρι!!Μετά από έκρηξη πιο νορμάλ μπορεί να στρώσουν!
sodom13 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 ακόμα ένα πολύ καλό επεισόδιο για μια σειρά που γίνετε συνεχώς καλύτερη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα