Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 692
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτό που λέει ο φίλος από πάνω ...., χαλαρά η χειρότερη σαιζόν της σειράς!
Λες και άλλαξε ο σεναριογράφος και ο σκηνοθέτης!
Αν δεν ήμουν φαν της σειράς, θα την είχα σταματήσει, τώρα θα κάνω λίγο υπομονή μπας και ....

Δημοσ.

Αυτό που λέει ο φίλος από πάνω ...., χαλαρά η χειρότερη σαιζόν της σειράς!

Λες και άλλαξε ο σεναριογράφος και ο σκηνοθέτης!

Αν δεν ήμουν φαν της σειράς, θα την είχα σταματήσει, τώρα θα κάνω λίγο υπομονή μπας και ....

νομιζω πως τα πρωτα της επισοδεια ηταν χαλια... τωρα ειναι καλυτερα αλλα σαν τις αλλες σεζον δεν ειναι... θα βγει και 7ος κυκλος.......

Δημοσ.

νομιζω πως τα πρωτα της επισοδεια ηταν χαλια... τωρα ειναι καλυτερα αλλα σαν τις αλλες σεζον δεν ειναι... θα βγει και 7ος κυκλος.......

Ναι συμφωνώ, περνάει η ώρα .... κάπως, ΑΛΛΑ όταν όλη η σειρά έχει ανεβάσει από μόνη της τον πήχη της ποιότητας στα ύψη, τότε η αθλιότητα της τελευταίας σαιζόν τα ισοπεδώνει όλα! Κάτι πρέπει ν' αλλάξει άμεσα στην σειρά! Ίσως τώρα που

θα βγει ο άλλος από την φυλακή

να δούμε κάτι διαφορετικό!

Μόλις βγήκαν υπότιτλοι για το 9! Άντε να το δούμε και αυτό μπας και μας εκπλήξει ευχάριστα! :-)

Δημοσ.

Τελικά το 9 ήταν το μόνο που άξιζε! Σε 1 επεισόδιο είχε μαζεμένα, όσα θα έπρεπε να δούμε σε 9... Άντε να ανέβει λιγο ακόμα η σειρά!

ΥΓ Ντονάρα μου!!!! Σε βλέπω και λιώνω για πάρτυ σου!!!! Την έχει παντρευτεί κανένας αυτή την υπερτούμπανη γυναίκα;;; 

Δημοσ.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το Suits .... επανήλθε!!!  :-D

Τρομερό επεισόδιο, με σοβαρές ερμηνείες από όλους, ωραίους διαλόγους, συγκίνηση, συνεχής πλοκή με ανατροπές!
Σα να μας άκουσε ο σκηνοθέτης και έβαλε μυαλό! Μέχρι και το στήσιμο στις κάμερες, οι εξωτερικές λήψεις, η μουσική επένδυση, όλα φάνηκαν αναβαθμισμένα! Κάποιοι νομίζω απολύθηκαν και κάποιοι άλλοι ήρθαν που έδωσαν και πάλι πνοή στην σειρά! Ελπίζω να έχει συνέχεια το παραπάνω.

• Like 1
Δημοσ.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το Suits .... επανήλθε!!!  :-D

Τρομερό επεισόδιο, με σοβαρές ερμηνείες από όλους, ωραίους διαλόγους, συγκίνηση, συνεχής πλοκή με ανατροπές!

Σα να μας άκουσε ο σκηνοθέτης και έβαλε μυαλό! Μέχρι και το στήσιμο στις κάμερες, οι εξωτερικές λήψεις, η μουσική επένδυση, όλα φάνηκαν αναβαθμισμένα! Κάποιοι νομίζω απολύθηκαν και κάποιοι άλλοι ήρθαν που έδωσαν και πάλι πνοή στην σειρά! Ελπίζω να έχει συνέχεια το παραπάνω.

χαχαχα μιλαμε ποιος εισαι.... εισακουστηκες!

• Like 1
Δημοσ.

Δεν το ειδα αλλα ειναι και λιγο λογικο να βγαλουν και ενα καλο επεισοδιο μιας και αυτη την εβδομαδα τελειωνει για το 2016.

Ας ελπισουμε να ηταν μια κακη παρενθεση.

Δημοσ.

Πολύ καλό το τελευταίο, αν και με χάλασε η αποχώρηση της .........
Μάλλον ο σκηνοθέτης θέλει να φέρει μερικά νέα πρόσωπα, ή έστω να δώσει νέους ρόλους στους υπάρχοντες!

Δείτε εδώ παρακάτω ένα ενδιαφέρον ημερολόγιο του Louis Lit  (πολύ γέλιο η θεματολογία κάθε μήνα) --->> http://www.usanetwork.com/suits/photos/suits-louis-litt-calendar-2016

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...