Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 692
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 15/10/2018 στις 9:59 ΜΜ, wizzy είπε

Είδε κάποιος τα πρώτα 10 επεισόδια της τελευταίας season; Τι λένε;

Εμένα μου άρεσε ρε παιδιά... Νομίζω πολύ καλύτερη απο τις προηγούμενες 2-3 σεζόν. ΟΚ, δεν έχει Mike (δεν με πολυχαλάει), ούτε το αγγούρι την Ρέιτσελ, αλλά οι 3 νέοι ηθοποιοί που μπήκαν δίνουν ρέστα. Σίγουρα η Καθριν Χιγκλ με χάλασε στην αρχή, γιατί την έχω συνδέσει το μυαλό μου ως χαζογκόμενα με βάση τις ταινίες που έπαιζε, αλλά εδώ όσο πάει μπαίνει στην νοοτροπία της σειράς. Μην παρεξηγηθώ, η σειρά δεν έχει καμία σχέση με τις πρωτες 3-4 σεζόν. Αλλά σίγουρα είναι πολύ πιο καλή σε σχέση με τις 2-3 τελευταίες.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Gkostas2007 είπε

Εμένα μου άρεσε ρε παιδιά... Νομίζω πολύ καλύτερη απο τις προηγούμενες 2-3 σεζόν. ΟΚ, δεν έχει Mike (δεν με πολυχαλάει), ούτε το αγγούρι την Ρέιτσελ, αλλά οι 3 νέοι ηθοποιοί που μπήκαν δίνουν ρέστα. Σίγουρα η Καθριν Χιγκλ με χάλασε στην αρχή, γιατί την έχω συνδέσει το μυαλό μου ως χαζογκόμενα με βάση τις ταινίες που έπαιζε, αλλά εδώ όσο πάει μπαίνει στην νοοτροπία της σειράς. Μην παρεξηγηθώ, η σειρά δεν έχει καμία σχέση με τις πρωτες 3-4 σεζόν. Αλλά σίγουρα είναι πολύ πιο καλή σε σχέση με τις 2-3 τελευταίες.

Ακόμα να την ξεκινήσω, αλλά σε ευχαριστώ για την άποψη.

• Like 1
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Την ειδα εγω αν και δε με τραβαει πλεον. Θες επειδη εσπασαν το διδυμο Μαικ-Χαρβι; Θες επειδη εφυγε η Τζεσικα; Δεν ξερω, παντως ειναι η 1η φορα που αφησα να βγουν ολα και να τη δω ολη μαζι. 

Θεωρω σωστη την αποφαση, ο επομενος κυκλος να ναι ο τελευταιος

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτός ο κύκλος είναι ο τελευταίος.

Edit: Άκυρο. Τώρα είδα ότι θα έχει κι ένατο κύκλο.

Επεξ/σία από wizzy
Δημοσ.

Την εχω παρατησει στη μεση του 7 κυκλου απο οτι θυμαμαι. Μετα τη φυλακη εγινε υπερβολικα ανουσιο. Μεχρι την 3-4 σεζον εφτασε στο peak της. Κριμα γιατι ηταν πολυ καλη σειρα την ξεχειλωσαν και αυτη. Καποια στιγμη θα πρεπει να λενε μεχρι τοσο παει το σεναριο τοσες σεζον θα βγουν. Τσαμπα χαλαει ολη τη φημη και αυτο γινεται μονο για τα χρηματα. Τα παραδειγματα απειρα.

• Like 4
  • Thanks 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Kostasspil είπε

Άλλοι γ.... νε με τις κάλτσες, αυτός με τη γραβάτα

το να φοράς τις κάλτσες σου είναι συνηθισμένο, όμως με την γραβάτα που το έχεις δει γραμμένο ????   😁

• 2 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...