Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έφυγαν 6 επεισόδια σε 3 μερούλες. Το πήγε πολύ πολύ καλά. Ωραίο και το τέλος αν και στεναχωρηθηκα για τον Λουις

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 692
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το είδα μια από τα ίδια μου φάνηκε , καλύτερα να έμενε εκεί που ήταν ο μικε , πάλι θα το δούμε όμως 

Επεξ/σία από najinblue3
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Συμπαθητικό το δεύτερο επεισόδιο. Λίγο "χαλαρό" το βρήκα, τουλάχιστον ο Harvey διευθέτησε τα όποια θέματα προέκυψαν, το ίδιο κι ο Mike. Εις αναμονή του επόμενου, ελπίζω καλύτερου επεισοδίου.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Είδα χτες τα δύο επεισόδια (3&4) συνεχόμενα. Μια χαρά ήταν, μου άρεσαν τα "πανω-κάτω" σε εντάσεις/πλοκή - θετικό για μένα ότι η Donna δείχνει ότι επιτέλους "παλεύει" για να αντεπεξέλθει στα καθήκοντά της και δεν είναι η μονίμως ψύχραιμη και cool Donna που μπορεί να διαχειριστεί τα πάντα. Πιστεύω ότι το σκηνικό με τον Alex και την πρώην εταιρία του καθώς και τα γεγονότα στην τελευταία σκηνή με τον Mike θα τα βρούμε μπροστά μας μέχρι το τέλος της season.

Δημοσ.

εγω εχω αρχισει να βαριεμαι να πω την αληθεια, ολο τα ιδια και τα ιδια ανακυκλωση, ο Λιτ στραβωνει μετα αγαπες και λουλουδια μετα ξαναστραβωνει, οι αλλοι με την παντρεια εχουν κουρασει το ποτε και το γιατι, η ξανθια ψυχολογος εντελως κουραστικη, μου φαινεται οτι απο ιδεες  εχουν στερεψει

Δημοσ.

Η ψυχολόγος κουραστική; Πως προκύπτει αυτό;

το λεω με την εννοια οτι μια θελει μια δε θελει, μια δεν υπαρχει ηθικο θεμα μια υπαρχει, γενικα οπως εγραψα με κουρασε αυτη η ανακυκλωση συνεχεια τα ιδια, θα προτιμουσα ο Μαικ να εμενε μεσα και να χαμε μια σεζον ετσι, παρα να βγει και να κοβει κωλους κτλπ κτλπ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...