wizzy Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Πάντως, τα μέχρι τώρα "χειμωνιάτικα" επεισόδια "στέκονται" καλύτερα από τα "καλοκαιρινά".
PaRaNo1d Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 η σεζον βασικα ξεκινησε απο τοτε που δεχτηκε ο μαικ να συνεργαστει και παλι με τον χαρβει για μενα. μεγαλο κακο εκανε στ σειρα η ιστορια του μαικ στη φυλακη...πολυ βαρετο και πολυ ντραμα
Kostasspil Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Κακο θα ειναι να ξαναγυρισει και να ειναι ολα οπως πριν και να ζησουν αυτοι καλα κι εμεις καλυτερα. Νομιζω θα βαλτωσει ετσι. Τη φαση στη φυλακη και γενικα την "ζωη χωρις δικηγορο-Μαϊκ", δεν την διαχειριστηκαν σωστα θεωρω, γι αυτο και δν πηγε καλα. Αυτο το στορυ ηταν κατι διαφορετικο και ειχε potential
wizzy Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Για μία ακόμα φορά, όλα βαίνουν καλώς (εκτός από την ιστορία του Louis που αναμένεται να έχει άλλες προεκτάσεις...) και είμαι περίεργος να δω τι θα πάει στραβά για το τέλος της season - διότι "δεν παίζει" να κλείσει η season με happy ending κτλ.
Sazerac Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 ε θα μπει στην επιτροπή αυτή η κάργια που τον έκλεισε μέσα, και θα αρνείται να δώσει θετική ψήφο για να γίνει δικηγόρος και πάλι ο Μάικ. Γενικά πολύ χάλι αυτή η σεζόν, και το λέω εγώ που απολάμβανα τη σειρά μέχρι και πέρσι, που ξέκαθαρα είχε πέσει πολύ. Το συνεχίζω γιατί δεν είναι και κάτι τελείως βαρετό και μου αρέσουν οι περισσότεροι χαρακτήρες, έτσι να περνάει και η ώρα.
najinblue3 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 δεν ηθελα αυτη την εξελιξη, παλι στα ιδια, θα γινει δε θα γινει και φυσικα θα κλεισει ο κυκλος και δε θα μαθουμε
4saken Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Εχω την υποψια (αν και δυσκολο μου φαινεται να μπορεσει να γινει) οτι λογω της σχεσης της καργιας με το πριγκηποπουλο δεν θα χουμε πολλα ματσαμουτσου με Μαικ. 4 επεισοδια, μια αγκαλια. 1
overpower Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Αλλο 1 επεισοδιο και θα ειναι και η Jessica μεσα που λογικα θα σωσει καποια κατασταση ως συνηθως...
Cosmonaut21 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Η επόμενη σεζόν αναμένεται να είναι τρομερή.Πολύ καλό το τελευταίο επεισόδιο.
nickmanak Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Με αυτο το σεναριο που ειχε το τελευταιο επεισοδιο, θα μπορουσε να ληξει η σειρα οριστικά με σχετικο happy ending.
overpower Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 @overpower Είσαι μέντιουμ; :D Ε δεν ειναι δυσκολο οταν την βλεπεις ξαφνικα στο cast στο Imdb
4saken Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Με αυτο το σεναριο που ειχε το τελευταιο επεισοδιο, θα μπορουσε να ληξει η σειρα οριστικά με σχετικο happy ending. Και μακαρι να ηταν ετσι... 9/10 για το finale... 1
Gkostas2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Είδα όλο το 2ο μισό της σεζόν μαζεμένο! Πραγματικά καμία σχέση με το 1ο μισό. Η μέρα με την νύχτα. Περιόρισαν τον ρόλο της κλαψιάρας Ρέιτσελ, έδειξαν το Χάρβι να τα βρίσκει με τον εαυτό του, έδειξαν επιτέλους δράση. Το παλιό καλό suits που όλοι αγαπήσαμε! Δεν ξέρω αν έχει νόημα ακόμα μια σεζόν πάντως. Νομίζω ότι το κλείσιμο ήταν το ιδανικό. Ας μείνει εκεί που είναι, ως μια απο τις κορυφαίες σειρες. Κρίμα να καταντήσει όπως το The Walking Dead.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα