Προς το περιεχόμενο

ποιο hardware δουλευει για bluray movies?

Hamurabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπερα παιδια.

Κατεβαζω και βλεπω blueray ταινιες 720ρ και 1080ρ. mkv αρχεια δηλαδη.

Ποιο ειναι αυτο που χρειαζομαι καλυτερο για να απολμβανω τελεια τις ταινιες μου; ο επεξεργαστης ή η καρτα γραφικων;

ή αν ειναι και τα δυο σε τι ποσοστο το καθενα;

Δημοσ.

Μεγαλύτερο ρόλο παίζει η οθόνη..!

Πες μας τα specs του pc σου για να σου πούμε αν μπορείς να δεις ταινία σε μεγάλη (οθόνη)..!

Αν και με έναν υπολογιστή "της σειράς" δεν πιστεύω να έχεις πρόβλημα..!

Δημοσ.

παιζω ηδη μια χαρα τις ταινιες μου. απλα εχω την παραπανω απορια.

Εχω Q6600, ατι HD 4670 και οθονη 40'' Samsnung LED..

Δημοσ.

Υπάρχουν 2 πράγματα που σχετίζονται με αυτό. Το πρώτο είναι το decoding. Να έχεις ΗW ικανό να "αναπαραγάγει" HD content με άλλα λόγια, χωρίς σπασίματα και lag. Η ξερή απάντησή στο παραπάνω είναι η CPU. Αν έχεις όμως VGA που υποστηρίζει HD decoding, τότε συνεισφέρει και αυτή. Συνήθως το κάνει αν χρειαστεί (εκεί που θα κολλήσει η CPU). Με συγκεκριμένους Players όμως (πχ media player classic) μπορείς να το ρυθμίσεις να περάσει όλο το load στην VGA.

Τι να το κάνεις όμως τα παραπάνω, αν η οθόνη σου δεν είναι αρκετά καλή ώστε να σου προσφέρει την οπτική ικανοποίηση που αποζητάς. Το πρώτο φυσικά είναι να υποστηρίζει 1080p. Από εκεί και πέρα όμως η ικανοποίηση που θα προσφέρει ένα ΤΝ πάνελ σε σχέση με ένα VA/IPS είναι κατά πολύ χαμηλότερη. Ούτε συγκρίνεται στην πραγματικότητα. Και σε αυτόν τον τομέα υπερτερούν τα (M/P)VA σε σχέση με τα IPS, λόγω του καλύτερου μαύρου που προσφέρουν. Φυσικά μια PLASMA τηλεόραση είναι ανώτερη όλων, μιας που το μαύρο της είναι εφάμιλλο με μια CRT.

Δημοσ.

Υπάρχουν 2 πράγματα που σχετίζονται με αυτό. Το πρώτο είναι το decoding. Να έχεις ΗW ικανό να "αναπαραγάγει" HD content με άλλα λόγια, χωρίς σπασίματα και lag. Η ξερή απάντησή στο παραπάνω είναι η CPU. Αν έχεις όμως VGA που υποστηρίζει HD decoding, τότε συνεισφέρει και αυτή. Συνήθως το κάνει αν χρειαστεί (εκεί που θα κολλήσει η CPU). Με συγκεκριμένους Players όμως (πχ media player classic) μπορείς να το ρυθμίσεις να περάσει όλο το load στην VGA.

Τι να το κάνεις όμως τα παραπάνω, αν η οθόνη σου δεν είναι αρκετά καλή ώστε να σου προσφέρει την οπτική ικανοποίηση που αποζητάς. Το πρώτο φυσικά είναι να υποστηρίζει 1080p. Από εκεί και πέρα όμως η ικανοποίηση που θα προσφέρει ένα ΤΝ πάνελ σε σχέση με ένα VA/IPS είναι κατά πολύ χαμηλότερη. Ούτε συγκρίνεται στην πραγματικότητα. Και σε αυτόν τον τομέα υπερτερούν τα (M/P)VA σε σχέση με τα IPS, λόγω του καλύτερου μαύρου που προσφέρουν. Φυσικά μια PLASMA τηλεόραση είναι ανώτερη όλων, μιας που το μαύρο της είναι εφάμιλλο με μια CRT.

και πανω απ ολα ειναι ο Projector!

αλλα δυστηχως οι τιμες ειναι απαγορευτικες για 1080 Projector

οποτε θα προσπαθησουμε να τη παλεψουμε με TV μεχρι τοτε

νομιζω η καλυτερη λυση VFM ειναι μεγαλη πλασμα

Media player στυλ WD Η ακομα καλυτερα το κυριο PC

και κανα φτηνο σετ ηχειων 6καναλα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...