Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 692
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

η σεζον βασικα ξεκινησε απο τοτε που δεχτηκε ο μαικ να συνεργαστει και παλι με τον χαρβει για μενα.

μεγαλο κακο εκανε στ σειρα η ιστορια του μαικ στη φυλακη...πολυ βαρετο και πολυ ντραμα

Δημοσ.

Κακο θα ειναι να ξαναγυρισει και να ειναι ολα οπως πριν και να ζησουν αυτοι καλα κι εμεις καλυτερα. Νομιζω θα βαλτωσει ετσι. Τη φαση στη φυλακη και γενικα την "ζωη χωρις δικηγορο-Μαϊκ", δεν την διαχειριστηκαν σωστα θεωρω, γι αυτο και δν πηγε καλα. Αυτο το στορυ ηταν κατι διαφορετικο και ειχε potential

Δημοσ.

Για μία ακόμα φορά, όλα βαίνουν καλώς (εκτός από την ιστορία του Louis που αναμένεται να έχει άλλες προεκτάσεις...) και είμαι περίεργος να δω τι θα πάει στραβά για το τέλος της season - διότι "δεν παίζει" να κλείσει η season με happy ending κτλ.

Δημοσ.

ε θα μπει στην επιτροπή αυτή η κάργια που τον έκλεισε μέσα, και θα αρνείται να δώσει θετική ψήφο για να γίνει δικηγόρος και πάλι ο Μάικ. 

Γενικά πολύ χάλι αυτή η σεζόν, και το λέω εγώ που απολάμβανα τη σειρά μέχρι και πέρσι, που ξέκαθαρα είχε πέσει πολύ. Το συνεχίζω γιατί δεν είναι και κάτι τελείως βαρετό και μου αρέσουν οι περισσότεροι χαρακτήρες, έτσι να περνάει και η ώρα.

Δημοσ.

Εχω την υποψια (αν και δυσκολο μου φαινεται να μπορεσει να γινει) οτι λογω της σχεσης της καργιας με το πριγκηποπουλο δεν θα χουμε πολλα ματσαμουτσου με Μαικ.

4 επεισοδια, μια αγκαλια.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

@overpower Είσαι μέντιουμ; :D :D

Δημοσ.

@overpower Είσαι μέντιουμ; :D :D

Ε δεν ειναι δυσκολο οταν την βλεπεις ξαφνικα στο cast στο Imdb :P

Δημοσ.

Με αυτο το σεναριο που ειχε το τελευταιο επεισοδιο, θα μπορουσε να ληξει η σειρα οριστικά με σχετικο happy ending.

Και μακαρι να ηταν ετσι... 9/10 για το finale...

• Like 1
Δημοσ.

Είδα όλο το 2ο μισό της σεζόν μαζεμένο! Πραγματικά καμία σχέση με το 1ο μισό. Η μέρα με την νύχτα. Περιόρισαν τον ρόλο της κλαψιάρας Ρέιτσελ, έδειξαν το Χάρβι να τα βρίσκει με τον εαυτό του, έδειξαν επιτέλους δράση. Το παλιό καλό suits που όλοι αγαπήσαμε! Δεν ξέρω αν έχει νόημα ακόμα μια σεζόν πάντως. Νομίζω ότι το κλείσιμο ήταν το ιδανικό. Ας μείνει εκεί που είναι, ως μια απο τις κορυφαίες σειρες. Κρίμα να καταντήσει όπως το The Walking Dead.

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...