burgos4 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 υπαρχει μια εκφραση στην αγγλικη γλωσσα....pissing contest...τα πρωτα 5 που ειδα λοιπον εχουν πολυ pissing contest...
konstantin79 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 ποιος την έχει μεγαλύτερη.......τη γραβάτα
Gkostas2007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Στις 15/10/2018 στις 9:59 ΜΜ, wizzy είπε Είδε κάποιος τα πρώτα 10 επεισόδια της τελευταίας season; Τι λένε; Εμένα μου άρεσε ρε παιδιά... Νομίζω πολύ καλύτερη απο τις προηγούμενες 2-3 σεζόν. ΟΚ, δεν έχει Mike (δεν με πολυχαλάει), ούτε το αγγούρι την Ρέιτσελ, αλλά οι 3 νέοι ηθοποιοί που μπήκαν δίνουν ρέστα. Σίγουρα η Καθριν Χιγκλ με χάλασε στην αρχή, γιατί την έχω συνδέσει το μυαλό μου ως χαζογκόμενα με βάση τις ταινίες που έπαιζε, αλλά εδώ όσο πάει μπαίνει στην νοοτροπία της σειράς. Μην παρεξηγηθώ, η σειρά δεν έχει καμία σχέση με τις πρωτες 3-4 σεζόν. Αλλά σίγουρα είναι πολύ πιο καλή σε σχέση με τις 2-3 τελευταίες.
wizzy Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 3 ώρες πριν, Gkostas2007 είπε Εμένα μου άρεσε ρε παιδιά... Νομίζω πολύ καλύτερη απο τις προηγούμενες 2-3 σεζόν. ΟΚ, δεν έχει Mike (δεν με πολυχαλάει), ούτε το αγγούρι την Ρέιτσελ, αλλά οι 3 νέοι ηθοποιοί που μπήκαν δίνουν ρέστα. Σίγουρα η Καθριν Χιγκλ με χάλασε στην αρχή, γιατί την έχω συνδέσει το μυαλό μου ως χαζογκόμενα με βάση τις ταινίες που έπαιζε, αλλά εδώ όσο πάει μπαίνει στην νοοτροπία της σειράς. Μην παρεξηγηθώ, η σειρά δεν έχει καμία σχέση με τις πρωτες 3-4 σεζόν. Αλλά σίγουρα είναι πολύ πιο καλή σε σχέση με τις 2-3 τελευταίες. Ακόμα να την ξεκινήσω, αλλά σε ευχαριστώ για την άποψη. 1
wizzy Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Είδε κάποιος τα τελευταία έξι επεισόδια; Μέχρι στιγμής είδα τα δύο πρώτα από τα έξι.
Kostasspil Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Την ειδα εγω αν και δε με τραβαει πλεον. Θες επειδη εσπασαν το διδυμο Μαικ-Χαρβι; Θες επειδη εφυγε η Τζεσικα; Δεν ξερω, παντως ειναι η 1η φορα που αφησα να βγουν ολα και να τη δω ολη μαζι. Θεωρω σωστη την αποφαση, ο επομενος κυκλος να ναι ο τελευταιος
wizzy Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Αυτός ο κύκλος είναι ο τελευταίος. Edit: Άκυρο. Τώρα είδα ότι θα έχει κι ένατο κύκλο. Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2019 από wizzy
mylo Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Τώρα βλέπω τον 8ο κύκλο και μου φαίνεται ψηλό ανούσιος
Arkin Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Την εχω παρατησει στη μεση του 7 κυκλου απο οτι θυμαμαι. Μετα τη φυλακη εγινε υπερβολικα ανουσιο. Μεχρι την 3-4 σεζον εφτασε στο peak της. Κριμα γιατι ηταν πολυ καλη σειρα την ξεχειλωσαν και αυτη. Καποια στιγμη θα πρεπει να λενε μεχρι τοσο παει το σεναριο τοσες σεζον θα βγουν. Τσαμπα χαλαει ολη τη φημη και αυτο γινεται μονο για τα χρηματα. Τα παραδειγματα απειρα. 4 1
paiktaras69 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Πάντως αυτός ο Χάρβεϋ, ακόμα και στην υπέρτατη σκηνή την γραβάτα δεν την έβγαλε
Kostasspil Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Άλλοι γ.... νε με τις κάλτσες, αυτός με τη γραβάτα
paiktaras69 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 11 λεπτά πριν, Kostasspil είπε Άλλοι γ.... νε με τις κάλτσες, αυτός με τη γραβάτα το να φοράς τις κάλτσες σου είναι συνηθισμένο, όμως με την γραβάτα που το έχεις δει γραμμένο ???? 😁
geodrako Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Επίσημο!!!! https://tvline.com/2019/06/03/suits-patrick-j-adams-returning-season-9-mike-ross/ 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα